ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ !

ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ

ΧΙΛΑΡΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΦΗΝΙΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΜΠ

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣΚΑΤΟΠΟΙΗΣΗ !

 

Ο αρχηγός στο ινστιτούτο Stratfor της ΣΙΑ,  ο George Friedman, υποστηρίζει πως ο κόσμος πρέπει να προετοιμαστεί για τον μεγάλο πόλεμο του 21ου αιώνα, ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ο οποίος μπορεί να ξεσπάσει είτε σε Ανατολική Ευρώπη είτε σε Μέση Ανατολή ή σε Ασία. Η Χίλαρυ που εκπροσωπεί την αμερικανοεβραίικη τραπεζαλητεία δεν περνάει τα μηνύματά της στο κοινό παρά την κυριαρχία στα ΜΜΕ.. Αυτές οι προεδρικές εκλογές δεν μοιάζουν με άλλες..

Οι ΗΠΑ δείχνουν να μη θέλουν να παραδώσουν την πλανηταρχία χωρίς πόλεμο, ο οποίος όπως πρώτοι οι Ρώσοι ανακοίνωσαν φαίνεται πως θα είναι πυρηνικός..  Οι δύο πρώτες επιθέσεις ενδεχομένως να προέλθουν από την Πολωνία και από την Τουρκία με πιθανές συγκρούσεις τους με τη Ρωσία. Οι  νεοοθωμανοί Τούρκοι πιιθανώς να επιδείξουν ακραίο τυχωδιωκτισμό γιατί πολεμώντας αδιάκοπα έφτασαν τη χώρα τους στην κόψη του ξυραφιού. Οι Πολωνοί όμως δεν είναι ηλίθιοι και δεν το πολυκρύβουν..

Στον Ειρηνικό ο Φρίντμαν πιστεύει ότι υπάρχει πιθανότητα ναυτικού πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας(σσ. κάτι δηλαδή για ξεκάρφωμα στο ηλίθιο κοινό). Ισως επειδή το Τόκυο δεν έχει στρατό.

ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ «ΚΑΙΝΕ» ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ !
BARTOLOMEOS POROSENKO

Συνάντηση με έντονο παρασκήνιο πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ του Οικουμενικού Πατριάρχη και του Προέδρου της Ουκρανίας κ.Ποροσένκο. Η στιγμή της επίσκεψης δεν είναι δι’όλου τυχαία, αντιθέτως θεωρείται προάγγελος όλων όσων πρόκειται να συμβούν στο μέλλον. Ο Ποροσένκο είναι γνωστό ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του λεγομένου Πατριαρχείου Κιέβου το οποίο έχει ως επικεφαλής τον «Πατριάρχη» Φιλάρετο. Τα τελευταία 3 έτη είναι έντονες οι ζυμώσεις και οι υποδείξεις των Δυτικών Κυβερνήσεων να δοθεί Τόμος Αυτοκεφαλίας στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας και να αναγνωρισθεί το λεγόμενο Πατριαρχείο Κιέβου ως κανονική εκκλησία. Οι συχνές επισκέψεις του σχισματικού και φιλοδυτικού «Πατριάρχη» Φιλαρέτου τόσο στις ΗΠΑ ως προσκεκλημένος της Κυβέρνησης, αλλά και στην έδρα της ΕΕ στις Βρυξέλες όπου μίλησε και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήταν το προοίμι…

 

ΒΑΣΙΚΑ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΦΟΡ ΣΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ

«Δεν έχει υπάρξει ποτέ ένας αιώνας στην ιστορία της ανθρωπότητας που δεν είχε τουλάχιστον έναν μεγάλο, συστημικό πόλεμο – μια συστημική διακρατική σύγκρουση δηλαδή που κλονίζει το σύνολο του συστήματος», υπογραμμίζει ο Φρίντμαν σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση «Business Insider». «Θέλετε να στοιχηματίσετε ότι αυτός θα είναι ο μόνος που δεν θα έχει ένα τέτοιον ανάλογο πόλεμο; Το βάζω αυτό το στοίχημα!», συμπληρώνει.

Επί της ουσίας, η ανάλυση του Φρίντμαν εδράζεται στη θεώρηση ότι οποιοδήποτε διεθνές σύστημα, είτε πρόκειται για συμμαχίες συντηρητικών δυνάμεων, όπως αυτές της Ευρώπης, είτε πρόκειται για την ηγεσία των ΗΠΑ, μετά τον Ψυχρό Πόλεμο, παρουσιάζει σοβαρές και, όπως ο ίδιος επιμένει, «θανατηφόρες αδυναμίες».
«Όταν έχετε χώρες όπως η Γερμανία, η Κίνα, η Ρωσία να χάνουν την ισχύ τους, και να αντικαθιστώνται από άλλες, τότε είναι που υπάρχει το πρόσφορο έδαφος για έναν μεγάλο, συστημικό πόλεμο», εξηγεί ο Φρίντμαν. «Αυτό μπορεί να λάβει επικίνδυνες διαστάσεις, επειδή το σύστημα δεν έχει βρει ακόμη την ισορροπία του.

 

Έτσι συνέβη και όταν η Γερμανία ενώθηκε το 1871 και μετά από λίγο ξέσπασε «η κόλαση». Έτσι συνέβη και όταν εκτινάχθηκε» η Ιαπωνία στις αρχές του 20ου αιώνα, και σύντομα επήλθε το χάος. Έτσι συνέβη και όταν εκτινάχθηκε» η Ιαπωνία στις αρχές του 20ου αιώνα, και σύντομα επήλθε το χάος. Έτσι και τώρα, είμαστε μάρτυρες μιας συστημικής μετατόπισης. Να είστε έτοιμοι για πόλεμο», λέει…
Ο μύθος της αποφυγής των διακρατικών πολέμων, ή ό,τι νά ‘ναι λέμε απο τα 70’ς άνευ σημασίας..
Ο Φρίντμαν επισημαίνει πως το μεγαλύτερο λάθος που έχει γίνει σε επίπεδο γεωπολιτικής ανάλυσης από παλιά είναι πως κάποιοι λανθασμένα πίστεψαν πως τα έθνη δεν θα χρειάζεται πλέον να καταφεύγουν στη λύση του άμεσου πολέμου. Θεωρεί δηλαδή τις ΗΠΑ έθνος κι όχι ένα μπαλόνι φουσκωμένο με δολλάρια χωρίς αντίκρυσμα..
«Δεν έχει υπάρξει ποτέ ένας αιώνας στην ιστορία της ανθρωπότητας που δεν είχε τουλάχιστον έναν μεγάλο, συστημικό πόλεμο – μια συστημική διακρατική σύγκρουση δηλαδή που κλονίζει το σύνολο του συστήματος», σημειώνει ο έμπειρος αναλυτής.
Και προσθέτει: «Από το 1815 έως 1871 δεν υπήρχε καμία διακρατική σύγκρουση οποιασδήποτε μορφής στην Ευρώπη. Και «τότε ήταν που ήρθε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος».

 

Όμως αυτές καθαυτές οι δυνάμεις που προσπάθησαν να παγιώσουν τον πόλεμο ως την «έσχατη λύση» είναι εκείνες που σύμφωνα με τον Φρίντμαν μπορούν να οδηγήσουν σε μια παγκόσμια πολεμική σύρραξη. Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές, η δίψα για έλεγχο και επιρροή δεν έχουν πάψει να απασχολούν το διεθνές γεωπολιτικό στερέωμα.

 

Η Αμερικανευρώπη στοιχισμένη στο ΝΑΤΟ παρατείνει τον ψυχρό εκ μέρους της πόλεμο με μέτρα… Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο «παρέτεινε κατά έξι μήνες τα περιοριστικά μέτρα της Ε.Ε. σε βάρος 146 προσώπων και 37 εταιρειών», διότι «συνεχίζουν να υπονομεύουν την εδαφική ακεραιότητα, την εθνική κυριαρχία και την ανεξαρτησία της Ουκρανίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε στις Βρυξέλλες.

Οσο για την Ουκρανία, εκεί οι Αμερικάνοι σαλπίζουν Γενική Επίθεση..

Δεν έχει προηγούμενο η παρέμβαση του αμερικανού πρέσβη στο Κιέβο Jeffrey Payette, ο οποίος μετά τις τελευταίες τρομακτικές απώλειες των ουκρανών,έχασε την ψυχραιμία του, αναφέρουν τα στρατιωτικά μήντια.

Μετά την πανωλεθρία της 58ης ουκρανικής ταξιαρχίας ανατολικά της Αντβέεφκα,σε έξαλλη κατάσταση και εκτός ευατού,ο αμερικανός πρέσβης,επισκέφτηκε το ουκρανικό γενικό επιτελείο,για να εκτιμήσει την κατάσταση και να δώσει οδηγίες.Εκεί έδωσε το πράσινο φως για την χρησιμοποίηση βαρέων όπλων πεζικού,αυτοκινούμενου πυροβολικού και ρουκετοβόλων.

Ας σημειωθεί πως ο ίδιος σε δηλώσεις του στο πανεπίστημιο του Κιέβου δήλωσε,σχετικά με την συνθήκη του »Μινσκ-2»,πως »δεν πρέπει κανείς να έχει την απαίτηση από την Ουκρανία να την τηρήσει,όταν την ίδια στιγμή οι στρατιώτες της σκοτώνονται στο Ντονμπάς»!!!Τέτοιο το θράσος του,τέτοια η προπαγάνδα του,που κάνει το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο.Τα καλύτερα έρχονται διότι οι Ρώσοι αφορμή επιζητούν να απελευθερώσουν όλη την χώρα.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten + four =