ΜΟΥΓΚΑ ΤΕΛΟΣ : ΟΙ “ΝΤΑΒΑΔΕΣ” ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΜΙΑΣ ΤΙΜΩΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (ΑΝΑΝΕΩΣΗ)

psix_bard_bobol

ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ (ΔΟΛΙΟΥ) ΨΥΧΑΡΗ !! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ

 

ΕΠΕΣΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»!

ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ

Με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, δεσμεύτηκαν όλοι οι τραπεζικοί προσωπικοί λογαριασμοί και θυρίδες του Σταύρου Ψυχάρη.

Οι καταθέσεις και τα περιουσιακά στοιχεία του εκδότη δεν συμβαδίζουν με το «πόθεν έσχες» του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι εισαγγελείς φέρονται να εντόπισαν απόκλιση άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία θεωρούνται προϊόν φοροδιαφυγής.

Η έρευνα στηρίζεται στην περίφημη λίστα καταθετών που δημιουργήθηκε με βάση 65 cd τα οποία περιέχουν τραπεζικά στοιχεία από όλες τις ελληνικές τράπεζες και είναι παραγγελία των αγαπητών δανειστών και κατακτητών μας..

METANASTES MUGA dakru

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν νωρίς το απόγευμα να μη ξαναβγάλουν δελτία ειδήσεων, κάτι πολύ θετικό για τον γενοκτονούμενο ελληνικό λαό.. Απέμειναν ο Γιαλαφούζος, από κατοχικά κανάλιια με ειδήσεις, η κουραδομηχανή Στάρ με τον Γκεμπελάου και η ΕΡΤ των ιδιωτών πρακτωρίσκων,

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, απέρριψε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμ 124/2016 απόφασή της την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel για την τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων 4 τηλεοπτικών αδειών που ορίστηκε στα 3 εκατ. ευρώ. Επονται άλλες 3 παρόμοιες αιτήσεις απο Αλφα, Σταρ και ΕΤιβι..
Η…κατάσταση πλέον για το κανάλι της Μεσογείων είναι ανεξέλεγκτη και όλα τα σενάρια – κυρίως τα δυσοίωνα, παραμένουν επικίνδυνα ανοιχτά! Οι μέτοχοι έχουν εγκαταλείψει το κανάλι και τους εργαζόμενους… Και δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα, διότι απλούστατα θα το είχαν κάνει τόσο καιρό… Το χειρότερο από όλα όμως, είναι ότι έχουν αφήσει ορισμένους στη διοίκηση του σταθμού να κάνουν κανονικά εμπόριο ελπίδας σε εργαζόμενους που έχουν ανάγκη να ακούσουν οτιδήποτε για να κρατηθούν καλοκαιριάτικα!

Τελικά όσο «εγκληματική» είναι η στάση των μετόχων, άλλο τόσο είναι και η στάση μιας σειράς στελεχών (και σε αυτή τη φάση δεν αναφερόμαστε μόνο στον Μανώλη Καψή)… Που πουλάνε ελπίδα, εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα, έχοντας όμως οι ίδιοι κάνει τα κουμάντα τους! Τα παπαγαλάκια τρώγονται μεταξύ τους και με ολη την κοινωνίία πο εξαπατούσαν παραπληροφορώντας..

Αίτηση για τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου κατέθεσε ο ΣΚΑΙ, ενώ σήμερα αναμένεται να υποβάλλουν τους σχετικές φακέλους ο ΑΝΤ1 και το STAR. Τη Δευτέρα που λήγει και τυπικά η προθεσμία για τους τηλεοπτικούς σταθμούς που λειτουργούν ήδη, με την υποχρέωση ωστόσο να συμπεριλάβουν στα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις οικονομικές καταστάσεις ενημερωμένες μέχρι τις 30 Ιουνίου πρόκειται να καταθέσει αίτηση και ο ALPHA. Μέχρι χθες παρέμενε αδιευκρίνιστο, αν θα καταθέσει αίτηση και ο τηλεοπτικός σταθμός “EPSILON”, αν και στελέχη του καναλιού, διαβεβαίωναν ότι αίτηση θα κατατεθεί κανονικά.

Το μεγάλο πρόβλημα ωστόσο είναι το MEGA. Όχι μόνο δεν έχει καταθέσει αίτηση, αλλά φαίνεται πώς αυτό δεν θα γίνει, δείχνοντας πώς το μεγάλο κανάλι πλησιάζει στο τέλος του. Το Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε χθες με στόχο τη συμφωνία για τον επιχειρηματικό σχέδιο του σταθμού ήταν για ακόμη μία φορά άκαρπο. Το επιχειρηματικό σχέδιο θα έπρεπε κανονικά να έχει ολοκληρωθεί σήμερα, προκειμένου να υποβληθεί στις στις τράπεζες και να το εγκρίνουν αυθημερόν, έτσι ώστε να λάβει την απαιτούμενη ενημερότητα που θεωρείται απαραίτητη για την αρτιότητα του φακέλου. Είναι εξαιρετικά δύσκολο έως ακατόρθωτο να γίνει. Θα πρέπει επίσης να πληρωθούν σήμερα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το ΙΚΑ και να ληφθεί και αυτή η ενημερότητα κι όλα αυτά να κατατεθούν στο αρμόδιο γραφείο ως το βράδυ, καθώς δεν έχει γίνει προεργασία για την σύνταξη νέων οικονομικών καταστάσεων που θα επέτρεπαν εξάντληση των χρονικών περιθωρίων ως την Δευτέρα.

Τώρα που οι τράπεζες αλλάζουν χέρια κι αναμένονται αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα της διαπλοκής φυσικό είναι κι οι «νταβάδες» να τηρούν στάση αναμονής… Ενδιαφέρουσες εξελίξεις ζορίζουν τους δυνάστες του ελληνικού λαού εξωθώντας σε αναγκαστικές  κινήσεις..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

8 − five =