ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ «ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Vasilis Paraskevaidis : Την ώρα που οι Τράπεζες ξεκίνησαν τους πλειστηριασμούς, , η εφορία την παρακράτηση μισθών και συντάξεων λόγω οφειλών, και τα Ταμεία Υγείας, την μείωση της συμμετοχής τους στα φάρμακα για,τους ΕΛΛΗΝΕΣ, οι …… μετανάστες, με χρηματοδότηση της ΕΕ, θα έχουν δωρεάν κατοικία, δωρεάν σίτιση,δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και 400€ αφορολόγητα!!!! Μήπως να φύγουμε, να πάμε Τουρκία, να σκίσουμε τις ταυτότητες μας και να επιστρέψουμε σαν …. πρόσφυγες στην Χώρα μας????? Μια ιδέα λέω, μπας και μας δουν και εμάς σαν ανθρώπους, εκτός από τους μετανάστες!!!!!

 

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ !

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ-ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΝ 130 !

Ως τρομοκρατική επιχείρηση ανακοινώνεται ό,τι ετοιμάζονται 15 νες προσφυγουπόλεις σε όλη τη χώρα, αλλά και η προσθήκη έως ενός εκατομμυριου μουσουλμάνων μέσα στο 2016 ! Η κατοχική τρομοκυβέρνηση αναζητεί τρόπους ταχείας ένταξης των μουσουλμάνων στην ελληνική κοινωνία βάσει της συμφωνίας με το Βερολίνο για να υπάρξει συμφωνία στο πρόγραμμα αξιολόγησης και να τα πάρουν οι Αλήτ και αυλικοί.
Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν ό,τι ετοιμάζονται ήδη 15 μεγάλοι οικισμοί, συνολικής χωρητικότητας 17.400 ατόμων, οι οποίοι ενδέχεται να είναι έτοιμοι και εντός της εβδομάδας. Αλλά έρχονται ακόμα 130 σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τέσσερις εξ’ αυτών θα κατασκευαστούν στην Αττική, αρχικά και επιπλέον 20 εν συνεχεία. Ο ελληνικός πληθυσμός παντως είναι αναστατωμένος και σ’ αυτό ίσως να έχει στεφθεί απο επιτυχία η τρομοκαμπάνια της κατοχικής διοίκησης.

ΟΙ «ΑΧΡΗΣΤΟΙ» ΑΞ/ΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ !

EIDOMENH SIDHRODROMOS KLEISTOS

ΠΡΑΧΤΩΡ ΜΟΥΖΑΛΑΣ «Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν «: Στην Ειδομένη ποτέ δεν θα ανοίξει ο δρόμος ! «Θέλουμε να κατέβουν προς τα κάτω, δεν θέλουμε να φτιάξουμε καταυλισμούς». «Πρέπει να πεισθούν οι πρόσφυγες και μετανάστες πως αυτός ο δρόμος είναι κλειστός»

Είναι τώρα φανερό λοιπόν πως ο πρώην στρατός μας που εργάζεται πυρετωδώς στα έργα αυτά ουσιαστικά σκάβει τον τάφο του. Εχοντας καταργήσει «ανθρωπιστικώς» τα σύνορα δε θά ‘χουν εδώ άλλη δουλειά απ’ το να γίνουν μισθοφόροι στο ΝΑΤΟ που δεν έχουν οι πολλοί τα προσόντα..  Καλά τους έλεγε ο Πάνσκατος, «άχρηστοι»..
Θα κτιστούν επιπλέον έξι μεγάλα τζαμιά σε διάφορες πόλεις της χώρας, εκεί όπου θα κατασκευαστουν οι μεγαλύτερες μουσουλμανικές «πόλεις» και θα εισαχθούν οι ισλαμικές σπουδές στο πρόγραμμα των ελληνικών πανεπιστημίων, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Απαιδείας Ν.Φίλης. ​
Εν τω μεταξύ χθες χιλιάδες μετανάστες πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.  «Εχουμε ίσα δικαιώματα για μετεγκατάσταση», «Ολοι οι Αφγανοί είμαστε πρόσφυγες», φώναζαν.

Νωρίτερα πορεία είχαν πραγματοποιήσει οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στο λιμάνι του Πειραιά, με αίτημά τους να ανοίξουν τα σύνορα.

Στην Τουρκία βρίσκονται τώρα περίπου 3.000.000  ακόμα, ενώ στην ευρύτερη λεκάνη της ανατολικής Μεσογείου υπολογίζεται πως αναμένει τους δουλέμπορους άλλο 1.500.000.

Συνολικά, δηλαδή, 4.500.000 μουσουλμάνοι βλέπουν τώρα την Ελλάδα ως το επόμενο βήμα στην πορεία τους. 

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ

Μαλακάσα -Χωρητικότητα 4.000 ατόμων Αφίδνες -Χωρητικότητα 3.000 ατόμων Αγιος Ανδρέας -Χωρητικότητα 500 ατόμων Ελαιώνας (νέος καταυλισμός) -Χωρητικότητας 700 ατόμων Οι υπόλοιποι 11 θα κατασκευαστούν στις εξής περιοχές: Δράμα -Χωρητικότητας 800 ατόμων Θερμοπύλες (νέο «χωριό») -Χωρητικότητας 400 ατόμων Ηπειρος (4 καταυλισμοί σε διαφορετικά σημεία) -Χωρητικότητας 2.000 ατόμων Θεσσαλία (4 καταυλισμοί σε διαφορετικά σημεία) -Χωρητικότητας 2.000 ατόμων Λιτόχωρο (θα είναι έτοιμο μετά τις 15/3) -Χωρητικότητας 4.000 ατόμων Ακόμη η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες θα ετοιμάσει δομές για 20.000 ακόμη πρόσφυγες και μετανάστες. 50.000 οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες και μετανάστες λέει ο Ερυθρός Σταυρός
Εντωμεταξύ, διαφορετικά νούμερα ως προς τον αριθμό των προσφύγων που βρίσκονται αυτή την ώρα εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα δίνουν Ερυθρός Σταυρός και κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, ο Ερυθρός Σταυρός, η οργάνωση, δηλαδή, που σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει αναλάβει μαζί με τις υπόλοιπες μη κυβερνητικές οργανώσεις και τους εθελοντές να σηκώσουν το βάρος της διαχείρισης του προβλήματος εν τη απουσία του κράτους, εκτιμά ότι ο αριθμός των εγκλωβισμένων προσφύγων προσεγγίζει ήδη τις 50.000.
«Είναι μία καθαρά ανθρωπιστική κρίση, ίσως η μεγαλύτερη στην Ευρώπη διαχρονικά, και πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία» είπε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός, χωρίς να διευκρινίσει για ποιό λόγο δημιουργείται τέτοιας έκτασης καταστροφή ειδικά στην Ελλάδα..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 4 =