ΔΥΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΦΥΡΙΖΑ.

OXI STHN EXATHLIWSH

Φαινεται οτι τα θύματα τους ειναι η μεγαλη μάζα ανίσχυρων ψηφοφόρων. – Το 40% του (φτωχού) ελληνικού πληθυσμού έφτασε στο σημείο να στερείται βασικών διατροφικών αγαθών( ΕΛΣΤΑΤ). – Το 50% του( φτωχού) πληθυσμού της Ελλάδας αδυνατεί να έχει ικανοποιητική θέρμανση (ΕΛΣΤΑΤ). – 6/10 (φτωχούς) πολίτες δηλώνουν δυσκολία στην πληρωμή πάγιων λογαριασμών ( φως, νερό, φυσικό αέριο) [ΕΛΣΤΑΤ]. – 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι βρέθηκαν στο γκισέ του ταμείου ανεργίας. – Πάνω από μισό εκατομμύριο παιδιά, σύμφωνα με τη Unicef, υποσιτίζονται. – 888.452 νοικοκυριά με 2,3 εκ. μέλη ζουν σε συνθήκες απόλυτης ένδειας (ετήσιο εισόδημα 4.608 ευρώ). – 6 εκατομμύρια πολίτες είναι ανασφάλιστοι μαζί με τις οικογένειες τους μην έχοντας δικαίωμα πρόσβασης σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. .

ΞΕΝΟΙ: «ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ

ΝΤΟΠΙΟΙ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ !

Πολύ αποφασιστική εμφανίζεται η παγκόσμια διακυβέρνηση της Αθήνας εις το να εξοντώνει τους Ελληνες, οι οποίοι γκρινιάζουν τώρα αρκετά περισσότερο.. Κανείς από τους πρωταγωνιστές του ελληνικού δράματος δεν τους δίνει σημασία…  Ως έμμεση αντίδραση αυξάνουν τις οικονομικές υποσχέσεις περί «ανάπτυξης» και τρίχε..   Σκληρη στάση με αυταρχικούς λαρυγγισμούς..  Ωστόσο,

ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ!!!

Τις τελευταίες μέρες έγιναν τα εξής :

MORIA SYRMATOPLEGMATA

Η ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ 6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΜΙΕΓΚΛΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΠΑΧΑΛΟΥ.. ΜΚΟ

– Βιασμός Σομαλής από Αλγερινούς!

– Παρενόχλησαν σεξουαλικά μικρά κορίτσια!

– Διάρρηξη σε φωτογραφείο!

– Διάρρηξη σε εστιατόρειο!

– Διάρρηξη αυτοκινήτων!

– Κλοπή σε Μίνι Μάρκετ

– Μπαίνουν και βγαίνουν ότι ώρα θέλουν από το Κέντρο!

– Βρέθηκαν δεκάδες φονικά όπλα σε έλεγχο που έγινε!

– Επιχείρησαν να κάνουν κατάληψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου!

Δεκάδες ΚΛΟΠΕΣ, ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ
που δεν καταγγέλονται στη Αστυνομία!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στη Σάμο με τους μετανάστες, αφού η κατάσταση έχει ξεφύγει κατά πολύ και κανείς δεν κάνει τίποτε.

Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια μεταξύ των πολιτών και ειδικά τώρα που μπαίνουμε σε τουριστική περίοδο!

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή υπάρχει η απαράδεκτη εικόνα στο κέντρο της πόλης της Σάμου, με μετανάστες να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι, αφού χρησιμοποιούν την ελευθερία τους λόγω της αίτησης ασύλου που έχουν καταθέσει.

Λόγω της μεγάλης παραμονής τους στο νησί οι περισσότεροι είναι χωρίς χρήματα και έτσι προχωρούν σε παραβατικές συμπεριφορές δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στο νησί!

Προχθές το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε ομαδικός βιασμός μια Σομαλής γυναίκας στον Δημοτικό Κήπο της πόλης!

Η κοπέλα κατάφερε και ζήτησε βοήθεια από έναν ιδιοκτήτη περιπτέρου όπου και κάλεσε την αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν δύο Αλγερινοί μέσα στο Κέντρο Μεταναστών!

Λίγες ημέρες νωρίτερα υπήρξε καταγγελία πολιτών, πως μέρα μεσημέρι δύο μετανάστες παρενόχλησαν σεξουαλικά δύο 13χρονα κορίτσια ,όπου επιχείρησαν να τα απομονώσουν σε σοκάκι της πόλης!

Πρίν από μερικές ημέρες, ομάδες μεταναστών μετά από «ραντεβού θανάτου» που έδωσαν, συνεπλάκησαν μέσα στο Κέντρο Μεταναστών και μετά από ανελέητο ξύλο πολλά άτομα από αυτά κατέληξαν στο νοσοκομείο της πόλης, σοβαρά τραυματισμένα!

Δεκάδες επίσης «ραντεβού θανάτου» δίνονται και σε δρόμους της Σάμου όπου ομάδες διαφορετικών εθνικοτήτων, καθημερινά ξυλοφορτώνονται μεταξύ τους!

Πολλοί από αυτούς κινούνται προκλητικά και ανάμεσα σε Έλληνες πολίτες επιδιώκοντας φασαρίες.

Οι πλατείες στην κυριολεξία είναι γεμάτες από μετανάστες που επιζητούν δωρεάν πρόσφαση ( με «ανοιχτά» Wi Fi) στο ίντερνετ.

Πριν από μερικές ημέρες υπήρξαν διαρρήξεις και σε κάποιες από αυτές, οι δράστες συνελήφθησαν.

– Την περασμένη εβδομάδα διέρρηξαν φωτογραφείο της πόλης, όπου αφαίρεσαν από μέσα, 1000€ περίπου μετρητά, φωτογραφικές μηχανές και φακούς μεγάλης χρηματικής αξίας.

Συνελήφθησαν λίγες ημέρες αργότερα στην προσπαθειά τους να «σπρώξουν» τα κλοπιμαία!

– Την περασμένη Κυριακή, μέρα μεσημέρι, διέρρηξαν γνωστό κλάμπ της πόλης και βγήκαν από αυτό, έχοντας μαζί τους ένα σακ βουαγιάζ γεμάτο ποτά.

Τους αντελήφθησαν διερχόμενοι πολίτες και τους συνέλαβαν

– Πρίν από μερικές ημέρες επίσης διέρρηξαν 3 αυτοκίνητα και σε ένα από αυτά αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 120€.

Λίγες ημέρες μετά συνελήφθησαν.

– Πριν από 2 ημέρες δύο (2) νεαροί Σύροι, που μάλιστα φιλοξενούνται σε ενοικιαζόμενο σπίτι Μ.Κ.Ο. μπήκαν σε Μίνι Μάρκετ και άρχισαν να γεμίζουν ένα σακ βουαγιάζ με κλοπιμαία.

Κυνηγήθηκαν από τον ιδιοκτήτη και διέφυγαν!

– Πριν από λίγες ημέρες επίσης διέρρηξαν εστιατόρειο και αφαίρεσαν από μέσα έναν φορητό υπολογιστή!

Συνελήφθησαν κι αυτοί μετά από μερικές ημέρες.

– Σε ξαφνικό έλεγχο που έγινε πριν λίγες ημέρες μέσα στο Κέντρο Μεταναστών από αστυνομικούς, βρέθηκαν δεκάδες φονικά όπλα!

Πολλά από αυτά ήταν αυτοσχέδια και κανείς δεν γνωρίζει αν θα τα χρησιμοποιούσαν σε ενδεχόμενη εξέγερση!

– Προχθές το απόγευμα υπήρξε ομαδική πορεία 200 περίπου ατόμων από το Κέντρο Μεταναστών προς την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου, όπου επιχείρησαν να κάνουν κατάληψη!

Όμως μετά από διαπραγματεύσεις που έγιναν με τους αστυνομικούς, αναχώρησαν ομαδικά πίσω στο Κέντρο.

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει και πρέπει να μπει ένα ΤΕΛΟΣ, αφού η υπομονή των πολιτών είναι κυριολεκτικά στα όρια της.

Οι αρμόδιοι θα πρέπει να λάβουν ριζικές αποφάσεις ΤΩΡΑ, μιάς και η κατάσταση δείχνει πως ξεφεύγει στο νησί, με τους πολίτες αυτή την φορά να εξεγείρονται και θα είναι μη αναστρέψιμη!

i-samos.gr

ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ !

Εχουμε ακούσει και ξαναλέμε ό,τι με το γενικό μπάχαλο και τη ληστοκρατία σ’ όλες τις διαδικασίες προκαλούν σύγκρουση και το ξέρουν.  Φαίνεται να θέλουν να χρησιμοποιήσουν ξένους ως «ασπίδα» από τον οργισμένο λαό των Ελληνων, ο οποίος τώρα εξοντώνεται μαζικά.. Ακολουθουν διεθνες σχέδιο.

 

 

 

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × three =