Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΕΝΓΚΕΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΦΑΚΑ.. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ..

koyntoura burga

Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΙΣΛΑΜΟΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ Στην Ελλάδα κανείς δεν μπορεί να επιλύσει τίποτα. Το πολιτικό σύστημα εμφανίζει εγκεφαλοπάθεια, κάτι που ευνοεί την επιβολή μεταρρυθμίσεων εκ των έξω. Το πρόβλημα είναι ότι λόγω της εγκεφαλοπάθειας καμμία μεταρρύθμιση δεν περνάει σωστά. Το κοστούμι και η πόζα δεν κάνουν τον παππά. Τα ζόμπι δεν διαφέρουν απο τα … ζόμπι. Δυστυχώς το πρόβλημα της εγκεφαλοπάθειας υπάρχει και σε διεθνές επίπεδο απλά εκεί τα βοσκοτόπια είναι πλουσιότερα και οι αγελάδες μπορούν να τρώνε, να κλάνουν, να χέζουν και να εκφράζονται γενκώς χωρίς να μολύνουν το υπόλοιπο λιβάδι, στο οποίο αναπτύσσονται τα φυτά πρός βρώση. Πως θα αιασθανόταν κανείς να βλέπει ένα ποντίκι να οδηγάει καράβι;

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΟΥΝ

ΠΙΣΤΟΙ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ευρω ΓΛΥΦΤΕΣ !

Όλα δείχνουν ότι όσοι πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται στην χώρα, θα παραμείνουν επί μακρό, η φιλοξενία τους δεν θα είναι προσωρινή καθώς επίσης ότι ο αριθμός τους σε κάθε περίπτωση θα αυξηθεί. Η Ευρώπη δεν θα ανοίξει τα σύνορα και η κυβέρνηση αδυνατεί να διαχειριστεί την ανθρωπιστική κρίση. Δημιουργούνται δε βάσιμες εικασίες ότι ο Αλέξης Τσίπρας «παζάρεψε» το προσφυγικό, ευθυγραμμιζόμενος με την γερμανική γραμμή με την αξιολόγηση, σύμφωνα με την οποία όμως επίσης θα αναγκαστεί να πάρει επιπλέον μέτρα για συντάξεις και φόρους.

Η Ελλάδα είναι ήδη εκτός Σένγκεν. Δεν σας το είπε κανείς; Γιατί;
Περιμένετε κάτι να συμβεί και να αλλάξει η κατάσταση, βολεψάκηδες;
Σας το λέμε. Έρχονται τα χειρότερα. Σας έχουμε προειδοποιήσει για τά όσα έχουν συμβεί περισσότερο απο oποιονδήποτε άλλον.(σσ. κι εμείς το ίδιο !)).  Σε αυτό δεν δεχόμαστε καμμία αντίρρηση. Για ότι σας προειδοποιήσαμε, αποδειχτήκαμε αληθινοί σε όλα. Ελπίζουμε να μας θυμόμαστε…

Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πλέον μη αναστρέψιμη και για να προλάβουν τα λαμόγια μη ξυπνήσει κανένας σας κατά λάθος, θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις να έλθουν με μεγαλύτερη ταχύτητα. Για τις δουλειές σε ΕΟΖ τα έχουμε γράψει πρώτοι έτσι; Mη πείτε ότι σας το κρύψαμε; Θα περάσετε ωραία με κάτω απο 300 ευρώ το μήνα.


Έρχεται το Κ…οστούμι του Αλή

TOYRKOI STA NHSIA MAS

ΦΗΜΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ «ΡΩΜΙΕΣ ΣΚΛΑΒΕΣ».. ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

Αν περνάτε καλά, εμάς μας περισσεύει. Θα περνάτε καλά λέτε; Σε δύο μήνες θα ανοίξουν οι δουλειές; Η ανεργία θα αυξηθεί πολύ και τις συντάξεις αν τις δείτε και περισσεύει κάτι στείλτε το και σε εμάς… Σας τα είχαμε πεί αυτά απο χρόνια (άλλοι τώρα ξύπνησαν και γκαρίζουν) αλλά εσείς μου τρέχατε στη Μύκονο για τρέλλες και μας το παίζατε Ευρωπαίοι.
Το καλοκαίρι που θα πάτε τώρα; Tί θα φοράτε; Έχουμε πεί σε φίλες μας να φορούν ένα νούμερο στη πλάτη για να τις αναγνωρίσουμε στη παραλία. Θα έρχονται χιλιάδες τουρίστες να βλέπουν την ανάπτυξη της χώρας. Παιδοφιλία, όλα θα παίζουν.
Στη φωτογραφία η κ.Κουντουρά με μπούρκα αλά “σκλάβα του Αλή” διαφημίζει την Ελλάδα σε συνέδριο στη Σαουδική Αραβία.
Έχει να πέσει κλεψιά και βιασμός που θα πάει γόνατο. Καμμία ασφαλιστική εταιρεία δεν θα ασφαλίζει τίποτα. Τα βράδια όλοι μέσα. Τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες κλειστές. Θα ζήσετε μοναδικές στιγμές και αν πάρει και κανένας μουσουλμάνος “επενδυτής” το MEGA, θα περάσετε σε άλλη διάσταση. Συνήθεια είναι. Ότι και να σας κάνουν εσείς τα βρακιά κάτω αμέσως και φωνάζετε αλαλάζοντας “πρώτα εδώ, πρώτα εδώ”.
Θα πέσει πολύ μπούρκα αλλά σε 3 χρόνια θα έχει λυθεί ΜΟΝΙΜΑ το πρόβλημα της υπογεννητικότητας
Σκεφτήκαμε όταν βλέπετε τον κ.Τσίπρα να γελάει με τη κ.Μέρκελ να γελάτε και εσείς. Πώς σας φαίνεται αυτό σαν ιδέα. Οι χαρούμενοι άνθρωποι είναι οι πιο ευτυχείς! Eσείς είσαστε πολυ χαρούμενοι άνθρωποι. Με το τίποτα κακαρίζετε.
Αν έχετε χρόνο υπολογίστε πόσα παιδιά θα γεννηθούν απο 1 εκατομμύριο πρόσφυγες σε 4 χρόνια. Μετά κάνετε το ίδιο θεωρώντας ότι η Ελλάδα έχει 3 εκατομμύρια πρόσφυγες. Έρχεται η απόλυτη δισκέδαση. Τα εκκλησάκια θα γίνουν σπίτια και στα σπίτια σας θα κατοικήσουν άλλοι.
Όταν σας γράφαμε πρίν χρόνια ότι θα φορέσετε μπούρκα που θα πάει καπνός, ότεν βλέπαμε όλους να τρέχουν να βρούν επενδυτές στο Κατάρ, μας λέγατε ότι λέγαμε “εξυπνάδες”.
Θα περάσετε καλά. Κοράνι αγοράσατε; Nα πάρετε ένα. Θα το παίζετε κρυφομουσουλμάνοι. Στα κανάλια σας βλέπω να φωνάζετε “Αλλάχ Αχμπάρ”. Μη γελάτε. Αφήστε το για αργότερα να γελάσουμε μαζί…
TOK-TOK, KOYKOY. Είναι ξυπνητός κανείς; Tο μυαλό σας κατοικείται;
Αλήθεια, σας είπε κανείς ότι η Ελλάδα είναι πλέον εκτός συνθήκης Σένγκεν;
Σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει ένα ελάχιστο ποσοστό Ελλήνων που να σκέφτεται;
Ο Μήτσος ο Λεβέκουρας τι κάνει στην ΕΕ, κυλιέται στο χαλί; Μιλάμε για αυτόν που δεν έκανε απολύτως τίποτα από όπου πέρασε.
Καταλάβατε τί θα συμβεί με τις άδειες των καναλιών, έτσι; Όλα θα σας τα λέμε; Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, πού είναι ο Παππάς; Εσείς θα μας ρωτάτε βέβαια, “ποιός Παππάς” κλπ. Αυτά τα πονηρά, για να μη σας λένε βλάκες.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΥΡΙΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ
H Eλλάδα είναι εκτός Σένγκεν. Πάει και αυτό. Αν δεν μας πιστεύετε πηγαίνετε στη Βουλγαρία. Τα σύνορα είναι κλειστά και όλα έγιναν χωρίς να ανοίξει μύτη.
Σένγκεν σημαίνει ανοιχτά σύνορα εντός ΕΕ και αυτό αφορά και τους πρόσφυγες.
Ούτε ένα πολιτικό κόμμα δεν μίλησε για το συμβάν, το πέρασαν ντούκου. Για το λόγο αυτό σας λέμε ότι ΟΛΟΙ είναι ΠΑΡΕΑ. Σας φόρεσαν το νόμο για το ρατσισμό χάρη στις βλακείες της ΧΑ και μετά σας φόρεσαν 3 εκ. μετανάστες. Καλό κόλπο.
Δεν σας αντέχουμε άλλο. Δεν γίνετε τίποτα μαζί σας.
ΥΓ. Τους αφήσαμε λίγο για να κάτσει καλά το γκόλ. Αυτό το άρθρο μετράει διπλό.
Να κάνουν στην άκρη.
Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης

Μη τα πιστεύετε κατά λέξη όλα όσα λέει. Οι καθηγητές συχνά είναι άνθρωποι με φαντασία. Ισως να  θέλει να πολιτευθεί κιόλας… Οι Ελληνες τώρα ξυπνούν.  Πάντως η κατάσταση στο Ισλάμ είναι αγρία..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × five =