TO FACEBOOOK ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΤΗΣ ΧΥΤΡΑΣ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ..

ΦΩΤΙΑ..

Είναι τόσο ανελέητα φασίστες στα μονοπώλια της σοσιαλ μύδια επικοινωνίας ώστε όλη τους η ερευνητική προσπάθεια έγκειται αυτό τον καιρό στο πως θα συνδυάζουν 3-4-5 λήψεις φωτό που παίρνουν του χρήστη μέσα απ’ την οθόνη του και θα μαθαίνουν τ’ όνομά του.. Τ’ αλλα πραχτώρικα σιχάματα απ τα γκούγκλ συναγωνίζονται στο ίδιο πρόγραμμα.. Ολη η Ερευνα της τεχνιτής νοημοσύνης από εκατοντάδες «κεφαλές» είναι επικεντρωμένη σ’ αυτή την αθλιότητα.. Ξεφεύγουν λίγα πανεπιστήμια, αλλά δεν έχουν κονδύλια . Κανείς δε διαμαρτύρεται, κανείς δεν αναρωτιέται άν έχουν τέτοιο δικαίωμα..Η έννοια Δημόσιο υποκαθίσταται μέσα στην  αυθαιρεσία., από ιδιωτικά «κράτη» καταργώντας στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα

ΠΩΣ επαναστατεί κανείς αναρτώντας «ποστ» στο facebook!

 

Από τη μια ο λαός, στη συντριπτική του πλειοψηφία (πλην βολεμένων, διορισμένων και πλουτοκρατών), έχει εντοπίσει την άμεση πλέον αναγκαιότητα για ταξική και κοινωνική επανάσταση, ενάντια στη τρέχουσα πολιτική νομενκλατούρα, που έχει οδηγήσει σε πραγματικά αδιέξοδα τον Έλληνα.
Από την άλλη ουδείς… επαναστατεί, ουδείς σπάει, ουτ΄ένα αυγό!
Παρατηρώντας εδώ και χρόνια τη χρηστικότητα του facebook και το βαθμό που οι Έλληνες ασχολούνται με αυτό, κατέγραψα τα παρακάτω:

PRASINH KURADA

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΩΣ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΟΙΩΣ..

1. Πάνω από το 70% των πολιτών «σερφάρει» στο Internet, για περισσότερες από 2,5 ώρες ημερησίως. Σοκαριστικό!
2. Το 43,6% του συνολικού Ελληνικού πληθυσμού έχει λογαριασμό στο facebook, όταν επί παραδείγματι, στη Ρωσία η οποία έχει αναπτυξιακή πορεία όλα τα τελευταία χρόνια, ο πληθυσμός της ασχολείται με αυτό το εργαλείο του «σατανά» μόνο κατά 4,2% !!
Ηλίου φαεινότερο, ότι οι χώρες που έχουν υποδουλωθεί πλήρως στη παγκοσμιοποίηση, έχουν το facebook, ως το καλύτερό τους «φίλο».
Όμως …
τελικώς το facebook, λειτουργεί ως η βαλβίδα μιας χύτρας έτοιμη να σκάσει.
Ομοίως, η Ελλάδα που είναι καζάνι που βράζει εδώ και 7 χρόνια, κατέχει αιτιακή ύλη που σε άλλες εποχές θα είχαν δημιουργηθεί τεράστιες κοινωνικές λαϊκές εκρήξεις (επαναστάσεις), εντούτοις … δεν ανοίγει μύτη!
Ο λόγος; Ο αγανακτισμένος λαός εκτονώνεται και αναλώνεται «αφιλοκερδώς» πλέον, στο σατανικό εργαλείο του facebook.
Και ιδού η «βαλβίδα της χύτρας».
Με το «πρωινό καφέ» παρατηρούνται οι περισσότερες αναρτήσεις (68%).
Αναρτά λοιπόν ο πονεμένος και τσακισμένος, αλλά κατά τα άλλα μειλίχιος Έλληνας, μια πρωινή επαναστατικού τύπου ανάρτηση στη σελίδα του, ικανοποιεί πρόσκαιρα την ακόρεστη αγανάκτησή του και δίχως να το καταλάβει εμβαθύνει ολοένα και περισσότερο στη μαζική κοινωνική κατάθλιψη, παρασύροντας μαζί του και τους όποιους «τυχερούς» αναγνώστες της ανάρτησής του.
Την ίδια στιγμή οι «παρατηρητές» Έλληνες διαχειριστές της εταιρίας Facebook διαβάζοντας τις «επαναστατικές» μας αναρτήσεις (ποστ), σφουγγαρίζουν καθημερινά, τα πολυτελή μάρμαρα των γραφείων τους στην Αθήνα … από τα γέλια.
Και όλοι μαζί οι λοιποί προβατοποιημένοι Έλληνες, υπό το πρίσμα του όχλου επιδοκιμάζουν με ενθουσιασμό (Likes) τον «θαρραλέο» συντάκτη και … συνεχίζουν τον βαθύ και ατέρμονο «ύπνο του δικαίου», οδηγούμενοι μακριά από το επιθυμητό, που δεν είναι άλλο από την … ανατροπή του καθεστώτος που κυρίαρχα επισκιάζει ως πέπλο πανούκλας τη χώρα μας – 20 χρόνια τώρα – από το 1996 και την εποχή Σημίτη!!
Οποία σύμπτωση … Κώστας Σημίτης και Mark Zuckerberg (ιδρυτής facebook) μέλη του κυρίαρχου «λόμπι», αυτού του λόμπι που προ ολίγων μόνο μηνών, ο μίσθαρνος συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του εκεί θρασύτατα είπε: «Πάω στο μεγαλύτερο κέντρο αποφάσεων του κόσμου, το Ισραηλιτικό Κέντρο των ΗΠΑ», ομολογώντας με περίσσεια έπαρση την επικυριαρχία του «λόμπι» στους λαούς της γης και στα όσα αφορούν βέβαια εμάς… στην Ελλάδα που απώλεσε ολικώς την εθνική της κυριαρχία.
Ως αποτέλεσμα, σιγή ασυρμάτου και αντί να οδηγηθεί η χώρα στη κατάλυση της δικτατορίας και στην απεμπολή των σύγχρονων δικτατόρων και της αυλικού τύπου πολιτικής νομενκλατούρας, συνεχίζει το κατήφορο της εξαθλίωσης, οδηγώντας την στη κατάρα, του να ζήσει μια ζωή μισή, μια ζωή σκυφτή και με μοναδικό στόχο την αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας του Έλληνα, που από περήφανος και αγέρωχος άνθρωπος, μέσω των διαδικτυακών μέσων εξανδραποδισμού, μετατρέπεται σε μια σκλαβωμένη μαριονέτα, σε ένα άθυρμα του «συστήματος», έτοιμος να υπηρετήσει έναντι πινακίου φακής (300 ευρώ μισθός/σύνταξη) τα συμφέροντα των πλουτοκρατών της παγκοσμιοποίησης και του φασιστικού 4ου Ράιχ της Ε.Ε.
Και το μαρτυρολόγιο … πληθαίνει, με τις οικογένειες των θυμάτων να βαδίζουν ασθμαίνοντας στην δρομολογημένη από τα αλλότρια συμφέροντα, ολική προβατοποίηση (!), ενώ οι πιο τυχεροί προσπαθούν απλά να κρατηθούν από τα ρέλια του ευρωπαϊκού σαπιοκάραβου και με τα δύο τους πόδια στο νερό.
Και όλα αυτά, την ώρα που οι Βρετανοί της Στερλίνας (και όχι του καταραμένου ευρώ), αποφάσισαν την ολική κοπή του ομφάλιου λώρου (BREXIT) από την «παιδοκτόνο μητέρα – Ευρωπαϊκή Ένωση», ως μια γενναία πράξη ηρωισμού, αφήνοντας στους Έλληνες τον ντροπιαστικό και συνάμα εξευτελιστικό χαρακτηρισμό των «ριψάσπιδων»!!
Εν κατακλείδι, αν ο Έλληνας δεν καταφέρει να απεμπλακεί από το εργαλείο του facebook, δεν θα μπορέσει ποτέ να κατέβει στις πλατείες συντεταγμένα και οργανωμένα.
Αν δεν επιστρέψει στο παραδοσιακό τρόπο αντίστασης και άμυνας, δεν θα ανάψει ποτέ την απαιτούμενη θρυαλλίδα, ώστε να διεκδικήσει με παρρησία από τους λαθρόχειρες, τα ακατάλυτα, ήτοι τη χαμένη του δόξα, την ελπίδα, το μέλλον του, την ανάπτυξη, την ευημερία που … δικαιωματικά και λόγω υπερ-πλουτοπαραγωγικής περιφέρειας (Ελλάδα) … του ανήκει!

Βασίλης Κασιμάτης

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty + 2 =