«ΝΤΑΒΑΣ» ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ !

ΝΤΑΒΑΔΕΣ

ΜΕΓΑΛΑ ΖΟΡΙΑ ΣΤΑ ΑΛΗΤ ΛΑΜΟΓΙΑ..

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΙΡΑΚ,ΣΥΡΙΑ ΞΑΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Ως μαθητευόμενοι μάγοι οι «νταβάδες» της ελληνικής Αληταρχίας νομίζουν ό,τι μπορούν να υποκαταστήσουν οι ίδιοι το Κράτος που κατέλυσαν ληστεύοντας υπονομεύοντας με προδοΣΙΑ από τους ίδιους και απο τους αυλικούς τους, πολιτικούς κλπ. Ομως η κρατική οργάνωση είναι πολιτισμός που χτίζεται με πολλά χρόνια Ιστορία και δεν αντικαθίσταται έτσι απλά όταν τον καταστρέψουν τα αμερικανά..

κοντομηνας

Ο ατιμώρητος ληστοσυμμοριτισμός που τώρα τελειώνει την Ελλάδα, πέρα από την υποδούλωση του ελληνικου λαού σηματοδοτεί επιστροφή στη μεσαιωνική Ιστορία με τιμάρια και βιλαέτια επι παντός.. Αυτό δε γίνεται τώρα με  την ευλογία των «δανειστών» κατακτητών μας,  αντί για Κάθαρση  και ευνοϊκές συνθήκες στην πραγματική Οικονομία ?  Δείτε ένα εύλογο σχόλιο που όλοι κάνουν ακούγοντας τον οργισμένο Ιντεραμέρικαν στο βίντεο..
Panagiotis Rallis :
Πως θα προκόψει αυτή η χώρα είπε ο κ.Κοντομηνάς μιλώντας για απατεώνες όταν: α/. Ρήμαξε το ταχυδρομικό ταμιευτήριο β/. Έκλεψε τα λεφτά ανθρώπων που εξαπάτησε με την φούσκα ασφαλιστική του γ/. Γλίτωσε τη μπουζού κάνοντας τον άρρωστο , πτώχευσε εταιρίες … και το αντάλλαγμα ; Συνεχίζει να »επιχειρεί» και να έχει δημόσιο λόγο μιλώντας για ντροπές, λαμογίες και για κλοπές στα κρατικά χρήματα!

Δείτι αλλο σχόλιο γενικου περιεχουμενου για τη δράση της Αλητ

Σίμος Σταυρακίδης :

Ιδρύουν Τράπεζες , μαζεύουν τα λεφτά των καταθετών, τα στέλνουν σε ΟffShore δικές τους και των οικογενειών τους … και μετά τις πτωχεύουν. Τα δε χρήματα των καταθετών που έκαναν φτερά …τα καλύπτει το κράτος, εμείς δηλαδή …διότι αυτό ακριβώς σημαίνει «Διασφάλιση των καταθέσεων» και διάσωση τραπεζών.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 1 =