ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ..

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΟΣ2

ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ», ΚΟΡΙΤΣΙΑ !

Για “επιστράτευση” 22000 ανδρών και μεταφορά αεροσκαφών στα παράλια γράφουν οι Τούρκοι σε δημοσιεύματα εφημερίδων.  Αναφέρονται σε “επιστράτευση 5000 ανδρών” που αφορά όμως στην τουρκική ακτοφυλακή κι έχει να κάνει με το προσφυγικό ζήτημα. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για επιστράτευση ακόμη 17000 . Το προσωπικό αυτό θα τοποθετηθεί σε μονάδες στις παραθαλάσσιες πόλεις που βρίσκονται στο Αιγαίο. Επιπλέον, στην περιοχή, εκτός από το προσωπικό, φέρεται να έχουν μεταφερθεί σημαντικός αριθμός σκαφών, ελικοπτέρων και αεροσκαφών.

Την ίδια ώρα η γερμανική εφημερίδα Fraknfurter Allgemeine (FAS), αναφέρει επικαλούμενη διπλωματικές πηγές πως η Τουρκία θα τοποθετήσει «αξιωματούχους» – συνδέσμους σε hot spots στην Ελλάδα σημειώνοντας πως η αρχή θα γίνει από τη Λέσβο…

NHSIWTISA MONAKIKH KATOIKOS KOINOURIWN

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΥΡΙΩΝ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΑΣ..

Η τουρκική ακτοφυλακή  ξεκίνησε διαδικασίες για τη δημιουργία φυλακίων σε περιοχές, όπου οι διελεύσεις των προσφύγων είναι έντονες. Ο αριθμός των φυλακίων θα αυξάνεται ανάλογα με τη συγκέντρωση των προσφύγων. Όλοι οι πρόσφυγες που θα συλλαμβάνονται σε θαλάσσιες περιοχές θα μεταφέρονται στο κοντινότερο φυλάκιο της περιοχής για καταγραφή και εκτέλεση των απαραίτητων διαδικασιών.

Όλα αυτά μάλλον εντάσσονται στην προσπάθεια της Τουρκίας να δείξει πόσο καλό και υπάκουο παιδί είναι λίγες ώρες πριν από τη Σύνοδο των Βρυξελλών για το προσφυγικό.

Τη νέα, γρήγορη, μέθοδο που θα συμφωνηθεί, σύμφωνα με την FAZ, μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, θα διαχειρίζονται απευθείας τα hotspot στα ελληνικά νησιά με τους Τούρκους υπεύθυνους(…).  Επίσης, σύμφωνα πάντα με το γερμανικό δημοσίευμα, σταδιακά και η Ελλάδα θα αυξήσει το σχετικό προσωπικό, ώστε άμεσα να μπορούν να εξετάζουν 100-120 αιτήσεις για άσυλο κάθε ημέρα.

Ετσι, η Τουρκία, αρχικά από τη Λέσβο, θα τοποθετήσει αξιωματούχους, οι οποίοι θα φροντίσουν στην επίλυση των όλων προβλημάτων, «ώστε όλα να γίνονται γρήγορα» τονίζει η γερμανική εφημερίδα. Οι Τούρκοι αξιωματούχοι και πράκτορες της ΜΙΤ θα μπορούν πλέον να κυκλοφορούν ανενόχλητοι και με την έγκριση του ελληνικού κράτους στα νησιά..  Ασφαλές συμπέρασμα, η Τουρκία χρησιμοποιεί με συνέπεια την προσφυγική κρίση για να πετύχει τους στόχους της εξωτερικής της πολιτικής…

Ο δε Δημόσιας Τάξης Τόσκας τονίζει ότι θα πρέπει να επιτευχθεί μια βιώσιμη συμφωνία για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

«Η Ευρώπη αυταπατάται εάν πιστεύει ότι οι πρόσφυγες θα μπορούν να παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα»

Η ελληνική κυβέρνηση,  δεν μπορεί να σταματήσει τους δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι επιθυμούν να διασχίσουν τα βόρεια σύνορα της χώρας, με προορισμό τα κράτη της κεντρικής και της βόρειας Ευρώπης.

«Θα βρουν τρόπους να συνεχίσουν. Ίσως σε μειωμένους αριθμούς, αλλά θα πάνε όπου θέλουν.

«Γνωρίζουμε ότι αυτό που θα συμφωνηθεί, θα πρέπει και να εφαρμοσθεί», επισήμανε, προσθέτοντας ότι «ολόκληρη η Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, επειδή το πρόβλημα επηρεάζει το σύνολο της Ευρώπης. Αποτελεί μια καταστροφή για την Ελλάδα, αποτελεί μια καταστροφή για όλους» !

Αντιθέτως, ο Μουζάλας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από όλους να ετοιμαστούν «για ένα μεγάλο «νούμερο προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα» Ηδη «φιλοξενούμε» 50 χιλιάδες περίπου περιπλανώμενους..  Εχουν αναφέρει στ’ αφεντικά τους πως μπορούν να προσθέτουν 15 χιλιάδες νέες θέσεις σε καταυλισμούς με τη βοήθεια των ειλώτων από το πρώην «Στράτευμα»..

Εχει επανειλημμένα τις μέρες αυτές γραφτεί πως ο Τσίπρας και οι συν αυτώ αχαρακτήριστοι «ουδεμία έχουν αίσθηση κινδύνου». Ως μαριονέτες κάνουν ό,τι τους λένε. Ετσι φαίνεται..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen − thirteen =