ΟΙ ΣΦΥΡΙΖΑ-TURK ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

SYMMAXOI YAINES

ΩΣ ΥΑΙΝΕΣ ΕΠΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! Ο γραμματέας του ΝΑΤΟ Στόλτεμπεργκ πριν λίγο δήλωσε ό,τι το Ισλαμικό Κράτος, αυτό που εμείς αποκαλούμε Αποκεφαλιστάν και ισλαμοφασίστες, μεταδίδεταιι «σαν καρκίνος ανάμεσα στους πρόσφυγες». Δεν ξέρω αν οι κουραδομηχανές στην Ελλάδα, το πιάνουν τη μήνυμα… Μήπως επιτραπει να αμυνθούμε απέναντι στον ενθουσιώδη «ανθρωπισμό» από ΠΑΣΟΚ-Λεφτ και ΜΚΟ.. Οι εγγλέζοι πάντως επιμένουν στη σκληρή σιωναζί γραμμή της παγκοσμιοσκατοποίησης με εξισλαμισμό, θεωρία  Τζ. Σόρος δηλαδή, με απαλλοτρίωση της Χελλάς, όπως λέει το Γκάρντιαν.. Πάντως η γραμμή των αμερικάνων παραμένει ο διαμελισμός των υποδουλωμένων, όπως της Συρίας, του Ιράκ, της Λιβύης, της Γιουγκοσλαβίας κλπ κλπ..

ΠΡΑΧΤΩΡ ΜΟΥΖΑΛΑΣ  :  Η «ΚΡΙΣΗ» (ΓΕΝΙΚΩΣ) ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ

ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΟΙ PUSTARES  ΩΣ ΤΟ ΜΑΪΟ NA ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»  ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…

Για αυξανόμενη πίεση προς την Ελλάδα να παραδώσει τη διαχείριση των συνόρων στην Ευρωπαϊκή Ένωση γράφει η βρετανική εφημερίδα Guardian στην ιστοσελίδα της επικαλούμενη προσχέδιο ανακοίνωσης από την Κομισιόν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα παραμένει στο τραπέζι η πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας απο τη ζώνη Σένγκεν καθώς όλα θα κριθούν από την επιθεώρηση της κατάστασης των συνόρων στα μέσα Απριλίου οπότε και θα κριθεί αν είναι επαρκείς οι έλεγχοι των ελληνικών αρχών.

«Η τελική απόφαση για τη θέση της Ελλάδας στη ζώνη Σένγκεν θα ληφθεί το Μάιο» προσθέτει το δημοσίευμα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΣ !

σκηνες

Ευτυχία Ξυνίδου : 600.000.000 ευρώ ενέκρινε σήμερα η στείρα Χεβραιοχριστιανή Μερκελ στον Τσίπρα για να κρατήσει και να φτιάξει εκατοντάδες χωριά για τους πρόσφυγες, λες κι η Ελλάδα είναι του Τσίπρα!

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ..

Άκουγα το πρωί στο γαλλικό ραδιόφωνο ότι η Ελλάδα ζητά 500 εκ ευρώ για την φιλοξενία 100.000 προσφύγων (προχθές έλεγαν για 70.000) χωρίς φυσικά να υπολογίζουμε τις νέες ροές που αναμένονται απο την Μ.Α. και την Β.Αφρική.
Με λίγα λόγια ευρωπαικές χώρες όπως είναι η Γαλλία, η οποία έχει πει ότι θα φιλοξενήσει 30.000 πρόσφυγες και έχει υποδεχθεί μόνο 94, θεωρεί δεδομένο ότι η Ελλάδα θα φιλοξενήσει 100.000 ψυχές και θα μπορέσει να αντεπεξέλθει με μια ευρωπαική ελεημοσύνη (η οποία κατά 99% θα χαθεί στον δρόμο), εκτός απο το δικό της δράμα και στο δράμα των προσφύγων.
Την ίδια ώρα οι γαλλικές αρχές προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη, φαντάζομαι πως αυτό θα γίνεται και σε άλλες ευρωπαικές χώρες, ότι οι πρόσφυγες δεν προτιμούν για τελικό προορισμό τους μια χώρα σαν τη Γαλλία.
Μάλλον στους δυστυχείς αρέσει να ξεπαγιάζουν στην Ειδομένη, να κοιμούνται κατάχαμα στην πλατεία Βικτωρίας κι είναι γι αυτό που η μια μετά την άλλη οι ευρωπαικές χώρες κλείνουν τα σύνορα τους, ορθώνουν φράχτες και τους εγκλωβίζουν στην Ελλάδα.
Αποστροφή
Υ.Γ. Aποδεχόμενη η Ελλάδα τα 500 εκ ευρώ για την εγκατάσταση χιλιάδων προσφύγων δεν βοηθάει ούτε τον ευατό της, ούτε τους πρόσφυγες.
Απλά βάζει πλάτη για να ξελασπώσει η Μέρκελ, που έχει χάσει τον έλεγχο στο προσφυγικό και η καρέκλα της τρίζει.
Παράλληλα με το παρασκηνιακό παζάρι μεταξύ ΕΕ-Ελλάδας για την εξαγορά προσφύγων, βγαίνουν απο πολύ δύσκολη θέση οι ευρωπαϊκές μαριονέτες που πλαισιώνουν, στηρίζουν και θαυμάζουν την Γερμανία.
Η όποια στήριξη προς την Ελλάδα λοιπόν θα είναι προσωρινή εκτός απο μηδαμινή, μπροστά στα 3 δισ. που έδωσε η καγκελάριος στην Τουρκία, η οποία μέσα σ όλα θέτει θέμα της συνθήκης του Μοντρέ – των Στενών.
Βάσει αυτής, η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει στρατιωτικοποιημένα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τώρα με το ΝΑΤΟ, οι Τουρκοι βρήκαν την ευκαιρία να το διεθνοποιήσουν. Γι΄αυτό δεν άφησαν την γερμανίδα υπουργό Αμυνας να πάει στην Μυτιλήνη με το ελικόπτερο.
Εκεί παίζεται το πραγματικό παιχνίδι τώρα …Maria Denaxa

(σσ. τη συνθήκη του Μοντραί δεν την υπογραψαν οι Τούρκοι, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα στα τουρκοτσαμπουλεμένα ΜΜΕ)

METANASTES

Με το άρθρο 15 της Συνθήκης της Λωζάννης η Τουρκία παραιτήθηκε από κάθε δικαίωμα και τίτλο από τα 14 νησιά που κατείχε η Ιταλία και από τις νησίδες “τις εξαρτώμενες από αυτά”. Όλα αυτά εκχωρήθηκαν από τη Ιταλία στην Ελλάδα με το άρθρο 14 της Συνθήκης Ειρήνης των Παρισίων της 10/2/1947. Η εκχώρηση προέβλεπε και αποστρατιωτικοποίηση τους. Στη Συνθήκη Ειρήνης των Παρισίων, η Τουρκία δεν είχε καμία συμμετοχή. Επομένως η διάταξη για την αποστρατιωτικοποίηση (παράρτημα ΧΙΙΙ Δ” της Συνθήκης ) ισχύει μόνο ως προς την Ιταλία σύμφωνα με 3 βασικές αρχές του Διεθνούς δικαίου: α) Από τις διεθνείς συνθήκες δεν μπορούν να δημιουργηθούν δικαιώματα ή υποχρεώσεις υπέρ ή κατά τρίτου κράτους που δεν συνέπραξε σε αυτές. β) Αν έπροκειται να δημιουργηθεί δικαίωμα υπερ ενός τρίτου μη συμμετέχοντος σε διεθνή συνθήκη κράτους θα έπρεπε να κατονομάζεται ρητώς ,τόσο το κράτος ,όσο και του δικαίωμα υπέρ αυτού. γ) Κανένα δικαίωμα δεν μπορεί να γεννηθεί υπέρ ενός κράτους από διεθνή συνθήκη την οποία δεν επικύρωσε.

 

Στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ συμφωνήθηκε επίσης να γίνουν 1.600 προσλήψεις στους δήμους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι άμεσες ανάγκες σε προσωπικό για τους χώρους φιλοξενίας.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Μουζάλας παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ και ανακοίνωσε ότι θα διανείμει 20.000 voucher για διαμονή-διατροφή των προσφύγων/μεταναστών.

Ταυτόχρονα, ζήτησε από τους περιφερειάρχες λίστα με χώρους μόνιμης εγκατάστασης προσφύγων-μεταναστών ιδίως στις περιφέρειες που βρίσκονται στο δρόμο τους, δηλαδή Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, Αττική, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

 

Παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα Hospodarske noviny ο Σλοβάκος πρωθυπουργός δήλωσε πως έφτασε η ώρα που η Ελλάδα μπορεί να θυσιαστεί για το καλό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Φτάσαμε στο σημείο που η Ελλάδα είναι πιθανό να θυσιαστεί για το καλό της ΕΕ», είπε χαρακτηριστικά .  «Τσίπρα, θα υπάρχει μόνο ένα hotspot και αυτό θα λέγεται Ελλάδα. Και θα είναι δική σου ευθύνη γιατί δεν έκανες τίποτα στα ελληνοτουρκικά σύνορα», τόνισε ο Φίτσο, ο οποίος σήμερα επισκέφθηκε την Γευγελή, περιοχή που έχει «θωρακιστεί» από αστυνομικούς και στρατιώτες για να αποτραπούν φαινόμενα παράνομης εισόδου μεταναστών και προσφύγων.

Μία ημέρα νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας είχε επισημάνει πως  η Αθήνα «δεν πληροί το καθήκον της προστασίας των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ».

 

Ασφυκτική, κάθε μέρα και περισσότερο, γίνεται η κατάσταση στον καταυλισμό στην Ειδομένη, όπου, σύμφωνα με υπολογισμούς, έχουν συρρεύσει περίπου 10.000 άνθρωποι. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι η ροή στην ΠΓΔΜ γίνεται με το “σταγονόμετρο”, εξακολουθούν να θέλουν να βρίσκονται δίπλα στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας – ΠΓΔΜ, χωρίς να τους πτοεί το γεγονός ότι μπορεί να χρειαστεί να παραμείνουν εκεί επί πολλές μέρες. Είναι ενδεικτικό, ότι από τα μεσάνυχτα μέχρι το μεσημέρι, οι αρχές της γειτονικής χώρας, επέτρεψαν την είσοδο μόλις σε περίπου 250 πρόσφυγες και αφού προηγήθηκε εξονυχιστικός έλεγχος των χαρτιών τους. Μάλιστα, έχει ανακύψει πρόβλημα με δεκάδες υπηρεσιακά σημειώματα όπου η ημερομηνία γέννησης των κατόχων τους, δεν είναι η ορθή.

 

Κάθε μέρα που περνά ο αριθμός των προσφύγων αυξάνεται και η αντίδραση του κράτους μειώνεται. Η κυβέρνηση ασχολείται με την εξεύρεση νέων χώρων για να δημιουργήσει καταυλισμούς, οι πρόσφυγες όμως από τον Πειραιά μέχρι την Ειδομένη πεινάνε. Ενώ οι όποιες υποδομές υγιεινής είχαν δημιουργηθεί είναι πλέον ανεπαρκείς.

Οι απελπισμένοι πρόσφυγες έχουν αρχίσει να χτυπούν πόρτες σπιτιών προκειμένου να εξασφαλίσουν τα βασικά, ενώ δεν λείπουν και τα φαινόμενα κερδοσκοπίας σε βάρος τους. Για αυτό η κυβέρνηση αποφάσισε να ορίσει πλαφόν στις τιμές βασικών προϊόντων κατά μήκος της εθνικής οδού. Η κατάσταση, όμως, είναι ήδη δραματική. Στην πλατεία Βικτωρίας και στο Ελληνικό μετανάστες έρχονται στα χέρια κάθε φορά που πλησιάζει κάποιος εθελοντής. Πέφτουν επάνω του και ο καθένας προσπαθεί να εξασφαλίσει για την οικογένειά του λίγο φαγητό.

 

Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο,ΤΙ Η ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ  (ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ)

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 − 2 =