ΡΗΓΜΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ pustares ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

mouga

Ανευθυνοϋπεύθυνοι λαμβάνουν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ  αποφάσεις.. Τα πλοία θα αναχωρούν από τα Δωδεκάνησα, μεταφέροντας μόλις 950 πρόσφυγες έκαστο, αντί των 1.900 που μπορούν να μεταφέρουν.. Θέλουν να πνίξουν τα νησιά με μουσουλμάνους δηλαδή.. ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ?? Δραματικές διαστάσεις λαμβάνει το προσφυγικό πρόβλημα στη χώρα μας, με τις εικόνες από τους μετανάστες που κατά χιλιάδες φτάνουν στο λιμάνι του Πειραιά και εν συνεχεία προωθούνται στην ενδοχώρα, δίχως να υπάρχει σχεδιασμός για την εγκατάστασή τους, να κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

 

 

Εγκλωβίζουν μετανάστες στα νησιά !

ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΧΟΥΝ «ΞΕΦΥΓΕΙ» – ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ…

 

Ούτε ξέρουν τι τους γίνεται σήμερα οι «αριστεροι»..  Και, το χειρότερο, ούτε τι κάνουν. Δειλοί και άβουλοι όπως οι Ευρωπαίοι κι όλοι αυτοσχεδιάζουν μπροστά στην «κρίση», όπως λένε, του προσφυγικού, που οι ίδιοι προκάλεσαν παρ’ ότι γνώριζαν τι μαστίζει την Ελλάδα και την Αμερικανευρώπη.

Η κυβέρνηση Τσίπρα βάζει σε εφαρμογή σχέδιο εγκλωβισμού των μεταναστών στα νησιά του Αιγαίου, όπου καταφθάνουν από τις Τουρκικές ακτές, για να αποφύγει το κομφούζιο στην Αθήνα και στον Πειραιά, μετά το κλείσιμο των συνόρων από τα Σκόπια.

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν τα έκτακτα δρομολόγια για τη μεταφορά μεταναστών από τα Ελληνικά νησιά προς Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Καβάλα, ενημερώθηκαν ότι τα πλοία τους θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια όπου βρίσκονται, μέχρι νεωτέρας.

Την απαγόρευση μεταφοράς μεταναστών θα εφαρμόσουν και στα πλοία που εκτελούν τα τακτικά δρομολόγια από και προς τα νησιά του Αιγαίου.

Στους «υπεύθυνους» των θεσμών αγκιστρώθηκαν γλύφοντας και παρακαλώντας οι ντόπιες pustares.. Ο μισελληνισμός τους σαστίζει τους «εταίρους».  Από τον «Γιώργος» δεν είχαν συνέλθει όταν είδαν τα χειρότερα να έρχονται από την φανερά πιά γενοκτονούμενη Χελλάς.

«Ο Μουζάλας μου είπε πως η Ελλάδα δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορα δήλωσε εμφατικά η ΥΠΕΣ της Αυστρίας…

«Κανείς δεν ελέγχει την κατάσταση. Ούτε ο Γιούνκερ, ούτε η Μέρκελ», της απάντησε ο Ντερμπεντέρης με σχόλιο, όπου εξιστορούσε την εικόνα μίας διχασμένης και σαστισμένης Ευρώπης. Λες και τώρα μάθανε τα νέα… και οι μεν και οι δεν…

ΣΑΝΕΛ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΕΛΟ…

miklleitner

Ένας άγριος καυγάς μεταξύ της αυστριακής υπουργού Εσωτερικών Γιοχάνα Μικλ Λάιτνερ και του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα… Είναι γνωστό, δεν τους μπορούν τους Τούρκους οι Αυστριακοί κι ας είν’ και «σύμμαχοι».. Σαν ενδόμυχα με κάθε κουβέντα τους χλευάζουν για την προδοΤαΣΙΑ, της χώρας τους..

 

Η Αυστριακή υπουργός υπεραμύνθηκε της απόφασης για ενίσχυση των ελέγχων στα σύνορα της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα, «ώστε να σταματήσουμε τις προσφυγικές ροές», απόφαση η οποία πάρθηκε χθες στην Διάσκεψη της Βιέννης για τα Δυτικά Βαλκάνια, με αντικείμενο ακριβώς τον περιορισμό των προσφυγικών ροών. Τρομάζει αυτό πολλούς στην Ελλάδα, ειδικά τους επίορκους και τις «μασέλες» της Διαφθοράς, που παίζουν το κρυφτό με τον «ανθρωπισμό» τόσο καιρό..

Οι εικόνες κάθε μέρα και πιο σκληρές. Πρόσφυγες και μετανάστες που περιμένουν τα λεωφορεία που δεν έρχονται, παίρνουν το δρόμο με τα πόδια προς τα σύνορα.

Στα Τέμπη οι δουλεμπορικές ΜΚΟ τους προσέφεραν τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά τους, αλλά δεν τα δέχτηκαν, τρομάζουν με τις κάμερες απ’ τις κουραδομηχανές.. Δεν ξέρουν ίσως ό,τι κάνουν το προμόσιο…

Τα άφησαν όλα κάτω στην άσφαλτο και ξεκίνησαν πεζή το ταξίδι απελπισίας προς τα σύνορα. Της απελπισίας έπεται ως γνωστόν θυμός κι οργή,  ενίοτε..

Η κατάσταση πάντα απρόβλεπτη.. Ευτυχώς ή δυστυχώς, η Αμερικανευρώπη παραμένει πεισματικά εκτός ελεγχου απο τα ευρωλαμόγια,  τα δικά μας, τα αμερικανοτσαμπουκαλεμένα, ή εκεινα της ευρωφάκας..

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two − 1 =