ΚΡΗΤΗ : ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

censura-900x527

Στοίχημα συσκότισης – προπαγάνδας

Πως επιβλήθηκε η «Μούγκα» σε επιστήμονες και Δημοσιοκάφρους για να περάσει το «ΠΕΙΡΑΜΑ» της Εθνοκάθαρσης στους Ελληνες της Ελλάδας..

ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ «ΜΟΥΓΓΑ» ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…  Η «ΜΟΥΓΓΑ» ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ..

ΤΖΟΡΝΤΑΝΟ ΜΠΡΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ.. ΤΖΑΚ ΛΟΝΤΟΝ ΣΤΗ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ..

ψεκασμοι

ΟΣΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ   ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΟΥΣ «ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ», ΕΥΘΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.. ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΟΡΘΟΤΗΤΑ» ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ/ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ…  ΤΑ «ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ» ΔΕΝ ΘΑ ‘ΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ..

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΗ ΤΗΣ «ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ» ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ», «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ», «ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ» ΚΛΠ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ (ΜΥΣΤΙΚΕΣ) ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ/  ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΓΙΑ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ..

ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ «ΣΜΠΙΡΟΥΣ», ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΟΥΣ.. ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΑΠΟΔΟΜΗΤΕΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ  ΚΑΘΩΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΟΛΟΙ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ(ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΓΙΑ «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ», ΓΙΑΤΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ», «ΣΕΞΙΣΤΕΣ», ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ).

ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΣΟΦΙΑΣ, ΣΛΟΓΚΑΝ, «ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ» ΚΛΠ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ «ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ» ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ -ΝΑ ‘ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ-  ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ..  ΔΗΛΑΔΗ, ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΘΡΗΣΚΟΜΑΝΙΑ, ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, «ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ, ή ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΞΑΝΘΙΕΣ, ΣΕΞ ΙΝ ΔΕ ΣΙΤΥ ΚΛΠ

Δείτε μια εφαρμογή της προπαγάνδας περί «ψεκασμένων» όπως την περιγράφει σε πρώτο πρόσωπο ο δημοσιογράφος Βασίλης Κασιμάτης..

Σήμερα το πρωί είδα σε τηλεοπτική εκπομπή Κρητικού καναλιού 2 μετεωρολόγους να ομολογούν ότι με τη χρήση αεροσκαφών δύναται να ελέγχουν το κλίμα της Κρήτης. Oυάοοο!!!
Ακολούθως παρακολούθησα το ίδιο θέμα που ανέβασε ο καλός συνάδελφος Κώστας Σιλιγάρδος, τόσο στο ραδιοφωνικό του πρόγραμμα όσο και στο διαδίκτυο.
Και θυμήθηκα…
Πέρσι τέτοια εποχή έβγαζα για 3η φορά το θέμα σε εκπομπή μου στο ΑΡΤ! . Όλη η Ελλάδα το παρακολούθησε. Η Βουλή ενημερώθηκε αφού στο πάνελ υπήρχαν και κοινοβουλευτικά-κυβερνητικά μέλη. Ακόμα και το youtube, χιλιάδες τα views.
Άλλωστε έχουν γίνει τουλάχιστον 12 επερωτήσεις βουλευτών στη Βουλή, ώστε να προκύψει διαλεύκανση στο μείζον αυτό θέμα και ουδέποτε απαντήθηκαν επί της ουσίας, παρά κάθε φορά η απάντηση από τα «ψηλά», είναι η ίδια… «κανείς δεν μας ψεκάζει».
Τηλεοπτικά, μόνο εγώ και ο Τράγκας έχουμε τολμήσει να βγάλουμε το θέμα σε εθνική εμβέλεια (και …όχι μόνο!!)
Χημικοί αεροψεκασμοί λέγεται αυτό που κάνουν οι 4 μετεωρολόγοι του παρακάτω άρθρου και όχι …«αλλαγή στο καιρό της Κρήτης (απλά) με ξηρό πάγο».
Και ψεκασμοί γίνονται όχι μόνο για το καιρό αλλά και για 3/4 ακόμα θέματα όπως έχω αρκούντος αναλύσει και αλλού!!
Εγώ προσωπικά έχω πάμπολλα στοιχεία πλέον.

Και η τωρινή παραδοχή των μετεωρολόγων του ότι μπορούν και ελέγχουν το κλίμα στη Κρήτη πέφτει σαν … κεραυνός εν αιθρία (!!) και για 1η φορά, που αλλού… στη Κρήτη.
Στο τόπο με τα πολλά … ραδίκια!! (αφού δεν άνοιξε μύτη ακόμα).

Και όπως θα διαβάσετε στο άρθρο, παρουσιάζουν λένε το πρόγραμμά τους ως λύση για την λειψυδρία!!
Βρε ποια λειψυδρία και πράσινα άλογα, στη Κρήτη;;;
Η Κρήτη σύμφωνα με την Αμερικανική έκθεση Liton 1974 (από το 1974, έτσι!!!), είναι χαρακτηρισμένη ως ο «υδάτινος ταμιευτήρας» όλης της Μεσογείου.
Από το 1974 οι Αμερικάνοι, εμείς και όλος ο κόσμος, γνωρίζουν για τις αστείρευτες πηγές υδάτινου πλούτου της «μαρτυρικής μας» μεγαλονήσου.
Έχει τρελό νερό η Κρήτη. Δίκτυα δεν έχει να διανέμει το νερό ύδρευσης στα αστικά κέντρα και το νερό άρδευσης στις αγροτικές περιοχές με μέγιστη αναγκαιότητα !
Νερό λοιπόν η Κρήτη έχει… μυαλά δεν βρέχει.

Άρα… τι ήρθαν να κάνουν τώρα οι μετεωρολόγοι;
Να μας περάσουν στα κεφάλια μου ότι μαζί με το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τα μνημόνια… τώρα και οι χημικοί αεροψεκασμοί … ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ;;; Σανόοοο!!
Αφήνω παραγγελιά να με βρουν οι μετεωρολόγοι αυτοί και να μου εξηγήσουν αν αυτά που κάνουν είναι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) ή κάτι άλλο και τέλος πάντως αν η συγκεκριμένη ομάδα επιθυμεί να μας «ψεκάσει» για το καλό μας και αν … λέω αν (!!) οι άλλοι επιστήμονες, ξέρετε οι κακοί… μας ψεκάζουν για το κακό μας.
Όπως και ναχει πάντως, σήμερα οι μάσκες έπεσαν…
ΨΕΚΑΣΜΟΙ για τον α’ ή β’ λόγο … ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!

Αλλαγή στον καιρό της Κρήτης με όπλο τον ξηρό πάγο θέλουν να προκαλέσουν, μια ομάδων τεσσάρων γνωστών μετεωρολόγων από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, μέσω ειδικής τεχνολογίας τροποποίησης καιρού, θέμα που αναδείχθηκε στην εκπομπή του Κώστα Συλιγάρδου στο Ράδιο Κρήτη.

Η ιδέα για την κίνηση αυτή ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια, μετά την σκληρή λειψυδρία που έπεσε στην Αθήνα, την περίοδο 1991-1993. Τότε η πρωτεύουσα αναγκάστηκε να πάρει σκληρά μέτρα αντιμετώπισης του φαινομένου, αφού η στάθμη του νερού στη λίμνη Υλίκη που ήταν το μοναδικό σημείο τροφοδοσίας νερού, είχε πέσει δραματικά.

Οι τέσσερις φίλοι, μετεωρολόγοι ένωσαν τις δυνάμεις τους όλα αυτά τα χρόνια και δημιούργησαν μια νέα ιδέα τροποποίησης καιρού, σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού.

«Εμείς ψεκάζουμε στην ουσία με την μέθοδο του ξηρού πάγου δημιουργώντας πυρήνες συμπύκνωσης στα σύννεφα, με σκοπό να αντιμετωπίσουμε ακραία καιρικά φαινόμενα ή άσχημες συνθήκες καιρού», αναφέρει στο ekriti.gr o Ηρακλειώτης μετεωρολόγος  Μιχάλης Καρακατσάνης ένας από τους τέσσερις, της «ομάδας».

Ο ίδιος επισημαίνει ότι «Το 1993 η ΕΥΔΑΠ είχε συνεργαστεί με μια αμερικανική εταιρεία τροποποίησης καιρού, για βοήθεια στο δύσκολο θέμα της λειψυδρίας. Σήμερα εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να εφαρμόσουμε την τακτική του ιωδιούχου αργίλου- κοινώς αλατιού, που είχε χρησιμοποιηθεί και τότε. Στόχος να βομβαρδίσουμε τα σύννεφα και να αλλάξουμε τον καιρό της Κρήτης, προς όφελος του νησιού και των κατοίκων του.

«Τα οφέλη είναι πάρα πολλά», τονίζει ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θωμάς Μαυρουδάκης, πρώην Τμηματάρχης στο Εθνική Μετσόβειο Κέντρο της ΕΜΥ και συνεργάτης της ομάδας των συγκεκριμένων μετεωρολόγων.

μετεωρολόγοι

Αριστερά ο μετεωρολόγος Μιχάλης Καρακατσάνης, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Θωμάς Μαυρουδάκης και ο δημοσιογράφος Κώστας Συλιγάρδος

Καταρχάς άμεσα θα μειωθεί η λειψυδρία αφού θα αυξηθεί το νερό στους συλλεκτήρες του νησιού, θα αποφευχθούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα όπως οι πλημμυρικές καταστάσεις που είχαμε πέρυσι,  θα μειωθούν οι αποζημιώσεις των αγροτικών αποζημιώσεων  2-4 εκ. ευρώ το χρόνο από τις άσχημες καιρικές συνθήκες, αφού σύμφωνα με στοιχεία του ΕΛΓΑ σε όλη την Ελλάδα έχουν δοθεί μέχρι στιγμής την περίοδο 2002-2013 700εκ. ευρώ αποζημιώσεις καιρού. Αυτό επιτυγχάνεται με τον έλεγχο της υγρασίας, των χαλαζοπτώσεων και της ξηρασίας και όλα μέσω βομβαρδισμού ξηρού πάγου, επιπλέον έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε έμμεσα και την τουριστική βιομηχανία, μέσω ύπαρξης κυβικών νερού για τον ανεφοδιασμό τους.

 

Μέσω την πρόγνωσης από 0-6 ώρες, την χρησιμοποίηση και αξιοποίηση ραντάρ καιρού και την χρήση αεροσκαφών όταν η υγρασία είναι 60% ψεκάζουμε τα σύννεφα με ξηρό πάγο και προκαλούμε αλλαγή καιρού, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ανάγκη στην συγκεκριμένη περιοχή, συμπληρώνει ο κ. Καρακατσάνης για τον μηχανισμό της τροποποίησης καιρού.

Σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι να μην το δουν οι κάτοικοι με αρνητικό μάτι, γιατί δεν προκαλεί αποδεδειγμένα κανένα πρόβλημα στην υγεία τους ο ξηρός πάγος. Αντιδράσεις περιμένουμε να υπάρχουν λόγω άγνοιας, όμως το συνολικό καλό θα είναι πολύ μεγάλο, επισημαίνει ο κ. Καρακατσάνης. Ενώ ο ίδιος αναφέρει και σχετική μελέτη του Πανεπιστημίου Κρήτης, στην κεντρική Μεσαρά που παρουσιάζει σημάδια ερημοποίησης.

Τα δύο επιπλέον άτομα της ομάδας υλοποίησης της ιδέας είναι ο κ. Νίκος Ράμμος από την ΘΣΛ ειδικός σε θέματα τροποποίησης καιρού και ο Νίκος Χαιδάρογλου, Πρώην Διοικητής της ΕΜΥ.
«Και οι 4 επιχειρούμε αυτοί τη περίοδο επαφές για διερεύνηση ενδιαφέροντος και την οικονομική συνεργασία με ιδιωτικούς οι δημόσιους φορείς, προκειμένου να υλοποιήσουμε αυτή την ιδέα, εδώ στην Κρήτη επειδή έχει μεγάλη ανάγκη. Αύριο θα συναντηθούμε με την Περιφέρεια Κρήτης και με τον Δήμο Χερσονήσου που έχει επιδείξει σχετικό ενδιαφέρον», ολοκληρώνει ο μετωρολόγος-καθηγητής, Θωμάς Μαυρουδάκης.

Εμείς δεν ξέρουμε σε τι βαθμό ξέφυγε ο δημοσιογράφος Β. Κασιμάτης από τον συντεχνιακό έλεγχο που τώρα όπως λέμε επιβάλουν «σμπίροι» των ξένων υπηρεσιων (παλιότερα κυριως η ΚΥΠ εξουσίαζε στην Ενωση Αλητών).  Γνωρίζουμε όμως για τον Νίκο Κατσαρό ό,τι αξίζει κάθε σεβασμό η ματιά και η δράση του υπέρ του λαού των Ελλήνων σ’ αυτή την πολύ σκοτεινή περίοδο από το «βρώμικο 89» και μετά..  Πολλοί τον κατηγορούσαν ως τρελό επειδή ήταν ο μοναδικός που τόλμησε να πει πολλές αληθειες, ειδικά για τους αεροψεκασμούς..  Οι ίδιοι κατηγορούσαν και εμάς ως γραφικούς και ως «λαϊκιστές» παρότι μεταφέραμε επιστημονικές συνήθως απόψεις από το εξωτερικό.. Από χώρες όπου δεν αμφισβητείται η αυθαίρετη εξουσιαστική πανώλη από τον ουρανό σε καιρούς ειρήνης, ή και για πόλεμο ανομολόγητο.. Υπενθυμίζουμε σχετικά ό,τι για τον «ΚΑΙΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ», η πρώτη συμφωνία μεταξύ Αμερικάνων και Σοβιετικών υπογράφτηκε το 1976 και έκτοτε ουδείς έχει αμφισβητήσει τουλάχιστον τις δυνατότητες για επηρεασμό του κλίματος, ΟΥΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ..  Απλώς τα  θέματα αυτα στη Δύση παραμένουν προσιτά για το ευρύ κοινό υπό τη μορφη της συνωμοσιολογίας και των μυθευμάτων ειδικής μερίδας του τύπου και του ίντερνετ, για να μη στηρίζονται οι ενδεχόμενες  καταγγελίες και οι κατηγορίες στα δικαστήρια που θα έφερναν πέρα από απαγορεύσεις/αντιδράσεις και αποζημιώσεις… Τα θέλουν να «παίζουν» σε μορφές πλατφόρμας για  προπαγάνδα… Τούτο βεβαίως δεν σημαίνει ό,τι δεν έχουν επιστημονική υπόσταση. Ούτε ο Κατσαρός είναι κάτι σαν Τζορντάνο Μπρούνο γενικώς.. Μόνο εδώ είναι  ήρωας, στα κατοχικά σκοτάδια που έχουν ρίξει την Ελλαδάρα..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 3 =