Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.. ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΑ, «ΤΑ ΠΙΝΩ ΟΛΑ» ! (VIDEO)

ΑΡΑΠΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα σε τοίχους, κολώνες και στάσεις λεωφορείων οι περαστικοί βλέπουν αναρτημένες λευκές αφίσες με τυπωμένα μαύρα γράμματα. Πρόκειται για 39 φράσεις προσφύγων και μεταναστών που έγιναν συνθήματα στο πλαίσιο του poster-project της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση με τίτλο «And For The Rest (Athens)». Όπως αναφέρουν, πρόκειται για μια καλλιτεχνική παρέμβαση στην πόλη με κοινωνικές προεκτάσεις. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,  η εκπαίδευση που θα πάρουνε τα παιδιά μας θα είναι κατευθυνόμενη.. Αν τους διδάξουν το κοράνι και τη τζιχάντ δηλαδή δεν μας πέφτει λότος; Που είναι η αντίδραση της εκκλησίας; Που είναι η αντίδραση των κομμάτων;  Ο εξισλαμισμός περνάει στο ντούκου.. Τα συμπεράσματα δικά σας….

Μεταρρύθμιση Πολιτισμού-Θρησκείας

Από το πρωί σήμερα τα κανάλια μιλούν για ξεκαθάρισμα ύστερα από 6 μνημονιακά χρόνια στο πολιτικό και στο οικονομικό τοπίο.  Και  είναι αλήθεια αφού αυτές τις μέρες  τα όρια ανάμεσα σε Μνημονιακές  και Αντιμνημονιακές δυνάμεις διαγράφηκαν με σαφήνεια κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, όπως και οι επιδιώξεις κατακτητών και των ντόπιων συνεργατών για τη συνέχεια. Το προσφυγομεταναστευτικό πέρασε στο πρώτο πλάνο.. Η «βόμβα» του  καταυλισμού στην Ειδομένη δεν χρειάσθηκε να σκάσει, οπότε μαζί με τους καταυλισμούς διασπάσθηκε σε όλη τη βόρεια Ελλάδα..

Το πιό εντυπωσιακό όμως συμβαίνει με τη μονιμοποίηση των «ροών» στα ανατολικά νησιά μας που προορίζονται για ισλαμοσκατοποίηση. Η συμφωνία της Αμερικανευρώπης  με την  Τουρκία  έχει πάψει να εφαρμόζεται.. Συγκεκριμμένα  έχει «παγώσεις» όπως είπε  ο Ερντογκάν, διότι δεν πρόκειται να καταργηθούν οι βίζες για τους  επισκέπτες από τη χώρα που σπαράζεται από πολέμους.. Αυτό εξυπηρετεί τα μάλα της «τουρκάλες» Σφύριζα κι  όλους τους Κ-Λεφτ

ΜΚΟ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΧΟΛΕΙΟ «ΤΣΑΚ-ΜΠΑΜ» ΣΤΗ ΧΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ….  ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΙΟΚ ! ΜΟΝΟ ΑΡΑΠΙΚΑ-ΑΓΓΛΙΚΑ..  ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΝΕΦΥΗΣΑΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΟΥ..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΚΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.. ΙΣΩΣ ΤΑ ΜΑΤ ΣΕ  ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ…

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Απαράβατος όρος του τρίτου μνημονίου η κατάργηση εθνικών και θρησκευτικών εορτών
Απαράβατος όρος του τρίτου μνημονίου η κατάργηση εθνικών και θρησκευτικών εορτών
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Από paideia-ergasia στο Εκπαίδευση · 24/09/2015
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, από 11.9.2016.
Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Εθνικών σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από 11.9.2017.
Άρθρο 3: Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών, από 11.11.2016.
Άρθρο 4: Υποχρεωτική επίσκεψη σε Συναγωγή και Ισλαμικό Τέμενος από Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού και σταδιακώς σε εκπαιδευτικές βαθμίδες Γυμνασίου και Λυκείου, από 11.11.2016.
Άρθρο 5: Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11.10.2016.
Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική
Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018.
Άρθρο 7: Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 11.12.2017.
Άρθρο 8: Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, από 16.10.2016.
Άρθρο 9: Εισαγωγή εορτών για το περιβάλλον σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 17.10.2016.
Άρθρο 10: Κατάργηση Θεολογικών Σχολών σε Πανεπιστήμιο από 16.10.2016. Μετατροπή σε Θρησκειολογικές Σχολές του Τμήματος των Φιλοσοφικών Σχολών. Κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών σε όλες τις Εκπαιδευτικές Βαθμίδες, από 11.9.2016, και εισαγωγή μαθήματος Θρησκειολογίας από 12.9.2016.
Άρθρο 11: Κατάργηση πολλών Καθηγητών σε εκπαιδευτικές Βαθμίδες και εισαγωγή Διαδικτύου, από 1.1.2017.
Άρθρο 12:
12 Α: Εισαγωγή εικόνων-slides στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, από 19.9.2016.
12 Β: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής ταυτοποιήσεως των μαθητών, από 20.9.2017.
12 Γ: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Μπάρας ασφαλείας σε όλα τα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και εισαγωγή μαθητών-σπουδαστών-καθηγητών στα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με Κάρτα Ασφαλείας.
12 Δ: Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως, από 17.9.2017.
12 Ε: Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016.
Η ΕΜΕΙΣ... ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

Κυριάκος Κυριακόπουλος: «Αυτή η συμφωνία ντροπής του κατοχικού υπερταμείου, λειτουργεί παράλληλα με το κατοχικό ΤΑΙΠΕΔ, και τα δύο μαζί με τον μνημονιακό – κατοχικό νόμο 3986 του 2011 περί «δικαιώματος επιφανείας», πράγμα που σημαίνει απλά και… με βάση το Κατοχικό πλέον δίκαιο, πως ότι εκχωρείται για πάνω από 80 χρόνια… εκχωρείται για πάντα και οριστικά.’

Θα πρεπει επισης να υπενθυμίσουμε..

Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΣΤΕΝΟΤΑΤΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.. ΟΙ «ΣΥΜΜΑΧΟΙ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. ΕΙΔΙΚΑ, ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.. ΠΧ ΣΟΥ ΛΕΝΕ : «ΕΣΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΡΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΔΕ ΘΑ ‘ΧΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ»… ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ : «ΘΕΛΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΛΠ» ΕΞΑΛΛΟΥ, Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ» ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΕΣ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΡΟΖ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΑΧΤΩΡΙΚΗ ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. .. ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 60΄ς .. ΑΠΟ ΤΑ 80’ς ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΧΑΓΟΥΣ.. ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΟΓΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΑΣ..

ΜΟΥΓΚΑ-ΔΟΛ: ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ

ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΤΕΣ, ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ, ΕΠΙΣΗΣ !

ΠΕΡΙ ΚΑΝΑΛΙΟΥ MEGA………………. Χιλιαδες μικρες επιχειρισεις κλεισαν..μεγαλα εργοστασια μεταφερθηκαν στη βουλγαρια και ρουμανια.ΜΙλαμε για δεκαδες χιλιαδες δουλειες..θα κλαψουμε για τους μαλακοπιτουρες μενουμευρωπηδες?Ε οχι ρε φιλε μια χαρα τον χρονο τη γιορταζουμε! ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΉΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ Φ/Β Η ΕΡΗΜΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΚΕΙ.. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΚΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..
ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ? ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ Η ..ΕΥΕΛΙΞΙΑ..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 5 =