BREXIT: ΠΟΛΕΜΟΣ Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ

BREXIT SYMAIES

Η «ενημέρωση» ήταν, σε όλα τα ραδιόφωνα 90% χρόνος υπέρ της παραμονής και τρομολαγνία αν φύγουν…10% χρόνος για την έξοδο… Τα κανάλια όλα υπέρ της παραμονής.. Υπερ του BREXIT 3 απο τις μεγάλες εφημερίδες και η βασίλισσα που έχει εξουσία στην Τράπεζα της Αγγλίας..

 

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΗΤΤΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ  Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΩΝ

Άνοιξαν σήμερα στις 07:00 τοπική ώρα (09:00 ώρα Ελλάδος) οι κάλπες στη Βρετανία για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με το οποίο θα κριθεί αν το Ηνωμένο Βασίλειο θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει από την ΕΕ.  Οι τελευταίες εικόνες από την αναμέτρηση που έμειναν βαθμιά χαραγμένες στο μυαλό του παγκόσμιου τελικά κοινού που παρακολουθεί ήταν του βαρώνου Ρότσιλντ και του Τζ. Σόρος να εκλιπαρούν και να απειλούν για την παραμονή της μεγάλης χώρας στην Ευρωφάκα..  Κι ότι η παράταξη αυτή της παγκοσμιοσκατοποίησης υπηρετεί μια λιτότητα δίχως τέλος, στο πλαίσιο μιας «Οικονομίας πολέμου» τελικά… Ο Γ’ΠΠ της Νέας ναζιστικής Τάξης στρέφεται εναντίον Ρωσίας-Κίνας αυτή τη φορά..

banks

«Οικονομία Πολέμου» σημαίνει ό,τι μαζεύουν όλη τη ρευστότητα από την πραγματική Οικονομία με κάθε τρόπο, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν και αναγκαστικά πλέον πολεμική προσπάθεια.. Και σαν εκβιασμός μπορεί να εκλαμβάνεται..

 

ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗ ΛΕΞΗ BREXIT

Η άγρια προπαγανδιστική σύγκρουση(με μία νεκρή…) των ημερών εκλεισε στο Twitter με το εξης : «Αν το μυαλό σου λέει παραμονή και η καρδιά λέει έξοδος, θυμήσου ότι το μυαλό είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σκέφτεται και ότι η καρδιά δεν είναι παρά μία φυσική αντλία». Βεβαίως και στην Αγγλία, όπως στην Ελλάδα ισχύει το αντίθετο.. Το μυαλό απαιτεί η Αμερικανευρώπη να διαλυθεί για να γλυτώσουν την υποδούλωση οι λαοί… Η καρδιά ενδεχομένως ως πιο απλοϊκή να γοητεύεται από το παλιό όραμα της Ενωμένης Ευρώπης, αλλά πλέον με τον όλο θόρυβο των ΜΜΕ μάθαμε ποιούς και τι  εξυπηρετούν αυτοί οι  ολοκληρωτικοί «θεσμοί»…

Μία ποσοστιαία μονάδα  φαινόται να χωρίζει την πρόθεση ψήφου στα στρατόπεδα του «In» και του «Out», σύμφωνα με τον μέσο όρο των έξι τελευταίων δημοσκοπήσεων.  Αλλά κανείς δεν ξέρει πως ένα τόσο πρωτοφανές δημοψήφισμα μπορει να αντιμετωπίζεται από το λαό..  Γι αυτό τα περισσότερα ΜΜΕ απέφευγαν να λένε ακόμα και τη λέξη  BREXIT

Ο στόχος έως την τελευταία στιγμή ήταν ξεκάθαρος για τα δύο στρατόπεδα: έπρεπε να πείσουν τους αναποφάσιστους, το 10% του εκλογικού σώματος, που μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα προς τη μία ή την άλλη πλευρά.

Συνολικά 46,5 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται να αποφασίσουν για το ευρωπαϊκό ή μη μέλλον της χώρας τους. Τα εκλογικά τμήματα θα παραμείνουν ανοιχτά ως τις 22:00 τοπική ώρα (24:00 ώρα Ελλάδος), ενώ τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται τις πρωινές ώρες της Παρασκευής. Με τη λήξη της διαδικασίας, το καθένα από τα 382 κέντρα καταμέτρησης θα συγκεντρώσει τον αριθμό των ψηφοδελτίων και θα ανακοινώσει τα ποσοστά συμμετοχής του εκλογικού σώματος (το τελικό ποσοστό συμμετοχής αναμένεται να ανακοινωθεί στις 05:00 τοπική ώρα, 07:00 ώρα Ελλάδας).

Στη συνέχεια το κάθε κέντρο θα καταμετρήσει τα ψηφοδέλτια και θα ανακοινώσει τον αριθμό αυτών που τάσσονται υπέρ της παραμονής και αυτών που είναι υπέρ της αποχώρησης. Οι περισσότερες περιφέρειες αναμένεται να ανακοινώσουν τα αποτελέσματά τους τις πρωινές ώρες της Παρασκευής. Η τελευταία ανακοίνωση των τοπικών αποτελεσμάτων αναμένεται γύρω στις 07:00 τοπική ώρα, 09:00 ώρα Ελλάδας. Θα ακολουθήσουν συγκεντρωτικά στοιχεία για 12 περιφέρειες και στη συνέχεια το τελικό, εθνικό αποτέλεσμα.

Η ώρα της επίσημης ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων θα εξαρτηθεί από τη διαφορά μεταξύ του “Remain” και του “Leave”. Το ποσοστό της συμμετοχής στο δημοψήφισμα, το οποίο θα έχει ανακοινωθεί νωρίτερα, μπορεί να προσφέρει μια πολύτιμη ένδειξη για το αποτέλεσμά του. Αν είναι υψηλό μπορεί να ευνοεί το στρατόπεδο του “Remain”.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 5 =