Μ. ΚΑΨΗΣ : ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤΕΣ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΓΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΧΑΖΟ !)

MEGA KAPSIS

ΑΚΟΥΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ Ο,ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ» … «ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ» «ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ»…

ΟΙ BANKS ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ  ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ  ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ – ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ??

ΡΕΚΒΙΕΜ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» –  Μ.Καψής: Ο διαγωνισμός για άδειες γίνεται για να κλείσει το Mega…

Παρέμβαση Απελπισίας στην εκπομπή Κοινωνία Ωρα Mega, έκανε ο διευθυντής Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού  Μανώλης  Καψής στην  τελευταία εκπομπή με τους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη.  Αυτοί το πρωί από  το κανάλι της παρακμής που δε  λέει να κλείσει δίνουν την εντύπωση πως ο θάνατος της κατοχικής προπαγάνδας βρίσκεται επι θύραις.. Σαν έτοιμοι βαράνε  διάλυση..

«Σας ακούω, είπε, όλες αυτές τις ημέρες, σας ακούω να  μιλάτε κάθε πρωί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, δεν ήθελα να παρέμβω, καθώς όλα αυτά που έχετε πει μπορώ να τα προσυπογράψω κι εγώ.  Αλλά σήμερα είπατε μια μεγάλη αλήθεια που ήθελα να μιλήσω κι εγώ κι αφορά τον ρόλο των τραπεζών.

 

ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ..

ΤΣΙΠΡΑΣ Α ΚΑΤΣΕΛΗ Λ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΤΣΙΠΡΑΣ – ΚΑΤΣΕΛΗ η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.. Πολλά μέσα ενημέρωσης δεν είναι φερέγγυα..

 

 

«Ποιος δεν θέλει την Κάθαρση προφανώς και όλοι»

 

Συνεχίζει ο Καψής,  Ο ρόλος των τραπεζών, η κρίση του Mega, ο ρόλος των τραπεζών ότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι 2,5 μήνες αλλά και ο ρόλος των τραπεζών στην αδειοδότηση. Ο διαγωνισμός για τις άδειες γίνεται για να κλείσει το Mega, ας μην είμαστε αφελείς.

Η τραπεζική ενημερότητα γίνεται για να κλείσει το Mega και πιθανώς και ο ΣΚΑΙ, λένε, αλλά κι άλλα δωσίλογα ΜΜΕ.  Θέλουν να φέρουν άλλα «καθαρά» μήντια  για να κοροϊδέψουν πάλι τον  κόσμο που κρύβεται αποστασιοποιημένος  από τα παιχνίδια τους..

Στην ερώτηση αν όλα αυτά γίνονται με πολιτική σκοπιμότητα, ο διευθυντής ειδήσεων του Mega απάντησε: «Οι απαντήσεις είναι δικές σας»…

Γεγονός  είναι πως στο εξωτερικό υπάρχει η ίδια αίσθηση όπως και στην πιάτσα ότι όπως ο πνιγμένος  πιάνεται απο τα μαλιά του η ομοφυλόφιλη  διακυβέρνηση της Αθήνας κρατάει σε ομηρία, τράπεζες, προβληματικά μέσα ενημέρωσης την ώρα που η χώρα οδεύει σε χρεωκοπία και Γκρέξιτ.,.

Ένα ευρύτερο σχέδιο υπό τον μανδύα της εξυγίανσης εκπονεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά σήμερα το bankingnews.gr. Χρησιμοποιεί τις αδύναμες και εξαρτημένες τράπεζες ώστε να επιτεθεί στα προβληματικά μέσα ενημέρωσης, ενώ ταυτόχρονα μέσω επιχειρηματιών  – ορισμένων και αμφιβόλου αξιοπιστίας – προσπαθεί να δημιουργήσει το παράλληλο σύστημα εξουσίας.


Η έξωθεν καλή μαρτυρία είναι ευνοϊκή για τον ΣΥΡΙΖΑ, το αφήγημα της κάθαρσης είναι βάσιμο καθώς η πλειοψηφία των μεγάλων μέσων ενημέρωσης έχει σοβαρά προβλήματα, τα περισσότερα είναι χρεοκοπημένα και σίγουρα χρειάζεται κάθαρση….
Τα προβληματικά μέσα ενημέρωσης και ειδικά τα υπερδανεισμένα πρέπει να εξυγιανθούν είναι όχι απλά απαραίτητο αλλά επιβεβλημένο.
Επίσης οι τράπεζες πρέπει να καθαρίσουν αυτό το απόστημα χωρίς καμία αμφιβολία.
Όμως ορθά υποστηρίζουν οι τραπεζίτες όταν ξεκίνησαν να χρηματοδοτούν μέσα ενημέρωσης και κόμματα τα εχέγγυα τους ήταν τέτοια που δικαιολογούσαν τον δανεισμό.
Τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πολλά μέσα ενημέρωσης δεν είναι φερέγγυα.
Η έσωθεν όμως μαρτυρία αποκρύπτει τον πραγματικό λόγο το πραγματικό σχέδιο.
Για την κυβέρνηση τώρα βρίσκεται στην καλύτερη της φάση γιατί βρήκε σε αδυναμία και εξάρτηση τις τράπεζες ώστε με ένα σμπάρο χτυπάει δύο τρυγόνια.
Το τελευταίο διάστημα μέσω των εισαγγελέων που η κυβέρνηση έστειλε στις τράπεζες ασκούνται ισχυρές πιέσεις ώστε να υπάρξει κάθαρση.
Ταυτόχρονα μέσω των αξιολογήσεων των διοικήσεων των τραπεζών και του ΤΧΣ επιχειρείται να αλλάξει πλήρως το τοπίο ριζικά, με αντικαταστάσεις διοικήσεων και διοικητικών συμβουλίων.
Η κυβέρνηση μπορεί να δήλωνε άγνοια για τα διαδραματιζόμενα στις τράπεζες αλλά η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση γνώριζε τα πάντα πριν συμβούν.
Ποιος δεν θέλει την κάθαρση προφανώς και όλοι.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × two =