ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.. ΠΟΙΟΣ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ?

mathitria MANDILA

Ολα τα σύγχρονα επικοινωνιακά όπλα χρησιμοποιούνται για τη διάλυση της Ελλάδας με υποδούλωση των άμοιρων χωρίς ηγεσία ραγιάδων..  Επτά Χρόνια Κόλασης από την επιβολή του Καθαρτήριου ΔΝΤ , παραμένουμε ανίκανοι να αντιδράσουμε,  αυστηρά πλαισιωμένοι από κάθε λογης αστυνομία μέσα κι έξω από το Ιντερνετ..  Το «ΠΕΙΡΑΜΑ» συνεχίζεται.. 

 

Η ισλαμοποίηση βρήκε το βήμα της !

Μετά τις γυμνικές επιδείξεις με αυτοσχέδιες φορεσιές, στα τελευταία σκαλοπάτια εξευτελισμού των γυναικών και του σχολικού θεσμού, «ήρθε κι έδεσε», που λένε,  η σεμνότυφη μαντήλα με το μακρύ φουστάνι για να κερδίσει τη γενική  επιδοκιμασία  παραγνωρίζοντας το οθωμανικό στίγμα.,.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΧΤΩΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ.. ΜΕ ΠΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΧΕΛΛΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΡΩΜΙΟΙ..

PARELASH KORITSIA

ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕ ΒΓΑΖΑΝ ΚΑΒΛΑ…ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗΡΟΙ … ))

 

 

Η μαντήλα ήταν το νόημα του φετεινού εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Οχι από μόνη της, αλλά επειδή ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ τα κανάλια αυτήν έδειξαν αντί για την παρέλαση των παιδιών μας..

ΤΑΧΙΣΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΤΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ,.. ΠΟΙΑΝΟΥ ΙΔΕΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ? ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ?

ΠΙΣΤΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ευρω ΓΛΥΦΤΕΣ!
κουκλος

Ποιό μέλλον θά ‘χουν τα παιδιά των ραγιάδων ?

Όλα δείχνουν ότι όσοι πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται στην χώρα, θα παραμείνουν επί μακρόν, η φιλοξενία τους δεν θα είναι προσωρινή καθώς επίσης ότι ο αριθμός τους σε κάθε περίπτωση θα αυξηθεί. Η Ευρώπη δεν θα ανοίξει τα σύνορα και η κυβέρνηση αδυνατεί να διαχειριστεί την ανθρωπιστική κρίση. Δημιουργούνται δε βάσιμες εικασίες ότι ο Αλέξης Τσίπρας «παζάρεψε» το προσφυγικό, ευθυγραμμιζόμενος με την γερμανική γραμμή με την αξιολόγηση, σύμφωνα με την οποία όμως επίσης θα αναγκαστεί να πάρει επιπλέον μέτρα για συντάξεις και φόρους.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen + 1 =