ΑΠΟΧΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !

ΕΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

 

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !

 

Πάμε «γυμνοί» από Κράτος και Ηγεσία στη μεγαλύτερη ίσως περιπέτεια της χώρας, ακόμη της Ανθρωπότητας !

Η «ΑΦΑΣΙΑ» ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΕΝΩ Η ΑΠΟΧΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΟΛΩΝ.. ΚΑΙ ΤΩΝ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ». Αποχή για να  ξεκολλήσουμε από τη χειραγώγηση…

 

ΠΑΜΕ Γ’ΠΠ ΜΕ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ «ΟΧΙ» ΝΑΙ !
KOYLHS μητσοτάκης-τσίπρας

ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ..

Στάθης:
«…Σήμερα η Γερμανία διοικείται από μια σάπια τράπεζα και δύο ακόμα πιο σάπιες, διαθέτει διεφθαρμένες βιομηχανίες και επανεξοπλίζεται με ένα αμυντικό δόγμα εκ νέου επικίνδυνο. Η χώρα αυτή, δηλαδή η άρχουσα τάξη αυτής της χώρας, διοικεί με τη σειρά της την Ενωση με τον ίδιο τρόπο – τις μίζες, τη διαφθορά, την υπεξαίρεση, την καταλήστευση, τις απειλές και τους εκβιασμούς. Ομως, ακόμα και η αποξένωση των λαών από την πολιτική που όλα τα παραπάνω επιφέρουν (εκτός απ’ τη χειραγώγηση που έχει ήδη συμβεί) εν τέλει εκβαίνει προς όφελος των τεράτων. Είτε διά της αδιαφορίας (αποχή) είτε διά της αφασίας («μενουμευρώπη», Λεβέντης, Χρυσή Αυγή κ.τ.λ.), το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: η κατάρρευση της αστικής δημοκρατίας και η αποσάθρωση του έθνους ως πλαισίου λειτουργίας της κοινότητας και της κοινωνίας.

 

Συντελούνται γιγάντιες αλλαγές, με φορείς μια «χρυσή ορδή» νάνων, από τον κ. Σόιμπλε έως τον κ. Φάρατζ(…). Τρέμουν οι Λάρητες στα σπίτια, ουρλιάζουν οι χήνες στο Καπιτώλιο, αλλά εμείς Κούλη, Σταυρούλη, Λεβέντη, Φώφη και Αλέξη – πάμε με πορδυπουργό, τον γίγαντα που έκανε το «ΟΧΙ», «ναι» και εξαφάνισε από τον κινέζικο πολιτισμό τη γραβάτα…»

 

Τέτοιο χαμό…

Δείτε τι καλά που τους τα λέει ο Φάρατζ, ό,τι εξαπάτησαν την Ευρώπη για να επιβάλλουν δικτατορία χρέους στους λαούς …

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen + twelve =