ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ «ΣΤΟ ΓΥΨΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΠΑΝΤΟΥ !

METANASTES MUGA dakru

Σπαραγμός «ανθρωπιστικών» δακρύων έχει κατακλύσει, σαν νεροποντή, τα ΠΑΝΤΑ… Οι πλέον σπαρακτικοί θρήνοι ξεπετάγονται από τα στόματα των μαφιόζων του χρήματος και των κτηνάνθρωπων της εξουσίας: είναι αυτοί που δημιουργούν τη ΦΡΙΚΗ και την εμπορεύονται. Καταιγίδες «ανθρωπιστικών» δακρύων από κείνους που είναι βουτηγμένοι από την κορυφή ως τα νύχια στο αίμα και στη βρωμιά, από κείνους που στάζουν αίμα απ’ όλους τους πόρους… Εάν είναι δυνατόν οι μαφιόζοι της δημοσιογραφικής πορνείας να σκούζουν …ανθρωπιστικά!!!

 

ΓΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ  ΜΕ ΤΟΥΣ «ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ» !

«ΘΑ ΤΟ ΑΠΛΩΣΟΥΝ», ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΜΕ «ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ»  !

Στην αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση υπέβαλε σχέδιο έκτακτης ανάγκης στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση των προσφυγικό ροών προχώρησε το πρωί της Κυριακής ο παγκόσμιος γενίτσαρος Γιάννης Μουζάλας.

«Δυστυχώς το σχέδιο πρέπει να εφαρμοστεί, το έχουμε ποσοτικοποιήσει και σε είδη, και σε χρήματα και σε προσωπικό» είπε αποκαλύπτοντας ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ..

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολτικής ανακοίνωσε ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα βρίσκονται εγκλωβισμένοι 22.000 άνθρωποι. Φυσικά ουδείς πλέον τους πιστεύει.. Αλλά και επί 10 να είναι ο πραγματικός  αριθμός εμάς δεν μας πέφτει λόγος.. Ολα μας παρουσιάζονται ως τετελεσμένα, ακριβώς όπως τα μνημόνια και η Εθνοκάθαρσή των Ελλήνων μέσα στην Ελλάδα..

Αν και διέψευσε τις πληροφορίες για 120 στρατόπεδα σε όλη τη χώρα, είπε ότι «στη Μακεδονία θα έχουμε 4 κέντρα υποδοχής προσφύγων και τα υπόλοιπα θα μοιραστούν κατά μήκος του άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη». «Θα το απλώσουμε σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί να είναι για μικρό διάστημα σε αποθήκες αλλά παγκόσμια έτσι συμβαίνει μέχρι να φτιαχτούν οι χώροι» συμπλήρωσε.

«Είναι χώροι έκτακτης ανάγκης. Ο πληθυσμός να μην φοβηθεί ότι θα παραμεινουν εκεί μόνιμα» συνέχισε…

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

MOYZALAS

Οδυσσευς Ανδρούτσος : Οι πραγματικοι πρόσφυγες έχουν , ελεύθερη πρόσβαση παντού, βάσει του διεθνούς δικαίου, οι υπόλοιποι θα μείνουν στη χωματερή που λέγεται Ελλάδα και εμείς δειλοί ,μοιραίοι και άβουλοι, σύμφωνα με τον ποιητή, προσμένουμε το θάμα από τους καναπέδες.

Η μαριονέτα Μουζάλας δήλωσε επίσης στο MEGA ότι «μέσα στον επόμενο μήνα υπολογίζουμε ότι θα έχουμε έναν αριθμό ανθρώπων που θα εγκλωβιστούν που θα είναι ανάμεσα στις 50.000 με 70.000 ανθρώπους».  Και πάλι το επι 10…

Ωστόσο κατά τον ίδιο «δεν είναι τραγικό το να κηρυχθεί η χώρα σε έκτακτη ανάγκη γιατί αυτό μπορεί να σου λύσει τα χέρια σε προσλήψεις. Μπορεί αυτό να το κάνουμε για τη νότια Αττική. Από ό,τι ξέρω δεν έχει υπάρξει απόφαση γι’ αυτό αλλά σε επίπεδο πολιτικής προστασίας υπάρχουν τέτοια σχέδια»

Βουλιάζει η Ελλάδα από το κύμα μεταναστών με τα σύνορα να είναι κλειστά και χιλιάδες κόσμου να είναι εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη, όπου καθημερινά καταφθάνουν περί τα 1000 άτομα, αλλά τα Σκόπια δέχτηκαν χθες μόνον 300. Και σήμερα δεν άφησαν να περάσει ούτε ένας, με αποτέλεσμα οι πρόσφυγες να κάνουν κατάληψη στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Την ίδια στιγμή στον Πειραιά, την Κυριακή το πρωί βρίσκονταν πάνω από 3.500 άτομα με τις Αρχές να σκέφτονται να ανοίξουν και το γήπεδο του μπειζμπόλ στο Ελληνικό για να τους φιλοξενήσουν. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο κ. Μουζάλας το γήπεδο βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Ο υπουργός επισκέφθηκε τον Πειραιά το μεσημέρι της Κυριακής και δήλωσε πως η κατάσταση δεν είναι καλή, ζήτησε δε περιθώριο 10-15 ημερών για να γίνει -όπως είπε – η κατάσταση «ανθρωπιστικώς διαχειρίσιμη».

 

Το άλλοθι και τεκμήριο αυτού του κατακλυσμιαίου «ανθρωπιστικού» σπαραγμού για την «προσφυγική» τραγωδία, το δίνουν, όπως σε κάθε ΕΓΚΛΗΜΑ του πλανητικού ιμπεριαλισμού (Νέα Τάξη), οι «αριστεροί»: Στην πρωτοπορία ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επαγγελματίες «ανθρωπιστές» των «αριστερών» ΜΚΟ, καθώς και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» της αριστεράς…

EIDOMENH SIDHRODROMOS KLEISTOS

Οι σκοπιανοί έκλεισαν τις σιδηροδρομικές επικοινωνίες.. Σήμερα δεν άφησαν να περάσει ούτε ένας, με αποτέλεσμα οι πρόσφυγες να κάνουν κατάληψη στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Αυτοί οι τελευταίοι έχουν ξεχάσει παντελώς τη μαρξιστική διαλεκτική και μοχθούν με φλύαρη «ανθρωπιστική» ηθικολογία και εικόνες φρίκης για καταναλωτική εμπορία, να συσκοτίσουν την πραγματικότητα, να αποκρύψουν το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ παιχνίδι, το άμεσα καθοδηγούμενο από τα διεθνή και εγχώρια κέντρα εξουσίας, που παίζεται με το «προσφυγικό», καθώς και να επικαλύψουν τους μεγάλους ιστορικούς κινδύνους που μας απειλούν…

Εδώ απειλείται η ιστορική και εθνική μας υπόσταση, η ΠΟΛΙΤΙΚΗ μας ΟΝΤΟΤΗΤΑ, και οι «αριστεροί» αναλώνονται σε «ανθρωπιστικές» φλυαρίες και αφηρημένες ηθικολογίες, σε «συλλογές» εικόνων ΦΡΙΚΗΣ και δακρύβρεκτων σχολίων…

Στο παρακάτω κείμενο ο Ανδρέας Ζαφείρης(ΙΣΚΡΑ) ξεστομίζει κάποιες σημαντικές αλήθειες, και αναδεικνύει, έστω δειλά και διακριτικά, κάποιες σοβαρές πτυχές της πραγματικότητας και των εφιαλτικών κινδύνων που μας απειλούν…

Πολλοί τρέμουν να μιλήσουν ΑΝΟΙΚΤΑ για τα παιχνίδια της «προσφυγικής» τραγωδίας διότι η σπαρακτική «ανθρωπιστική» τρομοκρατία κυριαρχεί ολοκληρωτικά…

Η σκηνή είναι πραγματική. Σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, μεγάλου ιδιωτικού καναλιού. Ο δαιμόνιος Έλλην ρεπόρτερ έχει μεταβεί την Ιταλία για ρεπορτάζ στις βάσεις του ΝΑΤΟϊκού στόλου που θα «περιπολεί» στο Αιγαίο. Φορώντας στολή Top Gun και ανάλογο ύφος, επιβαίνει σε ελικόπτερο και δηλώνει: «Αυτή τη στιγμή συμμετέχουμε σε άσκηση για βύθιση εχθρικού υποβρυχίου»!!

Προφανώς και δεν κατάλαβε τι έλεγε εκείνη τη στιγμή.

Προφανώς και ο ΝΑΤΟϊκός στόλος κάνει ασκήσεις για να αντιμετωπίσει (με βύθιση μάλιστα) τα υποβρύχια των Σύρων και Αφγανών προσφύγων. Και εάν η αφέλεια ενός δημοσιογράφου μπορεί να είναι έως και συμπαθής, η «αφέλεια» του κυρίαρχου πολιτικού προσωπικού αγγίζει πλέον το έγκλημα.

Ο ΝΑΤΟϊκός στόλος δεν έρχεται στο Αιγαίο για να «λύσει» ένα θέμα, που έτσι και αλλιώς δε λύνεται με στρατιωτικό τρόπο.
Έρχεται για να μετατρέψει το Αιγαίο σε ΝΑΤΟϊκό αρχιπέλαγος, σε απέραντη στρατιωτική βάση.
Έρχεται για να φέρει τον πόλεμο όχι «ακόμη πιο κοντά στη χώρα», αλλά μέσα στη χώρα.

Έρχεται για να «ανοίξει» ακόμη περισσότερο το μέτωπο της Συρίας και να μετατρέψει, αντικειμενικά, την Ελλάδα σε σημείο επέκτασης των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή.

PRAKSIKOPHMA EFHMERIDES

Nick Petonis : ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΤΑΝΚΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ BANKS ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ. Έκλεψαν την περιουσία μας που ήταν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών μας ταμείων και τώρα ξανά μανά τα ίδια με απειλές γιά δικτατορίες…

Όμως το σχέδιο αυτό φέρνει το πόλεμο και για ένα επιπλέον λόγο: η Τουρκία έχει «επιβάλει» την εξαίρεση των Δωδεκανήσων από το σχέδιο.

Ουσιαστικά έχει ήδη κλειδώσει/φωτογραφίσει το χώρο που θα στραφεί, «αυθόρμητα», η προσφυγική ροή το αμέσως επόμενο διάστημα. Και ό,τι αυτό συνεπάγεται.

3 εκατομμύρια πρόσφυγες έχουν «παγώσει» στη Τουρκία και η ροή τους βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο του κράτους και του παρακράτους της γείτονος χώρας. Ένα κράτος που ήδη ετοιμάζει στρατεύματα για εισβολή στη Συρία, που ήδη διεξάγει εσωτερικό πόλεμο στο Κουρδιστάν, που αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο εξέγερσης στη μεγαλύτερη «κουρδική» πόλη του κόσμου, τη Κωνσταντινούπολη, που δε διστάζει να καταρρίψει ρωσικά μαχητικά.

Που δε θα διστάσει, μπροστά στα αδιέξοδα που συσσωρεύονται, σε συνεννόηση με ΝΑΤΟϊκά κέντρα, να μετατρέψει το προσφυγικό σε όπλο.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση, με μια φαινομενικά ακατανόητη απόφαση, αποφασίζει να «σταματήσει» τη προσφυγική ροή στα σημεία άφιξης, εγκλωβίζοντας στα νησιά του Αιγαίου χιλιάδες πρόσφυγες. Συγκεκριμένα νησιά (Μυτιλήνη, Σάμος, Χίος) θα μετατραπούν προσωρινά σε τεράστια hot spots. Αφέλεια; Ίσως και ναι.

Και η Αριστερά;

Έχει τη δυνατότητα να αναδείξει τον εγκληματικό ρόλο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Να οικοδομήσει ένα ευρύτατο πατριωτικό, αντιπολεμικό, αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο.

Που θα συνδέεται άμεσα και με τη προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και με το έμπρακτο διεθνιστικό καθήκον στους πρόσφυγες. Και το επόμενο κινηματικό ραντεβού να μην είναι μόνο στον Έβρο. Αλλά στην Ειδομένη. Γκρεμίζοντας, κυριολεκτικά, τους φράχτες της ΕΕ.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 4 =