ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ» ΚΑΙ Η «ΠΑΝΩΛΗ, Η ΣΥΦΙΛΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ» !

ellas louketo

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΠΡΟΔΟCIA ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.. Γιατί, πρέπει να είσαι ψυχοπαθής για να βάλεις λουκέτο στη χώρα γενοκτονώντας τους Ελληνες και να ανοίξεις τα σύνορα προπαθώντας να αλλάξεις τον πληθυσμό της χώρας με πιστούς μουσουλμάνους που προμηθεύει η Τουρκία με τους «συμμάχους» μας της Αμερικανευρώπης.

ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΥΝΟΡΑ & ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ

Επανειλημμένα έχουμε χρησιμοποιήσει εκφράσεις εδώ, όπως «πολιτική  πανούκλα», ή και «Πανώλη ή Σύφιλη του πνεύματος», που έρχονται απο την 19ο αιώνα των μεγάλων κοινωνικών κινημάτων. Μιλώντας για τη δική μας κατοχική πολιτική τάξη και γενικότερα για τις Αυλές της ξενόδουλης και γενοκτονικής Ολιγαρχίας των Αλητ παρατηρούμε πως η εξαχ(γ)ρείωση είναι γενική και απόλυτη.. 
Ο Βρετανός ερευνητής ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Kevin Dutton στο βιβλίο του Wisdom of Psychopaths, παρουσιάζοντας στοιχεία της έρευνάς του με συσχετισμούς μεταξύ ψυχοπαθών και επιτυχημένων πολιτικών ή managers, διαπιστώνοντας σχεδόν απόλυτες ομοιότητες στον χαρακτήρα τους. Τα άτομα με διαταραχές προσωπικότητας, αλλά και ψυχοπαθείς βρίσκονται σχεδόν παντού στην ηγεσία Κοινωνίας. Η συμπεριφορά τους, αλλά και ο χαρακτήρας θεωρούνται πρότυπο για φιλόδοξους..

soros-gap

ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΙΚΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ…. ΜΕΣ’ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ , Σ’ ΕΝΑ ΟΡΓΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…  Η ΧΟΥΝΤΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ, ΜΑΣ ΞΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..  ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.. ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ !))

Στον απόηχο της παγκόσμιας κρίσης, που σημάδεψε την κοινωνία στην τελευταία δεκαετία, το ζήτημα αυτό γίνεται όλο και πιο σημαντικό. Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις, στην Ευρώπη ένας στους δέκα επιτυχημένους, απ’ αυτούς που θεωρούνται «ισχυροί», παρουσιάζει αποκλείνουσα κοινωνική συμπεριφορά, υπό όρους θα μπορούσε να είναι και ψυχοπαθής.  Το ποσοστό μας φαίνεται μικρό γιατί στις  άλλες  ευρωχώρες δεν έφτασαν στο σημείο να γενοκτονούν τους συμπολίτες τους..
Στην Ελλάδα, όπως ανακαλύψαμε τα τελευταία χρόνια, το ποσοστό των ψυχοπαθών σε «καρέκλα» σχεδόν 10 στα 10 ! Απλά δεν μπορείς να είσαι ηγέτης πολιτικός, ή δημοσιογράφος, καθηγητής, ιεράρχης… ή σε οποιαδήποτε νευραλγική θέση χωρίς να είσαι διεφθαρμένος.. Δεν σε  αποδέχεται το  «Σύστημα» της Μαφίας που ξεπουλά καταστρέφοντας τη χώρα και τον ελληνικό λαό..
Αναλυτικότερα κατά την τελευταία έρευνα οι δέκα ενδείξεις για τον εντοπισμό της ψυχοπάθειας των «ισχυρών»:
1. Είναι Χαμαιλέοντες: Αλλάζουν τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά τους εν ριπή οφθαλμού, για να επωφεληθούν. Παίζουν με τη συμπάθεια, είναι σίγουροι, εξωστρεφείς και ψυχικά ανθεκτικοί,είναι επίσης χειριστές της εκάστοτε κατάστασης και δεν διστάζουν καθόλου να εκμεταλλευτούν συναισθηματικούς ενδοιασμούς των άλλων, όσο αυτό λειτουργεί προς όφελός τους. Συμπόνια δεν αισθάνονται οι ίδιοι, είναι όμως εξαιρετικά έμπειροι στο να εκμαιεύουν οίκτο και συμπόνια.
2. Θέλουν να ελέγχουν τους άλλους: Βλέπουν τους άλλους απλώς ως πιόνια μιας χρήσης, σε μια αόρατη ψυχολογική σκακιέρα. Τους θεωρούν διαθέσιμους ή περιττούς.
3. Ασκούν Γοητεία: Δημιουργούν άριστες πρώτες εντυπώσεις, ενεργοποιώντας τη γοητεία τους. Είναι λαμπροί ψυχολόγοι και έχουν ένα έμφυτο χάρισμα να κάνουν τους άλλους να αισθάνονται μοναδικοί, ενώ οι ίδιοι τους θεωρούν ανάξιους λόγου.
4. Ενεργούν ως Παράσιτα: Έχουν την ικανότητα να εμπνέουν την εμπιστοσύνη για να οικειοποιηθούν πολύτιμες ιδέες άλλων..
5. Εξαπατούν ασύστολα: Έχουν δικό τους ηθικό κώδικα και δεν αισθάνονται έστω και λίγη ενοχή ή άγχος όταν λένε ψέματα, είτε για να καρπωθούν οι ίδιοι εύσημα, είτε για να ρίξουν το φταίξιμο σε άλλους. Έχουν απόλυτη έλλειψη τύψεων και η διαστρέβλωση των πραγματικών περιστατικών αποτελεί το μέγιστο πλεονέκτημα στον υπέρμετρό τους εγωισμό. Τα επιχειρήματά τους φαίνονται εύλογα και λογικά, αφού η εξαπάτηση περιέχει και ψήγματα αλήθειας, ως ένα δίχτυ ασφαλείας σε ενδεχόμενο έλεγχο.
6. Χαρακτηρίζονται από Ναρκισσισμό: Φροντίζουν μόνο το δικό τους απόλυτο συμφέρον. Προσποιούνται ζωηρό ενδιαφέρον για τους άλλους, εμφανίζονται διακριτικοί, ακόμα και χρήσιμοι, αλλά οι συμπεριφορές αυτές είναι επιφανειακές και χρησιμεύουν για μελλοντική εκμετάλλευση. Είναι αλαζονικοί, μεγαλοπρεπείς και εγωκεντρικοί, θεωρώντας τον εαυτό τους ανεπανάληπτο.
7. Δεν στηρίζουν τους άλλους: Λειτουργούν ως εμπειρογνώμονες και δικηγόροι υπεράσπισης, εξαιρετικά εξειδικευμένοι στο να απομακρύνουν από τον εαυτό τους κάθε κατηγορία για ανικανότητα ή ευθύνη. Όχι μόνο δεν θα δέχονταν ποτέ την ενοχή τους, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά έμπειροι στην εξεύρεση στοιχείων που κατευθύνουν την ευθύνη σταθερά στους άλλους. Δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν τους υφισταμένους τους ως «ασπίδες υπαιτιότητας» για να περιφρουρήσουν τη θέση τους.
8. Θεατρίνοι έτοιμοι για Oscar: Υποκρίνονται ότι φοβούνται ή ζητούν συγγνώμη προκειμένου να χειραγωγήσουν έτσι τους άλλους και να τους πάρουν τον αέρα, με θεατρινισμούς συναισθημάτων, όπως έντονο θυμό για μια κατ’ αυτούς προσωπική προσβολή, μια υποτιθέμενη προδοσία εμπιστοσύνης ή την ανεπαρκή απόδειξη σεβασμού προς την δική τους θέση. Συναισθηματικά πυροτεχνήματα που αποβλέπουν καθαρά και μόνο στη δημιουργία «σοκ-και-δέους», ενώ αυτοί με ψυχραιμία υπολογίζουν την ψυχολογική αποτελεσματικότητά τους.
9. Πλήρης άγνοια κινδύνου: Η νευροφυτική εμπλοκή του κώδικα φόβου στους εγκεφάλους τους, σημαίνει ότι τα πράγματα που θα τρόμαζαν εμάς τους υπόλοιπους, αφήνουν αδιάφορα αυτά τα παγωμένα συναισθηματικά ανθρωποειδή. Δεν κατανοούν και δεν αποφεύγουν σχεδόν κανέναν κίνδυνο.Αυτό, βέβαια, τους χαρίζει την αξιοζήλευτή τους ψυχραιμία και εξηγεί γιατί συχνά τους κάνει αρκετά καλούς για υψηλού κινδύνου επαγγέλματα, όπως πχ ανταποκριτές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε χρηματιστηριακά επαγγέλματα και σε συγκεκριμένα κλιμάκια του στρατού, ενώ δεν διστάζουν να εκθέσουν τον εαυτό τους και τους άλλους σε περιττούς κινδύνους. Κάτι που διαπιστώνεται ιδιαίτερα έντονα στη σημερινή παγκόσμια οικονομική κρίση.
10. Πεινασμένοι για εξουσία: Επιδιώκουν θέσεις εξουσίας και επιρροής, όπου θα μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για έλεγχο και χειρισμό των άλλων. Η «Έρευνα Ψυχοπάθειας Μεγάλης Βρετανίας», ως πρώτη έρευνα στο είδος της που αποβλέπει στην προφύλαξη ολόκληρου του εθνικού εργατικού δυναμικού από τις επιδράσεις ψυχοπαθητικών χαρακτηριστικών, θεωρεί ως επαγγέλματα με τους περισσότερους ψυχοπαθείς, τους πολιτικούς, δημοσιογράφους, δικηγόρους, χειρούργους, αστυνομικούς και κληρικούς. Κάθε εργασιακή σχέση με καθορισμένη ιεραρχική υποδομή, ώστε να προσφέρει μια θέση ισχύος σε σύγκριση με άλλες ειδικότητες και να εξασφαλίζει μια σχετική ατιμωρησία, είναι ιδανική για την ψυχοπαθή προσωπικότητα.
Στην Ελλάδα οι μόνες  θέσεις εργασίας που προσφέρουν ικανοποιητικές απολαβές είναι των συνεργατών του καθεστώτος Ολους τους άλλους τους  έχουν κλείσει, το εργατικό δυναμικό είναι είτε άνεργο, είτε φευγάτο.. Κάποιους, ένα μικρό ποσοστό Ελλήνων στον τριτογενή κυρίως τομέα και στο Δημόσιο πέτυχαν να τους έχουν ως δούλους/σκλάβους.. Εκεί η θνησιμότητα πρέπει να είναι μεγάλη..

ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο,ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ» ΟΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΧΥΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ  ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ…ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ! (Δείτε το βίντεο)

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ» ΜΑΣ .. ΒΑΣΙΚΑ, ΜΙΚΡΥΝΕ Η ΠΙΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΑ «ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ» ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο «ΥΠΟΥΡΓΟΣ»…

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − fifteen =