ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΜΕ “ΘΕΑΤΡΟ” ΓΙΑ ΤΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

kammenos-nai

Υπογράφηκε η προκήρυξη, η οποία θα επιτρέπει στους αλλοδαπούς να συμμετάσχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις για τις στρατιωτικές σχολές. Καταργούν την προϋπόθεση του ελληνικού γένους για τους υποψήφιους, και μάλιστα την κατάργησαν ως αντισυνταγματική… Εδώ φάνηκε πόσο καλά οι κατακτητές μας συντονίζουν τους ελληνόφωνους προδότες πολιτικούς.

ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΖΑΛΑ ?

 

Ξαφνική κρίση στην κυβέρνηση και έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν απόψε με «θέατρο» που ξέσπασε όταν ο υπουργός Μεταναστευσης Γιάννης Μουζάλας, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία». Τελικά τον «ξέπλυναν» κι αυτόν ως «γκαφατζή» και ως «γυναικολόγο»…  Ισως τελικά όλα μας τα προβλήματα να είναι ένα, η ξένη Κατοχή και το προδοτικό πολιτικό προσωπικό που την επέβαλε και συνεχίζει..

Το πονηρό χαμίνι ζήτησε συγγνώμη για την «γκάφα», όταν κατάλαβε τις διαστάσεις που είχε πάρει το θέμα, ωστόσο, οι αντιδράσεις ήταν ξέφρενα μεγάλες από άλλους «πατριώτες» , ενώ ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ζήτησε την παραίτησή του. Με ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο Καμμένος είπε ότι δεν αρκεί η συγγνώμη του κ. Μουζάλα, υποστηρίζοντας πως πρέπει να παραιτηθεί.

ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ..

HOT SPOT RAGIADES
Εν τω μεταξύ, υπογράφηκε από τον Υπουργό και καλά «Εθνικής Αμύνης» η προκήρυξη, η οποία θα επιτρέπει στους αλλοδαπούς να συμμετάσχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις για τις στρατιωτικές σχολές. Μάλιστα καταργούν την προϋπόθεση του ελληνικού γένους για τους υποψήφιους, την οποία μάλιστα κατάργησαν ως αντισυνταγματική…

 

Εδώ φάνηκε πόσο καλά οι κατακτητές μας συντονίζουν τους ελληνόφωνους προδότες πολιτικούς.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από παρέμβαση άλλου πραχτώρικου θεσμού, του Συνηγόρου του Πολίτη, ο οποίος δείχνοντας ό,τι επεμβαίνει για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, «βοήθησε» στη λήψη μίας απόφασης η οποία αναμένεται να συντρίψει τον εθνικό χαρακτήρα του στρατού. Έτσι λοιπόν, θα μπορεί να εισέλθει σε όλες τις στρατιωτικές σχολές όποιος έχει την ελληνική ιθαγένεια ακόμη κι αν έχει διαφορετική εθνική συνείδηση.
Σε ένα λοιπόν «υπερβολικό» σενάριο πολέμου με τη χώρα καταγωγής του, τι θα έκανε ένας στρατιωτικός που έχει απλά την ελληνική ιθαγένεια; Μην ξεχνάμε πως σε αρκετές περιοχές της χώρας μας, υπάρχουν αρκετοί μουσουλμάνοι μετανάστες, οι οποίοι υποστηρίζουν πως πατρίδα τους είναι η Τουρκία. Έχουν δηλαδή τουρκική εθνική συνείδηση.

 

Πώς θα μπορούν να προασπιστούν τα συμφέροντα των εθνικών ενόπλων δυνάμεων, όταν θα εντάσσονται σε αυτές; Προφανώς αυτό αποκλείεται γιατί πάμε για υποδούλωση στους νεοοθωμανούς πασάδες της Αγκυρας..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 4 =