«ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» ΕΝΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ !

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ

Συχνά έχουν προκαλέσει με επιθέσεις μίσους προς τον ελληνικό λαό κι έχουν υπάρξει αντιδράσεις που ενοχοποιούσαν πρόσωπα, πχ αρθογράφους στην Αυγή, αλλά καμμία έρευνα δεν έγινε ποτέ.. Λειτουργούν απο εποχής Σημίτη φανερά ως μεσίτες του μίσους κατά των Ελλήνων. Πότε, ως «μακεδόνες» πότε ωςμουσουλμάνοι και Τουρκοι, πότε ως Αλβανοί, πότε ως «Γερμανοί», ή «Αμερικάνοι» έγιναν τώρα γνωστοί.. Σήμερα, οι απόψεις τους αποτελούν την επισημη ιδεολογία της Κατοχής, που εκφράζει πχ ο Φίλης και η Σια στο Απαιδείας, ή τα κανάλια στα δελτία ειδήσεων.

«ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ  ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΦΡΑΞΙΑ «53 +» !

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΧΤΟΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Παραμονή στην Ελλάδα όλων των προσφύγων ή «μεταναστών»,  απαιτεί η ομάδα των «53», μέσω του επικεφαλής της Σπύρου Λάμπρου μέλους της Πολιτικής Γραμματείας  .   Δηλώνει την κάθετη διαφωνία του με την επαναπροώθησή τους στην Τουρκία, η οποία έτσι ή αλλιώς δεν πρόκειται να συμβεί, λένε οι πράχτωρες αυτοί, δηλαδή  απευθύνονται για εκφοβισμό στους  Ελληνες που άρχισαν να καταλαβαίνουν  ό,τι τους πηγαίνουν ως πρόβατα επι σφαγήν..

Το τμήμα «Δικαιωμάτων¨, (έχουν χιούμορ οι πράχτωρες) του  Σφύριζα επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την συμφωνία -η οποία ακόμη πάντως δεν προβλέπει κάτι τέτοιο, ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του αλλοδαπού(!)- η επαναπροώθηση των παράνομων μεταναστών πίσω στην Τουρκία.

mouga

Μας ρωτάνε ποιά είναι η κοινωνική βάση του Σφύριζα. κι αν είναι όλοι  έτσι «άρρωστοι».. Πλέον είναι η ίδια αναίσθητη καμαρίλα που υπηρετεί όλο το κατοχικό καθεστώς ανεξάρτητα κομματικής ένταξης.. Η αντίθεση μνημονιακοί / αντιμνημονιακοί είναι  κυρίαρχη κάποιο καιρό στην άτυχη Ελλάδα..

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται οι… ανησυχίες του για την πρόταση της Τουρκίας και τις ευρωπαϊκές εξελίξεις σχετικά με το προσφυγικό.  Ζητά να «αντισταθούμε στο κλείσιμο των ευρωπαϊκών συνόρων και τις επαναπροωθήσεις στην Τουρκία» καθώς και να «διεκδικήσουμε ασφαλείς διόδους προκειμένου να υποδεχτούμε τους πρόσφυγες, ενάντια στη λογική της Ευρώπης-φρούριο και των κλειστών διαδρόμων».

Επιπρόσθετα το τμήμα Δικαιωμάτων διοργανώνει δημόσια εκδήλωση-συζήτηση αύριο στην οποία θα δώσουν το «παρών» ως ομιλητές οι: Δημήτρης Βίτσας, Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Συντονιστής του κυβερνητικού έργου για το Προσφυγικό, Καλλιόπη Στεφανάκη, Εκπρόσωπο Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Γιώργος Κοσμόπουλος, Εκπρόσωπος ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας και Πάνος Λάμπρου, Μέλος Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνο για τα Δικαιώματα.

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ υπο ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ

ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΣΟΝΤΑ

Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί στην προσπάθεια να κρατήσουμε το κράτος μας, δεν  πρέπει να υπάρχουν τέτοιες «μορφές» να παριστάνουν τους δημόσιους λειτουργούς.. Οχι γιατί όλα δεν μπορούν να γίνονται σε ανυποψίαστες κοινωνίες και σε ανυποψίαστες εποχές, άλλα όχι σήμερα στην Ελλάδα..

 

Οι 53+ του ΣΥΡΙΖΑ, ένα περίεργο συνονθύλευμα, από ξένους  πράχτωρες, όπως αποκαλούνται κάπου 20 χρόνια στην πολιτικοδημοσιογραφική πιάτσα, ομοφυλόφιλους στην πλειοψηφία τους, που επιβάλουν ανθελληνικές απόψεις και πολιτικές ξένων συμφερόντων στο Σύριζα και στη κυβέρνηση..  Μαζί τους έχει κοντραριστεί αρχικά ο μπαμπάς της  Ζωής, ως πρόεδρος του κόμματος… Κινούνται γύρω από την εφημερίδα «Εποχή» και έχουν το ιδεολογικό κουμάντο σ΄όλα τα μήντια Κ-λεφτ που κάνουν πόλεμο στην Ελλάδα και κατεδάφιση χαρακτήρα στους Ελληνες..  Οι εγκάθετοι που «φυτεύουν» αριστερά δεξιά έχουν θράσος ιεροκήρυκα και ασκούν τρομοκρατία για την «ιδεολογία»..

Προϊόν της πολιτικής ατιμωρησίας επί παντός που ακολουθείται σ’ όλη τη μεταπολίτευση παριστάνουν τους αριστερούς πλήττοντας  τον ελληνικό λαό και τον πολιτισμό του με κάθε ευκαιρία.. Δεν έχουν επαφή με λαίκά κινήματα..  Δημιουργήματα «περίεργων δυνάμεων» από τη δεκαετία του 70, όταν ο μικρός χώρος περί τον Κύρκο χαρακτηρίσθηκε «αγγλόφιλος», Ο Συνασπισμός θεωρούνταν απόκομμα του Πασόκ που τροφοδοτούσε με πιστά και σχετικά καταρτισμένα στελέχη και δεν τους δόθηκε σημασία.  Ηταν το «μικρό κόμμα» στη λίστα με τις Μήζενς του Χριστοφοράκου..

 ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΠΡΩΤΗ Η «ΑΡΙΣΤΕΡΑ»!

Συχνά έχουν προκαλέσει με επιθέσεις μίσους προς τον ελληνικό λαό κι έχουν υπάρξει αντιδράσεις που ενοχοποιούσαν πρόσωπα, πχ αρθογράφους στην Αυγή, αλλά καμμία έρευνα δεν έγινε ποτέ.. Λειτουργούν απο εποχής Σημίτη φανερά ως μεσίτες του μίσους κατά των Ελλήνων απο πολλές μεριές..  Μας κάνουν ψυχολογικό πόλεμο..

Πότε, ως «μακεδόνες» πότε ως μουσουλμάνοι και Τουρκοι, πότε ως Αλβανοί,   πότε ως «Γερμανοί», ή «Αμερικάνοι» έγιναν γνωστοί ως «μαλακισμένα» στο πανελλήνιο..   Σήμερα, οι απόψεις τους αποτελούν την επισημη ιδεολογία της Κατοχής, που εκφράζει πχ ο Φίλης και η Σια στο Απαιδείας,  ή τα κανάλια στα δελτία ειδήσεων. Ολα τα κόμματα απέκτησαν παρόμοιες απόψεις, ασχέτως αν αυτές δεν ομολογούνται ανοιχτά.. Η Ρεπούση ήταν απόκτημα του Καραμανλή..

Δυστυχώς, φτάσαμε ύστερα από τόσα χρόνια με λαμογιοπροδοτικές κυβερνήσεις οι απόψεις όλης της αριστεράς να είναι περίπου οι ίδιες. πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και μικρών εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων ,που δεν τα προβάλει κανείς, καθώς δεν είναι δημιουργήματα περιέργων δυνάμεων.  (βλ. ΕΠΑΜ, μέχρι τώρα…). Ακούσαμε προχτές από ηλικιωμένο φίλο πως αν είχαν εμφανιστεί  τέτοια φυντάνια τα προηγούμενα χρόνια στην αριστερα θα τους είχαν λιανίσει στο ξύλο..

prodotsyriza

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Το κοινό ανακοινωθέν μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας μετά τη Σύνοδο Κορυφής, στις 7.03.2016, και κυρίως οι πληροφορίες που διακινούνται για την πρόταση της Τουρκίας, έχει προκαλέσει ανησυχία, αλλά και την οργή των διεθνών οργανισμών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των κινημάτων αλληλεγγύης, κομμάτων, βουλευτών και ευρωβουλευτών.(σσ. όλοι αγγλοπράχτωρες που κάνουν καριέρα «ανθρωπιστή»)

Η Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ, η Διεθνής Αμνηστία και άλλοι διεθνείς οργανισμοί εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους την έντονη αντίθεσή τους στα σχέδια της ΕΕ απέναντι στους πρόσφυγες και ακολούθως απέναντι στις αρχές της ίδιας της ΕΕ και του διεθνούς δικαίου.

Θεωρούμε ιδιαίτερα κρίσιμη την επόμενη περίοδο μέχρι τη Σύνοδο της 17ης-18ης Μαρτίου, οπότε και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, τόσο για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα μας διεκδικώντας το δικαίωμά τους στη ζωή, όσο για εκείνους που θα προσπαθήσουν να φθάσουν στην Ελλάδα και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αριστερά κόμματα, συλλογικότητες, πολίτες, στην Ελλάδα και την Ευρώπη, πρέπει, με κάθε τρόπο, να κινητοποιηθούμε δυναμικά ενάντια σε λογικές που αρνούνται να σεβαστούν τη Συνθήκη της Γενεύης, το προσφυγικό δίκαιο και την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους δικαιούνται διεθνή προστασία, στους ανθρώπους που κατατρεγμένοι από τον πόλεμο, τη φτώχεια και την καταστροφή, τη μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό φτάνουν στην Ευρώπη για να βρουν καταφύγιο. Να αντισταθούμε στο κλείσιμο των ευρωπαϊκών συνόρων και τις επαναπροωθήσεις στην Τουρκία. Να διεκδικήσουμε ασφαλείς διόδους προκειμένου να υποδεχτούμε τους πρόσφυγες, ενάντια στη λογική της Ευρώπης-φρούριο και των κλειστών διαδρόμων.

Στα πλαίσια αυτών των εξελίξεων διοργανώνουμε δημόσια εκδήλωση-συζήτηση την Τετάρτη 16 Μαρτίου με ομιλητές τους:

Δημήτρη Βίτσα, Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Συντονιστή του κυβερνητικού έργου για το Προσφυγικό

Καλλιόπη Στεφανάκη, Εκπρόσωπο Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

Γιώργο Κοσμόπουλο, Εκπρόσωπο ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας

Πάνο Λάμπρου, Μέλος Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνο για τα Δικαιώματα

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Κλειώ Παπαπαντολέων, Δικηγόρος, μέλος του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Μήνυμα στην εκδήλωσή θα στείλει από την Ειδομένη ο διεθνούς φήμης Κινέζος εικαστικός και ακτιβιστής AI WEI WEI.

Η εκδήλωση-δημόσια συζήτηση θα γίνει την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 και ώρα 18.30 στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος)».

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × four =