ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΝΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΟΛΗ: «ΝΑΙ» ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

Με 153 ψήφους πέρασαν το πολυνομοσχέδιο

FORBES: ΠΟΙΟΙ «ΕΦΑΓΑΝ» ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ
Οι Καθησυχαστικές δηλώσεις που έρχονται συνεχώς από διάφορα μέρη της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας σχετικά με την πορεία των κινήσεων σχετικά με την «αιώνια» ελληνική κρίση χρέους και τις διαπραγματεύσεις, αποκρύβουν «πολλά», αναφέρει το γνωστό αμερικανικό περιοδικό FORBES.

Θα καταλήξουν σε συμφωνία σύντομα, αυτό είναι πλέον πασιφανές . Η Ελλάδα τονίζουν οι ειδικοί, έχει υλοποιήσει όλες τις απαιτούμενες αλλαγές στην οικονομία της και αναμένει μόνο την δόση των όλων απαιτούμενων χρημάτων για την αποπληρωμή των δόσεων.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ
ΞΑΝΘΙΑ

ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΑΜΠΑ ΧΩΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ.

Αυτό δεν είναι όμως η απόλυτη αλήθεια. Αυτό που συνέβη είναι ότι κάποιο μέρος των χρημάτων που η Τρόικα έδωσε στην Ελλάδα έχει χαθεί. Ένα σημαντικό τμήμα του στην πραγματικότητα. Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι ένα θέατρο σκιών για το πώς θα πρέπει να αναγνωριστεί το γεγονός αυτό και, συνεπώς, ποιος θα αναλάβει την κύρια ευθύνη.

«Θα έχουμε σύντομα συμφωνία, όχι αλήθεια θα έχουμε και παρόμοιες ανοησίες. Η Ελλάδα θα κάνει τις αλλαγές που απαιτούνται στην οικονομία της και όλοι θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους», λένε για τις διαβεβαιώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων. Η πιο άγρια και ληστρική νεοφιλελεύθερη φαντασίωση γίνεται πραγματικότητα από κυβέρνηση μουγκωμικών προσφέροντας τους ατέλειωτη ηδονή.

Η γυμνή αλήθεια, είναι ότι η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει ποτέ όλο αυτό το χρέος, σε επιτόκια της αγοράς. Έτσι, κάποιος θα χάσει κάποια από αυτά τα χρήματα που δάνεισε.

Στην πραγματικότητα, θα χάσει πολλά από αυτά τα χρήματα που έχει δανείσει. Καθώς οι άνθρωποι που δάνεισαν είναι οι φορολογούμενοι άλλων ευρωπαϊκών χωρών, θα είναι εκείνοι που θα χάσουν τα χρήματα. Ολα τα επιχειρήματα και οι διαπραγματεύσεις αφορούν το πώς θα αποφύγουν την υποχρέωση να εξηγήσουν αυτό το γεγονός στους συγκεκριμένους πολίτες και ψηφοφόρους.

«Οταν κάποιος, ένας οργανισμός, μία χώρα, χρεοκοπεί, χρεοκόπησε. Αν δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη που οφείλει, τότε έχει πραγματικά χρεοκοπήσει. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση να μπορούσε ποτέ να συγκεντρώσει αρκετούς φόρους για να αποπληρώσει αυτό το χρέος που έχει η χώρα αυτή τη στιγμή. Και όταν κάτι είναι αδύνατο, δεν συμβαίνει. Η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει όλα τα χρέη της. Τελεία και παύλα», καταλήγει το άρθρο στο περιοδικό Forbes.

Νομίζουμε ότι η χώρα μας έχει πληρώσει πάρα πολύ ακριβά σε επιτόκια εδώ και πολλά –πολλά χρόνια όλους αυτούς τους υπερτοκογλύφους οι οποίοι ελάμβαναν το 50πλασιο του ποσού που είχαν δανείσει . Καιρός είναι να χάσουν και αυτοί όχι λίγα όμως , πολλά χρήματα.

 

ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..

 

 

http://https://www.facebook.com/ithesis/?notif_t=notify_me_page&notif_id=1463836410484218

 

 

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × two =