ΟΙ ΓΚΑΛΟΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΛΗ !

ZWH GENIKH APERGIA

Εχει ακόμη δρόμο ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ η υπόθεση της Εθνοκάθαρσης μας.. Φωτό, οι εφεδρείες του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ της ελληνικής κατοχής  με τις κόκκινες σημαίες…

ΕΛΑ ΚΟΡΟΪΔΟ ΨΗΦΙΣΕ ΠΡΟΔΟCIA   ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΝΤ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ..

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ?

Γνωστό το παιχνίδι αυτό, με τα γκάλοπ, αφού έχει παιχθεί στη σειρά με τη ΔΗΜΑΡ του Κουρέλη, το ΠΟΤΑΜΙ του δωσιλογισμού, την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ … Κάτι ανάλογο έγινε και με τη Χρυσαυγή, αρχικά… Τώρα ήρθε το αναχωμα ΖΩΗ!

Για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου από πολύ ενωρίς ,αμέσως μετά από τις πρώτες θολές απαντήσεις-θέσεις που πήρε σε σχέση με την ΕΕ και την ΟΝΕ, δηλώσαμε το σκοτεινό ρόλο που καλέιται να παίξει.
Και να που το μαφιόζικο Σύστημα δεν έχασε ευκαιρία με την πρώτη δημοσκόπηση να την βάλει στο ταμπλώ!!

Τρέξε κόσμε να προλάβεις ψηφιζοντας !! Μετά όμως μη ζητάς να πληρώσουν άλλοι το λογαριασμό. ΕΣΥ θα τον πληρώσεις ακόμη μια φορά!!

politikofagos

ΠΟΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΕΡΣΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ Η “ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ”. ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.. ΣΤΑΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΛΑ ΔΝΤ Ο ΓΑΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.. ΑΥΤΟ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ..

ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ?

Πέρα από το αυτονόητο, ότι μας γενοκτονούν χωρίς καμμία αντίδραση.. Ο,τι απλά αποδεχόμαστε να επιβαλεται με πολιτική κοροϊδία ένα προδοτικό καθεστώς σαν αυτοκτονία.. Γιατί όμως δεν επαναστατουν οι Ελληνες??

Είναι κάτι που τώρα θα το ήθελαν και κάποιοι ξένοι από διάφορους ορίζοντες.. Για να έχουν την ευκαιρία να μας καταστείλουν να τελειώνουν με τους ιθαγενείς, ή ακόμη, για να εξυπηρετήσουν την εξωτερική πολιτική τους, η οποια μπορεί και να είναι αντικειμενικά «φιλική» προς την Ελλάδα.. Από την ψυχοκοινωνιολογία έχουμε την εξης απάντηση:

«Κάθε λαός επαναστατεί μόνο αν συντρέξουν σωρευτικά τέσσερεις (μαθηματικές θα λέγαμε) προϋποθέσεις, διαφορετικά αφανίζεται χωρίς να καταλάβει το γιατί. Α) Πρέπει να υπάρξει ένα όραμα, μια ιδέα. Β) Πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένος και ορατός εχθρός. Γ) Θα πρέπει να υπάρξει προοπτική βελτίωσης της παρούσας θέσης. Δ) Θα πρέπει να υπάρξει Ηγέτης ή Ηγετική Ομάδα (επαναστατική ομάδα) που θα ενσαρκώνει τις τρεις προηγούμενες προϋποθέσεις, θα εκφράσει τη λαϊκή συνισταμένη και θα τεθεί επικεφαλής της λαϊκής επανάστασης….»

ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ! ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ, ΤΙΣ «ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ» ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ… Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΑΡΧΙΑΣ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΙΑ.. ΤΟ «ΜΟΥΓΚΑ» ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ…


Οι επιδιώξεις της Αληταρχίας και του Ιμπεριαλισμού κατέστησαν διάφανες για όλους τους Ελληνες.. ΘΕΛΟΥΝ ΧΕΡΣΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ Η «ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ». Είναι κάτι που το λέμε μαζί με τον Καζάκη από το 2009 με τις ίδιες μάλιστα λέξεις και δεν αποτελεί προφητεία, αλλά γνώση αντικειμενική των δυνάμεων που ενεργούν στην Ελλάδα και του συσχετισμού μεταξύ τους.. Δηλαδή το ξέραν και οι πολιτικοί δήμιοι των Ελλήνων, οι οικονομικοί δολοφόνοι, όπως ο ΓΑΠ με το Μπαρουφάκη του, κάποιοι δημοσιοκάφροι που είναι ικανοί να σκέφτονται, κλπ που έκαναν το κορόϊδο νομίζοντας ό,τι αυτοί προδίδοντας θα γλυτώσουν.. Εχει ακόμη δρόμο η υπόθεση της Εθνοκάθαρσης μας.. Υπ’ οψιν και ο Καζάκης κατεβαίνει στις εκλογές..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 − 14 =