«ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗ

Μιλάμε τώρα για «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ», γιατί οι μουσουλμάνοι έποικοι μέσω της προδοταΣΙΑ’ς των πολιτικών μας, προορζονται ως κράτος εν κράτει να ελέγουν τη χώρα. Αποτελούν το μακρύ χέρι των κατακτητών που τους επιβάλουν σε τόσο μεγάλο αριθμό ειδικά στην Ελλάδα «Πείραμα».  Στην ουσία υποκαθιστούν τον ελληνικό στρατό, ο οποίος έχοντας εύκολα παραδόσει τον έλεγχο των συνόρων αποδέχεται το ρόλο της φιλιππινέζας στα χοτ σποτ..

Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΕΠΟΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

Το κλείσιμο του «βαλκανικού διαδρόμου» για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες αναμένεται να ανακοινώσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στη Σύνοδο Κορυφής, σύμφωνα με δημοσίευμα της αυστριακής Der Standard. Παράλληλα καλείται η Τουρκία να «συμμετάσχει στη διαχείριση των εξωτερικών συνόρων της Ευρωένωσης..

Η αυστριακή εφημερίδα αναφέρει ότι έχει δει προσχέδιο του ανακοινωθέντος στο οποίο αναφέρεται ότι η «Οδός των Δυτικών Βαλκανίων», όπως έχει γίνει πλέον γνωστή η διαδρομή που ακολουθούν οι πρόσφυγες για να φτάσουν στην Γερμανία και σε άλλες χώρες της Βόρειας Ευρώπης, θα κλείσει άμεσα κι ότι θα δοθεί η απαραίτητη ευρωπαϊκή στήριξη στην Ελλάδα για τη διαχείριση των εκατοντάδων χιλιάδων νέων μεταναστών που εγκλωβίζονται τάχιστα στη χώρα.

ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΩΣ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΓΑΛΜΑ

«Εφιππος (προ)χώρει γενναίε αρχηγέ ανα τους αιώνας, διδάσκων τους λαούς πώς οι δούλοι γίνονται ελεύθεροι». Αυτά τα κατατοπιστικά γράφονται στο άγαλμα με το άλογο στη Σταδίου, στην πλατεία Κολοκοτρώνη

 

 

«Στην Ελλάδα θα δοθεί η μέγιστη βοήθεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», με γρήγορη κινητοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων από τα ευρωπαϊκά κράτη μέλη, αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο.

Παράλληλα, το προσχέδιο του ανακοινωθέντος αναφέρει, σύμφωνα με την Der Standard, μια συμφωνία επαναπροώθησης με την Τουρκία, για τους μετανάστες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για λήψη ασύλου. Επιπλέον, θα ζητηθεί από την Τουρκία η άμεση και εποικοδομητική συμμετοχή της στον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε. στο Αιγαίο.
Η συμφωνία αυτή, που θα έχει τη μορφή συμφωνητικού μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας, θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουνίου. Μέχρι τότε ο συντονισμός θα γίνεται σε διμερές επίπεδο μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας.

Τέλος, το προσχέδιο αναφέρει ότι θα ενισχυθεί η παρουσία της Frontex στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα σύνορα με την ΠΓΔΜ και την Αλβανία. Συνοπτικά, το Βερολίνο συμπεριφέρεται ως ιδιοκτήτης της χώρας μας..

H Γερμανία αλλάζει τακτική και επιβάλει τους κανόνες  του  παιχνιδιού γιατί τώρα έχει στα χέρια της την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας.   Η Frontex και το ΝΑΤΟ υπό γερμανική διοίκηση βρίσκονται στα σύνορα της χώρας και ο ελληνικός(?) στρατός πυρετωδώς κατασκευάζει χοτ σποτ..

 

Επίσης, το Βερολίνο ελέγχει την διαχείριση όλων των περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδας μέσω του Ινστιτούτου Ανάπτυξης που χειρίζεται ο Σόιμπλε, έχοντας καταφέρει να ανακεφαλαιοποιήσει τις ελληνικές τράπεζες με ενέχυρο τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας. Εχει στα χέρια της την task force, μέσω ανακεφαλαιοποιημένης Τράπεζας Πειραιώς. 

Η στρατηγική υπερτράπεζα που δημιουργήθηκε με την δόλια αποκρατικοποίηση και τις συγχωνεύσεις  διαθέτει το μεγαλύτερο ποσοστό καλλιεργήσιμης γης μέσω αγροτικών δανείων της πρώην ΑΤΕ… Τωρα η Γερμανία μπορεί να κλείνει τους λογαριασμούς για τις πολεμικές αποζημιώσεις μέσα από Ελληνογερμανικά Ταμεία για το Μέλλον που δημιουργεί σε συνεργασία με τους προδότες της τοπικής αυτοδιοίκησης..

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × three =