ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ..

ATM apelpisia

Η νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα προχωρά στην νομοθέτηση της πλήρους ανεξαρτητοποίησης από το Ελληνικό Δημόσιο της ΓΓΔΕ δηλαδή των δημοσίων εσόδων. το Ελληνικό Κράτος δεν θα έχει πλέον κανένα ρόλο στα δημόσια έσοδα ούτε όσον αφορά στην είσπραξή τους αλλά ούτε και όσον αφορά στην διάθεσή τους. Η κυβέρνηση ουσιαστικά με το σχέδιο νόμου αυτό αυτοεξευτελίζεται και παραδίδει τα κλειδιά του Υπουργείου Οικονομικών στον Σόιμπλε.

Δικαιως οι Ελληνες φοροαποφεύγουν και κρύβουν τα υπάρχοντα τους…

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ -Ή αυτοί ή εμείς» !!

ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.. ΟΧΙ ΣΕ ΛΗΣΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΟΡΘΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.. ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ

Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΗ, ΙΣΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Η «ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ» ΔΥΣΗ..

ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥΣ.. Εδώ και 2 χρόνια, σε 8 ευρωπαϊκές χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Δανία, Σουηδία, Φιλανδία, Εσθονία, Γαλλία και Λουξεμβούργο) η πλειονότητα των πληρωμών γίνεται χωρίς μετρητά. Από την άλλη, η χώρα με το υψηλότερο ποσοστό χρήσης μετρητών, βάσει στοιχείων 2009-14, είναι η Ελλάδα.


Μπορεί στις παραπάνω χώρες οι πολίτες να είναι πιο πειθήνιοι αλλά γενικώς στις χώρες της Ε.Ε το 60% των συναλλαγών γίνεται ακόμη με μετρητά.

Εγκεφαλικό έπαθαν οι ευρωπαϊκοί θεσμοί όταν ο Γιάννης Λυμπερόπουλος, Γενικός Διευθυντής της G4S Cash Solutions, δήλωσε πως «σύμφωνα με την έρευνα, η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό χρήσης μετρητών μεταξύ των 28 της Ευρώπης, με το 96,6% των συναλλαγών να διενεργούνται με μετρητά». Και πρόσθεσε ότι «όπως είναι αντιληπτό, και παρά την αναμενόμενη μείωση του ποσοστού που έχουν επιφέρει το τελευταίο διάστημα τα capital controls, το νούμερο αυτό είναι τεράστιο».

Ο Γκράχαμ Λέβινσον, διευθύνων σύμβουλος της G4S στην Ευρώπη, δήλωσε ότι «τα αποτελέσματα της έκθεσης προμηνύουν δεκαετία αλλαγών Αυτό που βιώνουμε είναι μια θεμελιώδης αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούνται τα χρήματα στην Ευρώπη. Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές και επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν μετρητά σαν κομμάτι μιας οικονομίας πολλαπλών τρόπων πληρωμών».

Η πρόταση της G4S,  (ο συγκεκριμένος όμιλος διακινεί αξίες που αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 50% του ετήσιου ΑΕΠ της χώρας) ο επανασχεδιασμός και η βελτιστοποίηση του κύκλου ροής των μετρητών στην Ελλάδα είναι πλέον μονόδρομος, ενώ θα πρέπει να μειωθούν τα στάδια επεξεργασίας χρημάτων μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών (χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επιχειρήσεις, κλπ.). «Αυτό θα αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη, για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, καθώς θα συμβάλλει και στη μείωση του συνολικού κόστους διαχείρισης του χρήματος» συμπλήρωσε ο Γιάννης Λυμπερόπουλος.

Τι θα σκεφτούν τα άρρωστα μυαλά της παγκόσμιας οικονομίας για να επιβάλλουν με το ζόρι πλαστικό χρήμα, που σημαίνει ότι το νόμισμα είναι απλά νούμερο και όχι πραγματικό αντίτιμο εργασίας ή πώλησης προϊόντος, είναι άγνωστο. Πάντως κρατάμε την κουβέντα του Λέβινσον ότι είτε μετρητά, είτε πλαστικό χρήμα στο μέλλον θα χρησιμοποιούνται και τα δύο αποκλειστικά ως «τρόπος πληρωμών» και όχι για αποταμίευση.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣΓ. Κασιμάτης: “Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.. Ή αυτοί ή εμείς» !!

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες….

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν…

Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν- και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.


Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.

Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.

Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς…

Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου…

Ή αυτοί, ή εμείς…

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one + 7 =