ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ πισω απο το μεταναστευτικο

prosfyges turkey

ΤΑ ‘»ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ» ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟCIA’S εντάσσονται σε σχέδιο κανονικά της ψυχολογικής προετοιμασίας για την αισχρή απόφαση. πχ το μακεδονικό.. To είπαν… λεκτικό ατόπημα. Το δικαιολόγησαν ως «κούραση» του υπουργού. Μίλησαν για γκάφα χωρίς καμιά σημασία. Ανέφεραν ότι «εντάξει μωρέ, ο άνθρωπος δουλεύει 20 ώρες το 24ωρο, σιγά μην τον απολύσουμε για μια κακή στιγμή». Ο Γιάννης Μουζάλας που είπε τα Σκόπια «Μακεδονία» προκάλεσε δήθεν ενδοκυβερνητική ρήξη, αλλά τελικά, κατόπιν ωρίμου σκέψεως το καλτσόν του Πάνου Καμμένου δεν σκίστηκε. Όμως, αν το πρώτο ήταν… λεκτικό σφάλμα ο Μάκης Μπαλαούρας που δεν είναι και τόσο κουρασμένος γιατί συνεχίζει το ίδιο επικίνδυνο εθνικά παιχνίδι ??

ΤΑ ΠΕΡΙ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ» ΦΟΥΜΑΡΑ!

ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

Η Αγκυρα επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τη θέση-κλειδί, που κατέχει στις προσφυγικές ροές, για γαιοστρατηγικούς σκοπούς. Τόσο ως προς την ευρωπαϊκή πορεία της όσο και ως προς τις γνωστές και απαράδεκτες αξιώσεις σε βάρος της χώρας μας. Αλλωστε τώρα βλέπουμε πως το «Νταχάου» της Ειδομένης και τα κλειστά βόρεια σύνορα συσχετίζοται με τις αξιώσεις της «Μακεδονίας» των Σκοπίων..

Από τα πρώτα στάδια εφαρμογής της συμφωνίας φάνηκε πως τα συνεχιζόμενα κύματα απελπισμένων που μεταφέρουν οι Τούρκοι δουλέμποροι από τα τουρκικά παράλια στα ελληνικά νησιά – και ειδικότερα στη Χίο και Λέσβο – δεν είναι έρμαια των θαλάσσιων ρευμάτων και των ανέμων. Αλλά υπακούουν και σε κάποιου είδους «επιχειρησιακό σχέδιο».  Δηλαδή, την κατεύθυνση των ροών προς συγκεκριμένες και στοχευμένες ελληνικές περιοχές.  Να σημειωθεί δε ότι στη Χίο κατευθύνονται στην πλεοψηφία τους ….Αφγανοί. Τυχαίο; 

prosfyges PLATEIA ARISTOTELOUS

Οι πολύ καλά δασκαλεμένοι «πρόσφυγομετανάστες» έστησαν αντίσκηνα στην Αριστοτέλους (αν στήσω εγώ θα με μαζέψουν επί τόπου) την ημέρα της εθνικής μας επετείου (!!!) και διαμαρτυρήθηκαν για το φαγητό που τους δίνουν στην περιοχή των Διαβατών…

Στην κατεύθυνση αυτή της  διάλυσης με διαμελισμό του ελληνικου κράτους με τη βοήθεια του «μπαχάλου» των προσφυγικών ροών σαφώς εντάσεται το «Νταχάου» της  Ειδομένης…Πριν ακόμα κοπάσει η θύελλα που προκάλεσε το «ατόπημα» του Γιάννη Μουζάλα περί «Μακεδονίας», μια δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα ρίχνει εκ νέου λάδι στην φωτιά. Ο κ. Μπαλαούρας για το θέμα της ονομασίας είπε ότι πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.. Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν το Βόρεια Μακεδονία, είπε ότι δεν θα έλεγε όχι και όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα απέρριπτε το σκέτο Μακεδονία, απάντησε: «Δεν θα απέρριπτα το Μακεδονία σκέτο».

Είναι αυτονόητο ότι στο πλαίσιο αυτό επιβάλλεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά η ελληνική εγρήγορση. Σε όλα τα επίπεδα. Από την κυβέρνηση, τα κόμματα, όλους. Η επιβεβαίωση στην πράξη ότι οι πάντες αντιλαμβάνονται πως τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για πολιτικές – κομματικές αντιπαραθέσεις.

Εγρήγορση και ταυτοχρόνως εθνικό μέτωπο προκειμένου να ασκούνται όλες οι δυνατές πιέσεις για εφαρμογή όσων έχουν συμφωνήσει οι γείτονές μας. Από τις Βρυξέλλες, το ΝΑΤΟ, παντού…

Παραλλήλως, κοινή εθνική στάση απαιτείται για το Προσφυγικό ως εσωτερικό ζήτημα. Μέγιστοι κίνδυνοι απορρέουν από τη μετάλλαξη της ανθρώπινης τραγωδίας σε ηφαίστειο ικανό να κάψει το Ελληνικό Κράτος..

Διότι προς τα εκεί τείνει δυστυχώς η κατάσταση με επίκεντρο την Ειδομένη. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Η λήψη προληπτικών μέτρων, επομένως, αν και δεν είναι μια απλή διαδικασία, έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα. Θα πείτε «ποιός Θανάσης»..

Ας το αντιληφθεί επιτέλους η πελαγοδρομούσα κυβέρνηση, ότι ο χρόνος δουλεύει σε βάρος της Ελλάδος – από τη Θράκη μέχρι το Καστελλόριζο – και των συμφερόντων μας μέχρι και την Κύπρο, ;όπου οι συνομιλίες – μη γελιόμαστε – δείχνουν να εξελίσσονται  και εκεί υπό τις οδηγίες και σύμφωνα με τα συμφέροντα – στρατηγικούς στόχους της Αγκυρας.

Οι εξελίξεις στην Ελλάδα θα επηρρεάσουν τις εξελίξεις στην μεγαλόνησο. Και το αντίστροφο. Αυτό πρέπει να το αντιληφηθούν οι πάντες σε Ελλάδα και Κύπρο, για να λάβουν έγκαιρα τα μέτρα τους πριν είναι πολύ αργά……   ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !

Ο δρ Αυγουστίνος (Ντίνος) Αυγουστή αναλύει τη φύση του προσφυγικού που βρίσκεται στο επίκεντρο προπαγανδιστικής  καταιγίδας με «ανθρωπιστικές» κορώνες απ΄όλα τα κανάλια της δωσίλογης ολιγαρχίας..

Ο πόνος της προσφυγιάς πέραν πάσης αμφιβολίας είναι αφόρητος. Τον ζήσαμε και τον ξέρουμε πολύ καλύτερα απ’ όλους τους άλλους λαούς εμείς οι Έλληνες. Ωστόσο δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες!

Όλο αυτό που παρακολουθούμε σήμερα να εκτυλίσσεται, αυτός ο πραγματικός «κατακλυσμός», με τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες (μαζί μ’ αυτούς και αόρατοι πράκτορες) που καθημερινά φθάνουν στην Ελλάδα εντάσσεται σε ένα άρτιο οργανωμένο σατανικό σχέδιο «made in Turkey», με ενορχηστρωτή τον Αχμέτ Νταβούτογλου (όψιμος φίλος του Αλέξη), που στο σύγγραμμά του «Το στρατηγικό βάθος» γράφει: «Αν τα νησιά του Αιγαίου δεν είναι παρά φυσική προέκταση της Ανατολίας, τότε η συμπερίληψή τους στην ελληνική επικράτεια δεν αποτελεί παρά ιστορικό ατύχημα που πρέπει να διορθωθεί…».

Και επειδή εμείς οι Έλληνες έχουμε συνήθως πολύ κοντή μνήμη, θυμίζω τι δήλωσε πριν μερικά χρόνια ο τότε Πρόεδρος της Τουρκίας, ο Τουργκούτ Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να προκαλέσουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αφού οι πληθυσμιακές εξελίξεις των δύο λαών θα επιλύσουν το Κυπριακό και το Αιγαίο». Τότε, ο Οζάλ (που μαζί με τον Ανδρέα, στο Νταβός της Ελβετίας, έβαλαν το Κυπριακό στο ράφι) εννοούσε ότι η δημογραφική άνθηση της Τουρκίας ήταν τέτοια που θα άλλαζε δραματικά τα δεδομένα ισχύος μεταξύ των δύο χωρών, ώστε η Τουρκία δεν θα χρειαζόταν να διαπραγματευτεί, απλώς θα αρκούσε να περιμένει.

Σήμερα όμως τα πράγματα άλλαξαν και η «προφητεία» Οζάλ, με καθοδηγητή τον Αχμέτ Νταβούτογλου, έρχεται να εκπληρωθεί με τη μεθοδική προώθηση όλων των προσφυγικών ροών και μεταναστών από τη Συρία και άλλες εμπόλεμες ζώνες, μόνο μέσω του Αιγαίου στον χερσαίο χώρο της Ελλάδας, με ταυτόχρονη συνεννόηση της Άγκυρας με τα Σκόπια για κλείσιμο των βόρειων συνόρων μας, ώστε αυτοί να εγκλωβιστούν και να παραμείνουν εσαεί στη χώρα μας!

Ενώ θα ήταν πολύ πιο λογικό και ασφαλές, για να μην πνίγονται οι πρόσφυγες στις ελληνικές θάλασσες, να προωθούνται μέσω Αδριανούπολης και άλλων διόδων στη Βουλγαρία και από εκεί στην υπόλοιπη Ευρώπη. Είναι πολλά τα ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν καθώς με τη μεθόδευση περί «κρίσεων» επιβάλονται ντε φάκτο αθλιότητες σε βάρος του ελληνικού λαού με κατάλυση Συντάγματος..

Ετσι υποδέχθηκαν τον υπουργό Προ-πο οι προσφυγομετανάστες σε χοτ σποτ στη  Λεσβο και μετά στη Χίο..  Ο Τόσκας ρωτήθηκε τι θα γίνει αν υπάρξουν σημαντικές προσφυγικές ροές και με το δεδομένο ότι ήδη το hot spot έχει ξεπεράσει την χωρητικότητά του, ο κ. Τόσκας φάνηκε ότι δεν είναι ενημερωμένος, αφού ισχυρίσθηκε ότι η ΒΙΑΛ δεν έχει πιάσει το όριό της (σήμερα έχει 1342 άτομα με ανώτατο όριο τα 1100).

ΚΑΙ ΣΤΟ HOT SPOT ΣΤΗ ΧΙΟ..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 − five =