ΤΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

ΜΠΟΥΡΓΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ..

ΕΔΩ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΑ..

 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ !

Η κατοχική διακυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει τις υποδομές για τη φιλοξενία άλλων 30.000 προσφυγομεταναστών μέσα στις επόμενες 20 μέρες.  Ο αφελληνισμένος στρατός με τις ΜΚΟ δουλεύουν φουλ για τον εξισλαμισμό της Ελλάδας. Την αποτυχία της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής ΕΕΤουρκίας της 18ης Μαρτίου «ομολογεί», ουσιαστικά, η κυβέρνηση εξαγγέλοντας εσπευσμένα νέα μέτρα και έργα. Η συμφωνία απλώς ήταν καπνός σε μάτια ραγιάδων!

Κατόπιν τούτων τώρα και με την ευκαιρία και της 25ης Μαρτίου στους εναπομείναντες ραγιάδες της Ελλάδας τίθεται το ίδιο επαναστατικό και υπαρξιακό για το γένος του 1821 ερώτημα, Ελευθερία η Θάνατος με εξισλαμισμό..

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ.. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. ΟΤΑΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Συντονιστικού για το προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης, έθεσε ως προτεραιότητα τη μεταφορά των προσφύγων στα κέντρα φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα – Ετοιμάζουν «ειρηνική» επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης. Θα καταβληθεί, είπαν νέα προσπάθεια ενημέρωσης των μεταναστών που βρίσκονται εκεί, προκειμένου να μετακινηθούν σε κέντρα φιλοξενίας ανά την -ηπειρωτική- Ελλάδα.

Ο κ. Κυρίτσης είπε, μεταξύ άλλων, ότι η πολιτεία έχει τη δυνατότητα μεταφοράς, άμεσα, 2.000 ατόμων από την Ειδομένη, σε θέσεις που υφίστανται ήδη σε κέντρα φιλοξενίας ανά την Ελλάδα, ενώ εκτίμησε ότι από τη Δευτέρα, 28 του μηνός, ο αριθμός αυτός μπορεί να διπλασιαστεί, καθώς, όπως είπε, θα ενταθούν οι προσπάθειες.

Από αύριο, κατά πληροφορίες, θα υπάρχουν πούλμαν στην Ειδομένη, με τα οποία η κυβέρνηση ευελπιστεί ότι, έπειτα και από την καλύτερη ενημέρωση των προσφύγων (σ.σ. και με τη συνδρομή μεταφραστών), πολλοί θα πάρουν την απόφαση να εγκαταλείψουν την περιοχή.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Κυρίτσης είπε ακόμη ότι δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για την ενίσχυση της υπηρεσίας ασύλου, ενώ αναγνώρισε ότι, αν και η συμφωνία προβλέπει την άφιξή τους στην Ελλάδα μέχρι τις 28 Μαρτίου, εντούτοις κανένας από τους Ευρωπαίους παρατηρητές, που αναμένεται να επιφορτιστούν και να συνδράμουν στο έργο της επιτάχυνσης των διαδικασιών χορήγησης ασύλου, δεν έχει έρθει ακόμα στη χώρα μας.

Ο ίδιος, δε, απαντώντας σε άλλη ερώτηση, απέφυγε να χρησιμοποιήσει τον όρο «κέντρα κράτησης», επιλέγοντας να χρησιμοποιήσει τη διατύπωση «κλειστά κέντρα φιλοξενίας». Παράλληλα, είπε ότι σήμερα οι ροές από την Τουρκία ήταν μικρές (μόλις 50 άτομα) και η κυβέρνηση με αγωνία περιμένει να δει εάν αυτό είναι συγκυριακό φαινόμενο -π.χ. λόγω καιρικών συνθηκών- ή όχι.

Καθίσταται πλέον σαφές ότι η πολιτική των τετελεσμένων που μας επιβάλλουν 6 χρόνια πλήν των άλλων, αλλάζει  ντε φάκτο την έννοια της κυριαρχίας στην Ελλάδα, η οποία μετατρέπεται σε ισλαμικό προτεκτοράτο… Το γεγονός έχει καταλυτικές γεωστρατηγικές επιπτώσεις στην περιοχή, ουσιαστικά αποκλείοντας τη Μόσχα ανά πάσα στιγμή από την πρόσβαση στις θερμές θάλασσες χωρίς δυνατότητα αντίδρασης από πουθενά.. Ηταν γενικά παραδεκτό ό,τι οι Ελληνες δεν θα πήγαιναν να πολεμήσουν εναντίον των Ρώσων.. Τώρα, σε 2 – 3 χρόνια, ποιός ξέρει ;;

Εν τω μεταξύ, στις Βρυξέλλες, η έδρα της Αμερικανευρώπης δέχθηκε προχθες μια ακόμη τρομοκρατική επίθεση. Τις προάλλες στόχος ήταν το Παρίσι, παλαιότερα το Λονδίνο… Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα παρανοϊκό σχέδιο, που με την τύφλωση του ακραίου ισλαμιστή σκορπά τον θάνατο και την καταστροφή. Ένα σχέδιο που αποτελεί εκδήλωση μιας μορφής από υστερικό φανατισμό. Στόχος να κτυπηθεί η βεβαιότητα και το αίσθημα ασφάλειας και να «καταστραφεί ο εχθρός».

Βεβαίως αυτοί που δέχονται κυρίως τις επιθέσεις είναι αθώοι άνθρωποι, έξω από το παιχνίδι του πολέμου που μαίνεται στη Μ. Ανατολή, οι οποίοι τυγχάνει να βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο, . Όπως προχθες στο αεροδρόμιο και στο μετρό των Βρυξελλών. Ομως ο παραμορφωτικός φακός της «ενημέρωσης» μεγενθύνει τα γεγονότα σε ιστορικές διαστάσεις εντάσοντάς τα στο γεωπολιτικό παιχνίδι.

Τώρα φαίνεται πως τα τυφλά τρομοκτυπήματα πέρα από επιλογή ενός ακραίου φανατισμού που τροφοδοτείται από απολυταρχικά καθεστώτα αποτελούν εκδήλωση πολέμου εναντίον εκείνων που δεν αποδέχονται τον εξισλαμισμό της Ευρώπης..  Διαμορφώνεται δηλαδή μιά άλλη συμμαχία απέναντι από την Αμερικανευρώπη με ηγεσία που δεν άλλη από τη Ρωσία του Πούτιν που εκπροσωπεί έναν άλλο τρόπο ζωής, μιά άλλη  συγκροτημένη κοινωνία..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × three =