«ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΕΛΑ ΣΥ» ΣΤΟΥΣ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣΚΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ !!

ΤΖΕΚΙΝΣ ΧΑΝ

Με το τελευταίο ΝΑΙ  από τους Τζένκινς Χαν της «Αριστεράς» που ακούστηκε απόψε στη βουλή ήδη χιλιάδες επιχειρηματίες ετοιμάζονται να περάσουν τα σύνορα της Ειδομένης ως μετανάστες στα Σκόπια και στην Βουλγαρία. Ο βούλγαρος πρωθυπουργός απόψε ανοίγει σαμπάνιες στην υγεία του Αλέξη.

 

 

 

 

 

 

    

 

 

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ !

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΕ Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΟΙΤΙΔΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΖΙ ΚΙ ΟΛΗ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΦΥΡΙΖΑ(Ν) ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ 45 ΝΕΚΡΟΥΣ ?
Προσφυγομετανάστες θα φιλοξενηθούν και  στο νομό Αρκαδίας. Με εισήγηση του ελληνόφωνου υπουργού Μουζάλας σχεδιάζεται να μένουν αρκετοί μαζί μέσα σε διαμερίσματα και όχι σε αντίσκηνα, λέει το kalimera-arkadia.gr..

«ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ» ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ !

ΣΥΜΜΟΡΙΑ

«Ως Πελοπόννησος και ως Αρκαδία, έχουμε υποχρέωση να καλύψουμε κι εμείς ένα μέρος της προσπάθειας που γίνεται από τη χώρα μας, για να εξασφαλιστούν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης» Από που προκύπτει αυτή η «υποχρέωση δεν εξήγησε..
«Συγκεκριμένοι χώροι, δεν έχουν βρεθεί, γίνονται διάφορες συζητήσεις και σκέψεις», διευκρίνισε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας και σημειώνει ότι η πρόταση του ελληνόφωνου Υπουργείου είναι να υπάρχουν συγκεκριμένοι χώροι, που θα συγκεντρωθούν αρκετοί αραπάδες μαζί, για να μένουν σε διαμερίσματα και όχι σε αντίσκηνα. Έχουμε σκέψεις για κάποιους χώρους, αλλά δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση», προσέθεσε.

Σε 54.341 άτομα ανέρχεται μόνον ο αριθμός των καταγεγραμμένων προσφύγων που βρίσκονται μέχρι στιγμής στην επικράτεια, με τον μεγαλύτερο αριθμό να φιλοξενείται στη βόρεια Ελλάδα (29.298), σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.

Στα νησιά καταγράφηκαν 8.352 άτομα, με τον κύριο όγκο να είναι στη Λέσβο (4.235), ενώ μέχρι τις 07:30 σημειώθηκαν 74 νέες αφίξεις.

Στην Αττική διαμένουν 14.438 άτομα (τα περισσότερα στο λιμάνι του Πειραιά 2.135 και στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού 3.541). 2.880 βρίσκονται στη δομή φιλοξενίας στον Σκαραμαγκά.

Στην Κεντρική Ελλάδα βρίσκονται 1.915, από τους οποίους οι 42 μεταφέρθηκαν σε νέο κέντρο φιλοξενίας στα Οινόφυτα Βοιωτίας, χωρητικότητας 300 ατόμων. Στην Ανδραβίδα βρίσκονται 338 πρόσφυγες.

Όσον αφορά τη Βόρεια Ελλάδα, στην Ειδομένη βρίσκονται εντός του καταυλισμού 9.813 άνθρωποι, ενώ σε τρεις περιοχές του Κιλκίς (Χέρσο- Πολύκαστρο- Plaza) φιλοξενούνται συνολικά 9.045 άτομα.

Θεωρούμε δεδομένα τα επεισόδια ανάμεσα στους Ελληνες και στους «χύμα» προσφυγομετανάστες, οι οποίοι φαίνεται άλλωστε πως γι αυτό μεταφέρθηκαν εδώ. Στην Ελλάδα η κρατική οργάνωση είναι υποτυπώδης ύστερα από διαλυτική υπονόμευση δεκαετιών.. Πέρα από τα ανοιχτά σύνορα για να εγκατασταθούν θα χρειαστεί οι Ελληνες να εκδιωχτούν.. Επίσης προσφέρονται ως θέμα απασχόλησης και παραπλάνησης από τα έργα και τις ημέρες της οιονεί ατιμώρητης πολιτικής ληστοσυμμορίας που γενοκτονεί τους ιθαγενείς με οικονομικό εμπάργκο ύστερα  από 7 χρόνια ύφεσης με μέτρα αναγκαστικού χρέους ΔΝΤ
Οπότε είτε οι πιό εξαθλιωμένοι θα επιτεθούν στα σπίτια μας καθώς ούτε να φάνε δε θα βρίσκουν, είτε όταν εμείς ξεσηκωθούμε κόντρα στο κατοχικό καθεστώς, πολύ πιθανόν να χρησιμοποιηθούν εναντίον  μας σε συνδυασμό με τη Χρυσαυγή κι άλλα προβοκατόρικα σχήματα.. Προς το παρόν η πορεία της χώρας ικανοποιεί τους ιμπεριαληστές που ειναι αφεντικά των ελληνόφωνων πολιτικών, ενώ ελέγχουν και τους  ισλαμοκανίβαλους του  Αποκεφαλιστάν που συρρέουν εδώ, καθώς χάνουν τη Συρία..  Αμα αλλάξει η κατάσταση δε θά ‘χουν πρόβλημα να τους βάλουν να κόβουν κεφάλια Ελλήνων συντονισμένα,  όπως έκαψαν την Πελοπόννησο και άλλα μέρη της πατρίδας μας αφήνοντας ατιμώρητους όσους δράστες συνελάμβανε,  κατά λάθος η (Γ) ΕΛ.ΑΣ και κλαίς..
ΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ
Με την ευκαιρία δείτε πως σήμερα ξεκίνησε ο εξισλαμισμός στους Εγγλέζους. Εμφανίστηκαν εκατοντάδες λεωφορεία που ξεκινώντας από το Λονδίνο μεταφέρουν το «ανθρωπιστικό» μήνυμα «ΤΙΜΗ  ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ». Με τον τρόπο αυτόν λένε ό,τι δηλώνουν ταυτόγχρονα την υποστήριξη στο Ισλαμικό Κράτος που συντρίβεται από τον Ασσαντ και τους Ρώσους και άλλους συμμάχους του στην Συρία.. Βεβαίως, θα πείτε εμείς τι φταίμε που δεν πολεμήσαμε εκεί..
londino allah

Την προπαγανδιστική εκστρατεία διοργάνωσε η μουσουλμανική ΜΚΟ Islamic Relief, και δεν θα περιοριστεί μόνο στο Λονδίνο αλλά θα επεκταθεί και στο Manchester,στο Birmingham, στο Λέστερ και στο Bradford.

 

Ο Σαντίκ Καν, o νέος  μουσουλμάνος δήμαρχος του Λονδίνου, αμέσως μετά την νίκη που του χάρισε ο λαός του Λονδίνου  αψηφώντας τις συνέπειες προχωράει σε μια κραυγαλέα πρώτη  κίνηση που δεν είναι άλλη από την επιγραφή  «Subhan Αλλάχ» (Δόξα στον Αλλάχ) στα λεωφορεία της βρετανικής πρωτεύουσας…
Τα λονδρέζικα λεωφορεία θα μεταφέρουν επιγραφές που θα δοξάζουν τον Αλλάχ ως υποστήριξη για εκείνους τους Σύρους πρόσφυγες που εγκαταλείπουν την χώρα τους, δηλαδή τους πιστούς μουσουλμάνους του Ισλαμικού Κράτους που έρχονται κι εδώ. .
Ο Imran Madden, ο διευθυντής στην Βρετανία της Islamic Relief δήλωσε:
«Ο στόχος της διαφημιστικής εκστρατείας είναι να δοθεί μια θετική εικόνα για το Ισλάμ αλλά και να προωθήσει τους μουσουλμάνους να δείξουν τον θυμό τους για την τροπή των πραγμάτων στη Συρία με έναν εποικοδομητικό τρόπο!  Κατά μία άποψη αυτό μπορεί να αποκαλεστεί ως αλλαγή κλίματος γιατί θέλουμε να αλλάξουμε την διεθνή αρνητική άποψη για την μουσουλμανική κοινότητα αυτής της χώρας»   «Η μουσουλμανική κοινότητα είναι εξαιρετικά γενναιόδωρη και έχει δωρίσει £100 εκατομμύρια στερλίνες σε διεθνείς βοήθειες κατά το Ραμαζάνι»
Θεωρητικά μιλώντας πρόκειται για δωρεές που θα βοηθήσουν Σύρους πρόσφυγες. Μήπως όμως είναι χρήματα που καταλήγουν στην περιβόητη συριακή «αντιπολίτευση» ως οπλισμός και πυρομαχικά; Άλλωστε και το συριακό Παρατηρητήριο έχει την έδρα του στο Λονδίνο τέτοιες μεθόδους προβάλει..    Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο του 2012 ο προηγούμενος δήμαρχος Boris Johnson είχε απαγορέψει τις χριστιανικές φιλανθρωπίες.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nine + ten =