Η ΤΖΑΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΩΣ ΑΜΠΟΥΛΧΑΪΡ ΤΖΑΜΑΛΑΝΤΙΝΩΦ (νεα ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ εκδοση)

KONTSITA TZAMALA

Οι γονείς της Τζαμάλας μένουν στην Κριμαία όπου είναι σεβαστοί άνθρωποι…. Δε θέλουν να μιλάνε για το γιό τους τους που κάνει καριέρα ως τραγουδοχορεύτρια στα κουραδοκάναλα πλανεμένος από τη ντολτσε βίτα του κατεχόμενου Κιέβου στην εποχή της αμερικάνικης παρακμής

Ποιό είναι το «μυστικό» του τραβεστί πολέμου στην Ευρώπη των Λαών

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ  ΤΟ Ο,ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΠΟΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΙΑ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΟΝΤΣΙΤΑΣ Σ’ ΕΝΑ ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΚΑΜ ΜΠΑΚ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ επιτέλους Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ… 

 

ΝΑΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΒΥΣΑΛΕΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΤΟΝ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ» ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ, ΧΤΥΠΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ.. ΝΑΙ, ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ…

ΓΙΑΤΙ, ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΜΙΑ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ…  ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΑΥΤΟ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.. ΜΙΑ ΣΙΩΝΑΤΣΙ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΠΟΛΕΜΟΥ…  ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ.. ΠΟΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ…

TZAMALA eurovision_2016

Ἦρθε λοιπόν ἕνα βράδυ η Jamala γιά νά θυμίσει σε μένα τον Νεοέλληνα πώς ὄχι μόνο δέν ἀναγνώρισα το τέρας, ἀλλά αποδεχόμενος την υποδούλωσή μου, ἔγινα ἕνα με αὐτό. ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟ ! ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΞΑΝΘΕΣ ΚΛΠ… ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ…

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ..  Διαβάστε την πολιτική ουσία της υπόθεσης στο εξαιρετικό κείμενο του © HeadWaiter.

Νικήτρια λοιπόν στό πανηγύρι της Euro-vision η Ουκρανία.

Το κοινό ψήφισε Αὐστραλία, οἱ κριτές Ρωσία καί με την βοήθεια του κρίνου πανηγύρισε η Ουκρανία.

«Δέν εἴμαστε ἔνοχοι» τραγούδησε η Jamala γιά τους Τατάρους της Κριμαίας του 1944.

Για τους Τατάρους, συνεργάτες των Ναζί που ο Στάλιν, ἄλλος χασάπης καί αὐτός, ἐκτόπισε στήν Σιβηρία.

Ἀλλάζει η Εὐρώπη, ἀλλάζει καί δέν το καταλαβαίνουμε.

Κοιτᾶμε ἀλλά δέν βλέπουμε.

Κάποιοι εἶδαν τα πρῶτα σημάδια, λίγα μόλις χρόνια πρίν ὅταν η ΕΕ ἄρχισε  νά φέρεται με ἀπίστευτη ἁβρότητα σε χῶρες του πρώην Ανατολικού μπλόκ που εἶχαν φερθεῖ φιλικά στά στρατεύματα του Χίτλερ.

Εἶδαν ἀλλά δέν αναγνώρισαν.

Καί η Ἱστορία τιμωρεῖ καί μάλιστα σκληρά, αὐτόν που θά ἔπρεπε νά γνωρίζει.

Γιατί κανένας δέν γνωρίζει ποιος κυβέρνησε τούτη δῶ την χώρα ἀμέσως μετά τον Β’ΠΠ.

Γιατί κανένας δέν γνωρίζει πώς ἐν μία νυκτί οἱ Γερμανοτσολιάδες ἔγιναν ἐξουσία στήν χώρα.

Γιατί κανένας δέν ξέρει τον λόγο που η ὄπια βοήθεια των Συμμάχων γιά τον ρακένδυτο λαό κατέληγε στίς τσέπες λίγων, πολύ λίγων.

Οὔτε μπόρεσε ποτέ κανείς νά ἐξηγήσει γιατί ο νικητής του Β’ΠΠ, πῆγε ἐργάτης στόν ἡττημένο καί μάλιστα αὐτός, ο ἡττημένος, τον κοίταζε στά δόντια σάν νά ἦταν μουλάρι.

Κανένας δέν ξέρει πότε καί γιατί η Ἑλλάδα, μόνη χώρα στήν Εὐρώπη, ἀναγνώρισε ὅλα τα προπολεμικά δάνεια λίγο μετά ἀφότου ψήφισε σεισάχθεια γιά την Γερμανία.

Κανένας καί ποτέ δέν ἔμαθε γιά τον Καραολή καί τον Δημητρίου.

Κανένας καί ποτέ δέν ἔμαθε γιατί η Κύπρος ἦταν τόσο μακριά.

Οὔτε κανείς γνωρίζει ποῦ εἶναι καί ἄν ὑπάρχει ο Φάκελος Κύπρου.

Θυμᾶται κανείς το σχέδιο Ανάν καί τις Ἑπτά Πληγές του Φαραώ ποῦ θά χτύπαγαν την Κύπρο ἄν ψήφιζε ΟΧΙ;

Γνωρίζει κανείς ποιος, ἀλλάζοντας τα τελευταία 7 χρόνια, φάτσες, καρέκλες καί ἀξιώματα, ξεπούλησε σκλάβο ἐμένα, τα παιδιά καί τα ἐγγόνια μου;

Ἦρθε λοιπόν ἕνα βράδυ η Jamala γιά νά θυμίσει σε μένα τον Νεοέλληνα πώς ὄχι μόνο δέν ἀναγνώρισα το τέρας, ἀλλά ἔγινα ἕνα με αὐτό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.. Στη Μαριούπολη, στο έλεος των Ουκρανών ναζί του Δεξιού Τομέα κλπ. έχουμε 100 χιλιάδες ομογενείς  που μιλάνε ακόμη ποντιακή διάλεκτο, τα «μαριουπολίτικα»..

BARTOLOMEOS POROSENKO

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗΣ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ..

 

Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΩΝ – Eurovision 1976 Μαρίζα Κώχ και Μάνος Χατζηδάκης με στίχους που μιλούσαν για την τουρκική θηριωδία της Κύπρου, αποκλείστηκαν από το διαγωνισμό με την απαίτηση να υπογράψουν ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για τυχόν ενέργειες των τούρκων. Απαγορεύτηκαν έκτοτε τα πολιτικά τραγούδια στο ευρωπαϊκό αυτό χαμαιτυπείο. – Eurovision 2016. Οι ναζί της Ουκρανίας πήραν τον τίτλο από τους ναζί της ευρώπης, με κατάπτυστους για την ανθρωπότητα στίχους, σε ένα μνημόσυνο υπέρ των συνεργατών του ναζιστικού κτήνους στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Και ο αγώνας της…ευρωπαϊκής-ναζιστικής ολοκλήρωσης συνεχίζεται… Η Επιτροπή της Eurovision ψηφισε το πολιτικό τραγούδι της Ουκρανίας που θρηνούσε για τους συνεργάτες των ΝΑΖΙ. Κάνεις δεν θρήνησε όμως για τους Νεκρούς την Τατάρων ναζι πριν απο δυο χρόνια. Πριν ακριβώς δυο χρόνια το 2014, ο Τατάροι παραστρατιωτικοί μπήκαν στην Ποντιακή Μαριούπολη και εκτέλασαν όποιον έβλεπαν στον δρομο. Ηταν 9 Μαϊου στην Μαριούπολη και γιορτάζαν την Νίκη κατά του Φασισμού. Κάτι που δεν άρεσε στον νεο ακροδεξιο διοικητη της εθνοφυλακής κι έτσι έστειλε 14 θωρακισμένα οχήματα μαζί με «αγανακτησμένους» του Δεξιού Τομέα και έγινε σφαγη. Οι κάτοικοι προσπαθησαν να σταματήσουν τα άρματα, αλλα οι εντολές ήταν να ανοίξουν πυρ σε αθώους, όπως έκαναν και οι γερμανοί ΝΑΖΙ στην Ελλάδα το 1940.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − nine =