ΠΡΑΧΤΩΡ ΜΟΥΖΑΛΑΣ: ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΜΕ 2.500 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ !

ARKAS PALAVOS

ΣΟΚ ΣΤΟ ΒΟΛΟ-ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ  ΚΟΜΜΕΝΟ ΛΑΙΜΟ-ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ !

«Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρισαν οι κάτοικοι της Νέας Δημητριάδας Βόλου όταν εντόπισαν έναν 53χρονο συγχωριανό τους νεκρό.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-volos.gr, ο άνδρας βρέθηκε δεμένος σε ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού και με σοβαρά τραύματα στο λαιμό.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το πόδι και το χέρι του 53χρονου ήταν δεμένα στο δέντρο ενώ με το άλλο χέρι προκάλεσε βαθύ τραύμα στο λαιμό του με μαχαίρι». Την είδηση έγραψε τεχνικός υπολογιστών ΚΑΘ’ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ !

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ..

MOYZALAS

ΤΟ ΠΡΑΧΤΩΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΘΕΛΕΙ, ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΝΣΚΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΩΜΟΠΟΛΗ 2.500 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ.. ΠΟΙΟΝ ΕΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ?
ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ «ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΡΕ ΠΡΑΧΤΩΡΑ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Ο,ΤΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ? ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ? ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ «ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ» ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΕΡΓΟ ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΩΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ??

 

Από το «όλοι το ίδιο είμαστε» ξεκινήσε η προδοΣΙΑ!

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nine + four =