ΟΙ «ΑΝΩΝΥΜΟΙ» ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

ΑΝΟΝΥΜΟΙ

Χτύπημα ΚΑΙ στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου από τους Anonymous!Το χτύπημα έγινε στα πλαίσια της επιχείρηση OpIcarus, η οποία ανακοινώθηκε πρώτη φορά τον Ιανουάριο και ξεκίνησε πάλι τον Μάρτιο κι έχει στόχο τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε όλον τον κόσμο.

 «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ» – ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ? -«Ο ΙΚΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ»

Οι hackers έριξαν χθες το βράδυ την ιστοσελίδα της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου με επίθεση DDoS! Εχει προηγηθεί επίθεση στην ΤτΕ,, η οποία επίσης ανήκει στη τραπεζαλήτικη φαμίλια Ρότσιλντ..
Οι Anonymous επισημαίνουν ότι οι τράπεζες και τα άλλα ιδρύματα του αναγκαστικού χρέους είναι βουτηγμένα μέσα στη διαφθορά και για να ενισχυθεί η διαμαρτυρία τους εναντίον τους ο πόλεμος πρέπει να πάει ένα βήμα παραπέρα. Να βγει δηλαδή από το Ιντερνετ …

Η επίθεση DDoS έγινε χθες το βράδυ και η ιστοσελίδα της Τράπεζας (centralbank.gov.cy) αναγκάστηκε να μείνει offline. Δεν είναι σαφές για πόσο έμεινε κάτω αλλά στο screenshot που κοινοποίησαν οι ίδιοι οι hackers φαίνεται ότι ήταν ήδη για 35 λεπτά. Δείτε εδώ:
Η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος και η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ήταν οι πρώτες που χτυπήθηκαν στα πλαίσια αυτής της επιχείρησης των Anonymous και σύμφωνα με τους χακτιβιστές θα ακολουθήσουν κι άλλες πολλές, έχοντας απειλήσει και ανοιχτά την Τράπεζα της Αγγλίας και το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Αυτή τη στιγμή η ιστοσελίδα της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου είναι πάλι διαθέσιμη αλλά όπως δήλωσαν οι ίδιοι οι χακτιβιστές, σκοπεύουν να την ξανά χτυπήσουν τις επόμενες μέρες!
Ένας από τους ακτιβιστές των Anonymous δήλωσε σε ξένη ιστοσελίδα: “Οι τράπεζες την έχουν βγάλει καθαρή από δολοφονίες, απάτες, συνωμοσίες, κερδοσκοπία από πολέμους, ξέπλυμα χρημάτων για τρομοκράτες και καρτέλ ναρκωτικών . Έχουν στείλει εκατομμύρια ανθρώπους στους δρόμους χωρίς φαγητό και καταφύγιο και με επιτυχία έχουν αγοράσει όλες τις κυβερνήσεις μας για να μας κάνουν να σιγήσουμε. Είμαστε η φωνή αυτών που δεν μπορούν να μιλήσουν! Είμαστε ενωμένοι για να προβάλλουμε αντίσταση. Οι επιθέσεις που έγιναν στις Κεντρικές Τράπεζες αυτές τις μέρες έγιναν για να υπενθυμίσουν στους ανθρώπους ότι η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζουμε σε μια ανοιχτή κι ελεύθερη κοινωνία είναι οι τράπεζες.Οι τραπεζίτες είναι το πρόβλημα και το OpIcarus είναι η λύση.”
Τσιμουδιά δεν έβγαλαν τα κατοχικά κουραδομήντια για την επίθεση των Anonymous στην ΤτΕ! (βίντεο)
Η ανάληψη ευθύνης έγινε με το παρακάτω κείμενο στα αγγλικά..

Olympus will fall. How fitting that Icarus found his way back to Greece.

Greetings world, and greetings Global Banking Cartel, We are Anonymous

A few days ago, we declared the revival of Operation Icarus.

Today, Operation Icarus has moved into the next Phase.

For today, we have continuously taken down the website of the Bank of Greece.

This marks the start, of a 30 days campaign, against central banking sites around the globe.

Like Icarus, the powers that be have flown too close to the sun, and the time has come to set the wings of their empire ablaze, and watch the system their power relies on come to a grinding halt and come crashing down around them.
We must strike at the heart of their empire by once again throw a wrench into the machine, but this time we face a much bigger target – the global financial system.
This time our target is the Global Banking Cartel.

This is a call to arms, brothers, who for too long have stood for nothing but have criticized everything.
Stand now, behind the banner of free men against the tyrannical matrix of institutions that oppose us. Take your weapons and aim them at the Global Banking Cartel. This is the operation to end all others.
In the beginning some people may stand to lose something from this, but the powers that be stand to lose much more. Bring the rain, brothers!

Operation Icarus, Phase 2, Engaged.

We are Anonymous,
We are Legion,
We do not Forgive,
We do not forget,

Global Banking Cartel, you’ve probably expected us.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − 2 =