ΤΡΙΖΕΙ Η ΑΛΗΤΑΡΧΙΑ ΦΡΙΤΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

LIATSOS KONTRA

«Δεν είναι μόνο δημοσιογραφική αλητεία. Είναι έγκλημα…»

 Το «σωστό» και το «λάθος» !

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ B. ΧΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΟΛιο ΨΥΧΑΡΗ ΠΟΥ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ ΦΛΙΠΑΡΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΓΚΑ ΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤ..  ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΧΤΟΡΩΝ…

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΦΡΙΤΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ .. ΤΟ ΟΛΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΡΙΖΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ..

χιώτης

Η παραίτηση αυτή δεν αποτελεί “κεραυνό εν αιθρία” για τους ανθρώπους στο ΔΟΛ, όμως δημιουργεί πλήγμα στον οργανισμό καθώς επρόκειτο για έναν από τους καθημερινούς συνομιλητές του Σταύρου Ψυχάρη.

«Δεν είναι μόνο δημοσιογραφική αλητεία. Είναι έγκλημα…»

Τάδε έφη Αιμίλιος Λιάτσος (kontra24): Αν είναι έτσι, που κατά 99% έτσι είναι, τότε αυτό που έκανε ο Χιώτης δεν είναι, μόνο δημοσιογραφική αλητεία που λέει το Μαξίμου, είναι έγκλημα.

Και…συνέχισε: Και εγώ έχω κάνει λάθη, τέτοιο βέβαια δεν έχω κάνει, αλλά όταν κάνω ένα λάθος βγαίνω και ζητάω συγνώμη. Αυτό πρέπει να κάνει και ο Βασίλης Χιώτης. Να ζητήσει ταπεινά συγνώμη. Αύριο κάνει την τελευταία του εκπομπή στο Βήμα fm, περιμένουμε να τον ακούσουμε…

Υπ. όψιν ό,τι χθες επίσης βγήκαν ευθέως οι δανειστες και δια στόματος Ντάϊζελμπλουμ ζήτησαν από τους «έλληνες» νταβάδες τον «πλούτο» της Ελλάδας», μιλώντας για κάπου 60 δις που έχουν στους εγγλέζικους φορολογικούς παραδείσους..  Ποιό Μούγκα, ποιός Ψυχάρης ??

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen − 11 =