ΠΡΩΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ !

ΗΠΑ / ΣΤΡΑΤΦΟΡ-ΣΙΑ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε.
islamocanibals

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, Σ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ.. Πανηγυρίζουμε (από ανθρωπιά) που ως εξαθλιωμένοι πολίτες μιας διαλυμένης χώρας φορτωνόμαστε και τις «παράπλευρες απώλειες» των πολέμων των άλλων. Κάπου ένα εκατομμύριο «πρόσφυγες» από 72 χώρες, με την ελπίδα μήπως μας δώσουν και κανένα Νόμπελ. Να δώσω το λόγο στον Δημόκριτο: Για τους ανόητους, δάσκαλος δεν είναι η λογική αλλά η συμφορά.

ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ  ΜΕ ΔΝΤ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΛΑΟΣ !

ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ !

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΝΩ ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Η ανάθεση στη δικαιοδοσία  του ΝΑΤΟ έγινε «λόγω των τεταμένων σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας αλλά και των εκκρεμών εδαφικών διαφορών των δυο χωρών για τα νησιά και τα ύδατα αυτά»,  επισημαίνει το Στάτφορ.

Η Τουρκία πέτυχε να μην γίνονται επαναπροωθήσεις στα τουρκικά παράλια, αλλά ταυτόχρονα μέσα από την ανάλυση του ημιεπίσουμε Ινστιτούτου των ΗΠΑ φαίνεται ξεκάθαρα επίσης πώς η Άγκυρα πέρασε τη γραμμή της, η οποία αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο μισό Αιγαίο.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ

Aoz

Τη συμμετοχή όλων των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην κατανομή των προσφύγων, όχι σε εθελοντική αλλά σε υποχρεωτική βάση, ανάλογα… με τον πληθυσμό και την οικονομική δύναμη κάθε χώρας, θα ζητήσει στο έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Σε συνέντευξή του στη γερμανική δημόσια τηλεόραση ZDF τόνισε ότι θα πρέπει να τηρηθούν από όλους οι συμφωνίες, ενώ τάχθηκε κατά των μονομερών ενεργειών και προειδοποίησε ότι αν δεν εξευρεθεί κοινή ευρωπαϊκή λύση, θα τεθεί σε κίνδυνο το κοινό μέλλον όλων των χωρών της Ευρώπης. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι κάποιες χώρες πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν κοινοί κανόνες στην Ευρώπη αλλά και ότι έχουμε συμφωνίες αλλά δεν τις εφαρμόζουν,  είπε ως μπιγκ μπράδερ ο Αλέξης..

 

ΜΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΣΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΕΥΡΩΣΥΝΟΛΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ  !!

 

Όπως επισημαίνει το Stratfor, το  ημιεπίσημο αμερικανικό  ίδρυμα που συντονίζι η ΣΙΑ,  η αποστολή της νατοϊκής Συμμαχίας δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα λόγω “των εδαφικών διαφορών Ελλάδας-Τουρκίας” και εξαιτίας “του status quo νησιών του Αιγαίου”. Με λίγα λόγια κάνει αποδεκτούς τους ισχυρισμούς της Άγκυρας που αμφισβητεί τα Δωδεκάνησα και το status quo στο Αιγαίο ζητώντας μάλιστα να γίνουν οι περιπολίες του ΝΑΤΟ ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού.

 

Πέραν αυτών η Ελλάδα προορίζεται να γίνει “αποθήκη ψυχών” εγκλωβισμένη στην ανικανότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό πρόβλημα και της Τουρκίας που κάνει παζάρια για να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα. Το Stratfor αναφέρει πώς το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα μπορεί να την έχει οδηγήσει σε ασφυξία, αφού έχει πληγεί από τις συνέπειες των capital controls που επιβλήθηκαν πέρυσι και της πτώσης των επενδύσεων. Την ίδια ώρα όμως η κινδυνεύει να πέσει θύμα μιας πιθανής λύσης του προσφυγικού προβλήματος της Ευρώπης.

 

“Έχουν αναπτυχθεί πλοία του ΝΑΤΟ στα ύδατα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, σε μια άλλη προσπάθεια να υπάρξει λύση στο ζήτημα. Ο βασικός προσφυγικός δρόμος περνά μέσα από την υδάτινη έκταση που διαχωρίζει τα Ελληνικά νησιά από την Τουρκία. Όμως οι προσπάθειες για να σταματήσουν οι βάρκες και να γυρίσουν πίσω στην Τουρκία περιπλέκονται λόγω των τεταμένων σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας αλλά και των εκκρεμών εδαφικών διαφορών των δυο χωρών για τα νησιά και τα ύδατα αυτά. Αυτό δημιουργεί εμπόδια στη συνεργασία μεταξύ των ακτοφυλακών της Ελλάδας και της Τουρκίας.

 

Ο επίσημος ρόλος των πλοίων του ΝΑΤΟ είναι να παράσχει πληροφορίες και συντονισμό, παρέχοντας ένα «κανάλι» για τη ροή των πληροφοριών μεταξύ των δυο χωρών και πληροφορώντας τες για τον εντοπισμό μετακίνησης προσφύγων/μεταναστών. Αυτά τα πλοία του ΝΑΤΟ θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Τουρκικά ύδατα, ενώ οι εθνικές ναυτικές δυνάμεις θα περιορίζονται στα δικά τους χωρικά ύδατα.

 

 

Όμως ο βασικός ρόλος του ΝΑΤΟ δεν είναι να γυρίζει πίσω τα πλοία. Η Συμμαχία θα παρεμβαίνει άμεσα μόνο για να διασώζει τους επιβάτες πλοίων και να τους επιστρέφει στην Τουρκία, ασχέτως από τα ύδατα στα οποία έχουν διασωθεί”. ΜΕΓΑΛΟΣ ο ρόλος της κατεχόμενης Ελλάδας στην παγκοσμιοσκατοποίηση της Ευρώπης, ως πιλοτική περίπτωση λεηλασίας με μουσουλμανικό εποικισμό. Συνεπώς,

ΠΡΩΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ !!!! …..

XOT SPOT H WRAIA ELLAS

Σε καθεστώς διατίμησης θέτει το υπουργείο Οικονομίας βασικά προϊόντα που προμηθεύονται οι πρόσφυγες κατά… τη διαδρομή προς την Ειδομένη, σύμφωνα με απόφαση του αρμόδιου υπουργού, Γιώργου Σταθάκη. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο υπουργός διευκρίνισε ότι για την αποτροπή φαινομένων αισχροκέρδειας στις εθνικές οδούς προς τους Ευζώνους και την Ειδομένη, θα επιβληθεί διατίμηση στα σημεία πώλησης νερού, ροφημάτων, συγκεκριμένων τροφίμων (τοστ), τσαγιού και χυμών.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΏΡΑ.. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ μονον Ο,ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ..Κατά τ’ άλλα, η Κάθαρση μπορεί και πρέπει να αρχίσει πριν την Ανατροπή του Καθεστώτος.. Και δε σημαίνει κατ’ ανάγκη άσκηση βίας.,. Χάνουν στελέχη πολύ εύκολα, γιατί όλοι κι αυτοί περισσότερα απ’ οτι εμείς, γνωρίζουν πόσο τεράστιο είναι το έγκλημα που διέπραξαν και σε τι λαγούμια βάζουν το κεφάλι τους παραμένοντας σε κυκλοφορία..

ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ (ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ") ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ .. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 3 =