ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟΙ !

Ahmet Davutoglu (L) European Council President Donald Tusk (C) and European Commission President, Jean-Claude Juncker

ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΠΟΘΑΝΑΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕΣ …

 

Σήμερα, έδωσαν ραντεβού στη Λέσβο για προπαγάνδα υπέρ της Αμερικανευρώπης, ένα πρότζεκτ που «κόλλησε» στα κλειστά τώρα σύνορα. Με την ευκαιρία σήμερα όλος ο κόσμος αναρωτιέται..

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΙΤΡΑΓΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ Η ΔΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑΓΕ ΤΟΝ «ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ» ΚΑΙ «ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ», ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ, ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΛΠ ?

ΠΑΠΑΣ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ,ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ,ΤΣΙΠΡΑΣ,ΛΕΣΒΟΣ

Basilis Aggelopoulos: Ή θεατρική παράσταση ήταν χλωμή ,ψυχρή και αναλατη !!!!!!!!!!!! Σε όσους άρεσε χρήζουν ιατρικής παρακολούθησης !!!!!!!! Νομίζω !!!!!!!!!! Η ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠ’ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ .. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΤΟΥΡΚΟΔΟΥΛΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ‘ΡΘΕΙ.. ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΦΤΗΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΟ …ΔΙΑΟΛΟ !

 

Τώρα από τη Λέσβο, οι πονηροί παπούληδες μας κοιτάζουν απειλητικά μέσα στα μάτια, ΟΛΟΥΣ.. Γιατί όμως απουσιάζουν δύο άμεσα εμπλεκόμενες θρησκείες στο δράμα της Μέσης Ανατολής και ευρύτερα..Που είναι οι τράγοι των μουσουλμάνων και εκείνοι των Εβραίων ??

Οι χριστιανοί προκαθήμενοι σήμερα ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ» ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι Ελληνες αυτή την εποχή γενοκτονούνται απ’ το κατοχικό κράτος που ενεργεί καταστρέφοντας τη χώρα. Αυτή είναι η κατάσταση. Κατά συνέπεια δεν εκπροσωπούνται επ’ ουδενί από την Διαφθορά, την πολιτική, που έχετε απέναντί σας ως κρατική οργάνωση..

ΕΙΣΑΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΖΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ. ΜΕ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ… ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × three =