ΜΕ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !

PAPAS - al nushra

Για την επιθεώρηση στα παληκαράκια του Ισλαμικού Κράτους από τους αρχιτράγους δεν θα πούμε τη γνώμη μας σήμερα.  Γενικώς η παιδοφιλία είναι ένα ακανθώδες ζήτημα με πολλές χρήσεις απο πολλές μεριές.. Η καθολική εκκλησία υπήρξε στο στόχαστρο σχετικής επικοινωνιακής «καταιγίδας» 5-6 χρόνια μέχρι που τοποθέτησαν Πάπα της αρεσκείας τους.  Κάτι ανάλογο έγινε κι εδώ.. 

ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

 

ΑΓΡΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΩΣ ΦΟΡΟΥ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ Ρωμιοί.  ΤΗΝ ΩΡΑ ακριβώς ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ «χριστιανικά» ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΡΑΠΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ..

Η «Ελληνική» κυβέρνηση κι οι «Δανειστές – Κατακτητές» μας συμφώνησαν να επιβάλουν φόρο στα κορόϊδα που θα επιβληθεί σε όλους όσους έχουν σύνδεση στο ίντερνετ, για επαγγελματική και ιδιωτική χρήση. Το ποσό στο χαράτσι δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί, αλλά η διάσταση της αστυνόμευσης είναι φανερή αν χρειάζεται πληρωμένη άδεια για να μαθαίνουμε τι συμβαίνει γύρω μας..

ΠΑΠΑΣ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ,ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ,ΤΣΙΠΡΑΣ,ΛΕΣΒΟΣ

 

Το άγριο αυτό χαράτσωμα περιλαμβάνεται, λένε, στο πλαίσιο της επιβολής νέων έμμεσων φόρων για την συγκέντρωση 1,8 δις. Ο νέος φόρος έρχεται να συμπληρώσει την ΕΥΤΥΧΙΑ μας από την αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ στο 24%, την αύξηση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα και το τέλος το 10% στην συνδρομητική τηλεόραση.

Είναι φανερό πιά πως δεν είμαστε Ελληνες πολίτες αλλά φόρου υποτελείς υπόδουλοι υπό εξόντωση και αντικατάσταση από φρέσκο πληθυσμό, εκείνον των ηττημένων της Συρίας και των ξεριζωμένων της Αραπιάς γενικότερα..

Παρεπιπτόντως στη φωτογραφία, η σημαία στη μύτη των «αγίων» της Χριστιανοσύνης είναι των ισλαμοκανιβάλων της Αλ Νούσρα, με τις γνωστές επιδόσεις στις σφαγές και χριστιανών.. Είναι ίδια με εκείνη που είχαν ως προτεκτοράτο της Γαλλίας. Ισως οι μυστικές υπηρεσίες της να θέλησαν να υποδηλώσουν έτσι τη συμμετοχή τους στην κατασκευή της ισλαμικής τρομοκρατίας… Της Συρίας η σημαία έχει δύο πράσινα αστέρια..

Ο γλυκούλης που μιλάει ήταν ανταποκριτής στη Μέση Ανατολή κάπου 10 χρόνια…  Επαφή δεν έχει, έτσι φαίνεται.. Φαντάσου τι μπρίκια κολλάνε οι κάφροι στην ΕΡΤ..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

6 + five =