ΧΩΡΙΣ ΒΙΖΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ – ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

TOYRKOI STA NHSIA MAS

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΠΑΡ ΣΤΗ ΧΙΟ.. ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 198 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΥΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ …

Επεισόδια παντου τώρα με «χύμα» τους προσφυγομετανάστες !

 

 

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ 24%, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ «ΧΥΜΑ» ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ … ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.. ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΒΙΖΑ(ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΙΠΑΝ..)) ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ, VIA ΥΠΟΔΟΥΛΗΣ ΧΕΛΛΑΣ..

Το «πράσινο φως» για την κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες που ταξιδεύουν στην Ευρώπη, αναμένεται να ανάψει σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καλώντας την Τουρκία να τηρήσει τις εναπομείνασες δεσμεύσεις μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κομισιόν αναμένεται να προτείνει την κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους υπηκόους από τον Ιούνιο, αντί για τον Οκτώβριο που προέβλεπε ο αρχικός προγραμματισμός.

galerasklavoil

«Σιχαμένοι ραγιάδες, αφού δεν είστε ικανοί να τιμωρήσετε τους προδότες, ετοιμαστείτε για τα χειρότερα», μοιάζουν να μας λένε οι Τούρκοι που αποβιβάζονται στα νησιά..

 

Σε γενικές γραμμές, η Επιτροπή αναγνωρίζει ότι η Τουρκία έχει σημειώσει ικανοποιητική πρόοδο στην εκπλήρωση των σχετικών κριτηρίων, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι η Άγκυρα έχει εκπληρώσει μία σημαντική προϋπόθεση για να καταργηθεί η βίζα για τους Τούρκους πολίτες, που είναι η κατάργηση της βίζας για τους Ελληνοκύπριους πολίτες που ταξιδεύουν στην Τουρκία.

Εν τω μεταξύ πατήσαν πόδι στη Χίο, όπου άλλωστε επικεντρώνονται στα γύρω νησάκια και οι εκφοβιστικές αποβατικές επιχειρήσεις της Αγκυρας.. Διαβασαμε:

Σοφια Ζαννικου :

Εννοείται φυσικά πως δεν υπάρχει να πατήσω το πόδι μου στο remezzo. …για καφέ. .και όχι μόνο! Δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους προσωπικό άλλωστε δε τους γνωρίζω. .όμως με τέτοια κρίση στη χωρα μου να κλείνουν τις επιχειρήσεις τη μια μετα την αλλη οι Έλληνες ….και μεις αγερωχοι να υποστηρίζουμε Τούρκους που ήρθαν εδώ να τα παίρνουν και να τα στέλνουν στην πατρίδα τους εεεεε δεν είναι κάτι λιγότερο αυτό από προδοσία ολκής!

 

Ανησυχητικό για τους Ελληνες κατοίκους της άτυχης Χελλάς είναι πως τώρα έχουμε επεισόδια λίγο πολύ παντου όπου υπάρχουν χοτ σποτ στα νησιά και γενικότερα καταυλισμοί χύμα..  Είναι αστείο να προτείνει κανείς να κρατηθούν έγκλειστοι άνθρωποι χωρίς οργάνωση ενώ γίνονται αντικείμενο κάθε λογής εκμετάλευσης από διακινητές, ΜΚΟ και αλληλέγγυους πράχτωρες του μίσους κατά των Ελλήνων..

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ??
«ΠΑΤΩΝΤΑΣ»  ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΑCIA’S ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ.. ΠΡΩΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × two =