«ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΚΟΠΩΣΗ» ΔΙΑΓΝΩΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΜΟΥΛΑ / ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ 40% ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΜΕΝΟ ΑΕΠ..

TSAUSESKU

Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ- ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ  ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ..        -, ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΧΤΩΡΙΚΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ», ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΗΝ «ΑΥΓΗ», Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕ ΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, ΑΝΑΝΕΩΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΚΑΚΙΑ ΜΟΣΧΑ.. .Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 70’ς ΑΓΓΛΟΠΟΥΣΤΟΦΙΛΗ…

 

ΠΟΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ ? -ΚΡEΜΑΛΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ !

«ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ»  ΜΕ 650 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ!
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται η κυβέρνηση λόγω των πιέσεων να προχωρήσει σε ψήφιση προληπτικών μέτρων, τα οποία θα τεθούν σε εφαρμογή σε περίπτωση απόκλισης των δημοσιονομικών στόχων που προβλέπονται στο τρίτο μνημόνιο, σύμφωνα με επιστολή του Ευκλείδη Τσακαλώτου προς τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κάλεσε -μέσω επιστολής- τους Ευρωπαίους εταίρους να μην υποκύψουν στις πιέσεις του ΔΝΤ για τη θέσπιση προληπτικών μέτρων, λένε τα κουραδομήντια  της Αληταρχίας

kipos

Όσα κάγκελα και αν βάλετε έχετε τελειώσει. Παραβίασατε την εντολή του λαού και κρατιέστε στην εξουσία ως στρατιωτικό καθεστώς. Η κατάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων και του συστήματος της κοινωνικής ασφάλισης αποτελούν παραβιάσεις του Συντάγματος κατανοητές από το σύνολο του ελληνικού λαού..

 

Φοβούνται την οργή του κόσμου: Φρούριο η Βουλή, το Σύνταγμα, ο Εθνικός κήπος, λόγω ασφαλιστικού..

Ο «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας αναφέρει πως παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, επισημαίνοντας όμως ότι υπάρχει «μια γενική αναγνώριση πως η κυβέρνηση έχει κρατήσει τόσο το πνεύμα όσο και το γράμμα της καλοκαιρινής συμφωνίας (του 2015)».
Όπως ισχυρίζεται ο κ. Τσακαλώτος, έχουν γίνει «σοβαρές δομικές μεταρρυθμίσεις που αντιμετωπίζουν πολλές από τις χρόνιες αδυναμίες του οικονομικού και δικαστικού συστήματος, τη φορολογική διοίκηση (περιλαμβανομένης μιας νέας αυτόνομης και ανεξάρτητης αρχής συλλογής εσόδων) και πιθανόν, περισσότερο σημαντικό απ’ όλα, την ασφαλιστική μεταρρύθμιση».
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει στην επιστολή του, η διαφωνία μεταξύ των θεσμών για την απόδοση των προαπαιτούμενων του τρίτου μνημονίου μεταφράζεται σε μια διαφορά δύο ποσοστιαίων μονάδων για το 2018, εξέλιξη που καθιστά πολύ προβληματική τη λήψη προληπτικών μέτρων, από τη στιγμή που οι κοινωνικές αντιδράσεις είναι ήδη πολύ μεγάλες λόγω του μεγάλου εύρους και βάθους των μεταρρυθμίσεων οι οποίες έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες.
Μάλιστα, κάνει έμμεσα λόγο για «λανθασμένη» αντίληψη του Ταμείου, επισημαίνοντας ότι η επιμονή του ΔΝΤ βασίζεται στην «ίδια μεθοδολογία που παρήγαγε μια υπο-εκτίμηση το 2015 του μεγέθους των δυο δισεκατομμυρίων ευρώ».
Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο, παρατηρείται «μεταρρυθμιστική κόπωση των Ελλήνων, που βρίσκονται αντιμέτωποι με έξι χρόνια κρίσης και έχουν χάσει το 25% του ΑΕΠ»
Ουσιαστικά, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος καλεί -μέσω της επιστολής- τους Ευρωπαίους εταίρους να μην υποκύψουν στις πιέσεις του ΔΝΤ για τη θέσπιση προληπτικών μέτρων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον κίνδυνο να μετατραπεί η Ελλάδα «σ’ ένα αποτυχημένο κράτος στην περιοχή (failed state)», εξέλιξη που «δεν είναι επωφελής για οποιονδήποτε»..
Επιπλέον, αναφέρει ότι παρατηρείται «μεταρρυθμιστική κόπωση των Ελλήνων, που βρίσκονται αντιμέτωποι με έξι χρόνια κρίσης και έχουν χάσει το 25% του ΑΕΠ». Δείτε στο βίντεο τι προκαλεί την κόπωση των Ελλήνων ..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 + 10 =