Ο ΚΑΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ – ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΝΑΤΣΙ ΤΑΞΗ(ΒΙΔΕΟ)

David-Cameron-jpg

Ο πορδυπουργός Κάμερον μαριονέτα των αμερικανοεβραίων τραπεζαλήτ είπε ότι θα παραμείνει μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, τον Οκτώβριο(…)) Αυτό ανακοίνωσε ως παραίτησή του, 1,5 ώρα μετά το οριστικό αποτέλεσμα της νίκης του Brexit με 52% στο βρετανικό δημοψήφισμα. Δεν είπε τι θα κάνει με την έξοδο που ψήφισαν οι πολίτες. Απλώς,«θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να σταθεροποιηθεί το πλοίο».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ… ΚΑΘΑΡΣΗ!

Στην Ελλάδα ξυπνήσαμε από τον αναβρασμό στις τάξεις των μνημονιακών προνομιούχων της νέας ακόμη εποχής, οι οποίοι συνέχεια απορίες έχουν..  Οι ανευθυνοϋπεύθυνοι Σφύριζα, τόσην ώρα δεν λεν κουβέντα για τις επιλογές τους.. Εξω από δώ γίνεται χαμός σε αγορές και πολιτική σε Ευρώπη και Αμερική..
Εδώ τα χαμίνια που υπηρετούν το μαφιόζικο «Σύστημα»  ρωτάνε για το πως και τι θα γίνει με την Αμερικανευρώπη, αν και σε τι διαλύεται, ποιά θά ‘ναι η πορεία της «συνοχής»,  εκείνη των Αγορών και άλλα τέτοια θέματα από τα οποία εξαρτάται η Ολιγαρχία με τις ξένες πλάτες..

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΛΗΤΟΜΑΦΙΟΖΟΙ

soros

Η καμπάνια των Βρετανών Εργατικών υπέρ της παραμονής στην Αμερικανευρώπη στηρίχθηκε στα επιχειρήματα του Baroufakis, ο οποίος είναι σύμβουλος του Τζέρεμι Κόρμπιν (μαζί με τον Πολ Μέισον). Ο διαπρεπής αυτός «ρομά» όπως δηλώνει ο συνεργάτης του κορυφαίου αμερικανεβραίου τραπεζαλήτη, ακόμη δεν έχει απαντήσει στις επικρίσεις του Κλάους Ρέγκλινγκ ότι η περήφανη διαπραγμάτευσή του επιβάρυνε τους Έλληνες με 100 δισ.ευρώ. (86 + οι μίζες)

 Το Brexit ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου. Μετά τη Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία και η Ολλανδία ζητούν δημοψήφισμα για να αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ  ακολουθούν  η Ιταλία, η Δανία και ανάλογο αίτημα μετά τις εκλογές στην Ισπανία..
Διάφοροι βλέποντας τα τραβηγμένα από τη θλίψη πρόσωπα των κατοχικών στην τηλεόραση ανησύχησαν για τις δικές τους συμβάσεις.. Είναι φανερό κάτι γενικότερο δεν το πιάνει το μυαλό… Μας ρώτηξαν επί παντός, ακόμη και τι θα αποφασιστεί με τα ανοιχτά σύνορα, αν θα συνεχιστεί ο εξισλαμισμός με ανθρώπινο πρόσωπο, τι θα γίνει δηλαδή με τα πρόβληματα του Τζ. Σόρος, που αφορούν άμεσα τους δικούς μας Κ-Λεφτ..  Αν θα πρεπει να σιτίζονται εντός ή εκτός των χοτ σποτ, των χώρων όπου θα κρατούνται.. Αν έχεις το Θεό σου δηλαδή για μανάρια των ΜΚΟ.. 
 
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ.. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΝΑΜΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ», ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ.. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ..
ΜΕΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.. ΤΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.. ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΝΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ..  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΟΥΣ  ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ..
Συγκεκριμμένα, η κατάσταση αναμένεται να εξελιχθεί ως εξής :


Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − 11 =