ΕΞΑΡΧΕΙΑ: ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ! (βιντεο)

ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Πολλά ερωτηματικά βρε παιδια.. Και για τους μεν και για τους δεν..

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΣΩ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Δεν είναι ελληνική καινοτομία, ούτε καν αποκλειστικά των αναρχικών πρωτοβουλία, να παίρνουν στο κυνήγι τους πρεζέμπορους για να «καθαρίσουν», από τον χειρότερο εχθρό την κοινωνία.  Ιστορικά εντάσεται στο εργατικό και ανατρεπτικό κίνημα, αλλά το «χτύπημα» σε αστυνομικό τμήμα ίσως να είναι πρό της ώρας.. Δεν γνωρίζουμε άν οι «μπάτσοι» πληρώσαν την κάλυψη που λέγεται ό,τι παρέχουν στα πιό βρώμικα κυκλώματα.. Δεν ξέρουμε καν πόσο ειλικρινείς μπορούν να είναι οι συγκεκριμμένοι δράστες, όσο διεφθαρμένη και να είναι η αρμόδια αστυνομική λειτουργία..

Διότι, μπορεί απλώς να είναι  ενέργεια προώθησης και δημοσιών σχέσεων ξενόδουλων κυκλωμάτων..  Γεγονός πάντως ό,τι χρειάζονταν στα Εξάρχεια από πολύ καιρό κάτι παραπάνω απ’ οτι έκανε, ή δεν έκανε η (Γ)ΕΛΑΣ (και κλαίς)..   Απλώς είναι πολύ ύποπτη η συγκυρία και δεν ξέρουμε που μπορεί να καταλήξει ΣΗΜΕΡΑ η επίθεση στο 5ο αστυνομικό τμήμα όσο καραδιεφθαρμένο να ακούγεται πως είναι από τόσο παλιά… Παρατηρούμε πάλι πόσο επιχειρησιακα αναβαθμισμένη είναι η επίθεση και πόσο πίσω πολιτικά βρίσκεται η προκήρυξη.. Γιατί που είναι  οι αγώνες και που η συνέχεια της «πάλης»  και που το πάει η καθοδήγηση τους τα τελευταία «μυστήρια» αυτά χρόνια, που τελειώνουν τ ην Ελλάδα?

Και εν τέλει, γιατί αυτοι οι αστυνομικοί δεν μπορούν να φρουρήσουν το τμήμα τους, τη φωλιά τους και σε τι μπορούν να χρησιμέψουν σ’ εμάς? Η ανάληψη ευθύνης σοφά λακωνική, λέει :

«Πιστοί στη στρατηγική μας για διατάραξη της ομαλής κυκλοφορίας ναρκωτικών στην Πλατεία, την Κυριακή 24/4/2016 και ώρα 15:30 το μεσημέρι, βρεθήκαμε μαζικά έξω από το 5ο Α.Τ. Εξαρχείων και επιτεθήκαμε στους προστάτες του κυκλώματος διακίνησης, σπάζοντας και βάζοντας φωτιά σε οχήματά τους, στο φυλάκιό τους, στην είσοδο του τμήματος. Η σύγκρουση με τις μαφίες και τους προστάτες τους είναι μέρος του ευρύτερου κοινωνικού και ταξικού αγώνα ενάντια στη συνθήκη της εξαθλίωσης και της υποταγής που θέλουν να επιβάλλουν συνολικά στην κοινωνία το κράτος και το κεφάλαιο».

ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.. ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΞΕΠΗΔΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΑΜΠΟΤΕΡ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen − eleven =