OI PUSTARES «ΨΕΙΡΙΖΟΥΝ» ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ-ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΤΕΤΑΡΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΚΑΒΑ»

EVRWPH MENOYME

ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟ Θ Α ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ(ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΑΚΡΙΒΩΣ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΠΟΥ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.. ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ/ΝΟΜΟΙ  ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ  ΜΠΙΡ-ΠΑΡΑ..

 

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ «ΤΡΕΛΑ» !

«ΜΕΤΡΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΞΙΤ..

Η παγκόσμια κυβέρνηση της Αθήνας μαζεύει όλα τα διαθέσιμα χρήματα, ακόμη και τα αποθεματικά των ταμείων των νοσοκομείων και τα μεταφέρει στην Τράπεζα της Ελλάδος(ιδιοκτησίας Ρότσιλντ, ειπαμε), προκειμένου να καλύψει «άλλες ανάγκες του κράτους», όπως ανακοίνωσαν.

«Η κατάσταση με τη ρευστότητα στην Ελλάδα έχει γίνει οριακή», ειδοποίησε ο προέδρος του ESM Κλάους Ρεγκλινγκ, υπενθυμίζοντας ό,τι η τελευταία εκταμίευση δόσης  έγινε προ 4μηνου, χωρίς να προβλέπεται νέος δανεισμός..

Πολύ σοβαρό είναι το πρόβλημα με τα δημόσια ταμεία, καθώς χθες Πέμπτη δόθηκε εντολή μεταφοράς των χρημάτων από τα αποθεματικά των ταμείων των εργαζομένων στην ΤτΕ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τσακαλώτος προχθές που ζήτησε να τον αφήσουν να παραιτηθεί ανέφερε ό,τι κανείς πλέον δεν πληρώνει στο Κράτος και στις Τράπεζες κι ούτε υπάρχει περίπτωση ανάκαμψης χωρίς εισοδήματα.. Μίλησε και για κάποια «τρέλα», η οποία έχει συζητηθεί με τον Μπαρουφάκη, το φιλαράκι του..

TSAKALOBAROYFA

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΑ.. Η συμφωνία επετεύχθη στο πλαίσιο της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών των 19 χωρών της Ευρωζώνης. Την ανακοίνωσε ο Γερούν Ντάϊζελμπλουμ. Πρόκειται για ένα πακέτο μέτρων που θα προκαλέσει κατάρρευση στην ελληνική κοινωνία και θα φέρει μεγάλη πείνα σε χιλιάδες Έλληνες πολίτες. «Χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να υπάρξει πλήρης ολοκλήρωση των συνομιλιών με την ελληνική κυβέρνηση αλλά είμαστε κοντά, εξήγησε ο πρόεδρος του Eurogroup. Ξεκαθαρίσαμε τον τρόπο για να υπάρξει πρόοδος, συνέχισε ο Ολλανδός πολιτικός και ανακοίνωσε ότι επετεύχθη συμφωνία μεταξύ των δανειστών και της ελληνικής κυβέρνησης για ένα προληπτικό πακέτο μέτρων το οποίο θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που μέχρι το 2018 διαπιστωθεί απόκλιση από τους στόχους. Πρέπει να υπάρχει πακέτο προληπτικών μέτρων αν χρειαστεί για να επιτευχθεί στόχος του 2018 » Σε ανάρτηση του στο twitter ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής για θέματα του Ευρώ τονίζει πως έχει γίνει «καλή πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα» και πως πλεόν γίνεται συζήτηση επί των μέτρων έκτακτης ανάγκης που ζητά το ΔΝΤ, έτσι ώστε να δώσει την έγκριση του.

 

Ο γενικός διευθυντής Οικονομικών του Υπουργείου Υγείας Θεόδωρος Κομματάς έδωσε εντολή την Πέμπτη να μεταφερθούν όλα τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων του ΕΣΥ όλης της χώρας στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Η κίνηση στηρίζεται σε απόφαση και Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου του 2015.

Από την εντολή, όπως σημειώνει το έγγραφο, εξαιρούνται μόνο τα χρήματα που προορίζονται για τις ανάγκες του επόμενου δεκαπενθήμερου.

Τα χρήματα των νοσοκομείων διατίθενται για την κάλυψη βασικών αναγκών, όπως μισθοί του επικουρικού προσωπικού, αγορά υλικών και φαρμάκων.

Το σημείωμα του Κομματά αναφέρει, »… αναμένουμε εντός της σήμερον σχετική ενημέρωση περί της εφαρμογής του περιεχομένου της προαναφερόμενης νομοθεσίας με αποστολή αναλυτικής κατάστασης για τα χρήματα που κάθε νοσοκομείο έχει μεταφέρει στην Τράπεζα της Ελλάδος.

»Εξυπακούεται ότι εντός της σήμερον θα έχει πλήρη εφαρμογή το περιεχόμενο της παραπάνω διάταξης, δηλαδή θα κατατεθούν στην Τράπεζα της Ελλάδος τα ταμειακά διαθέσιμα και θα μεταφέρουν τα κεφάλαια προθεσμιακών τους καταθέσεων σε λογαριασμούς ταμειακής διαχείρισης που τηρούν στην Τράπεζα της Ελλάδος κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης ή διαδικασίας. Από την υποχρέωση αυτή εξαιρούνται τα κεφάλαια που απαιτούνται για την κάλυψη των ταμειακών αναγκών για το επόμενο δεκαπενθήμερο, καθώς και τα κεφάλαια που έχουν κατατεθεί από τους ανωτέρω φορείς στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.»

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΧΩΡΙΣ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ !

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 3 =