ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ «ΤΟΥΡΚΕΥΕΙ» …

metanastes lewforeio

Πειραιάς : Εφοδος στο λεωφορείο για τα σύνορα..Σήμερα από νωρίς το πρωί επικρατεί χαμός και στο λιμάνι όπου έφτασαν 6.000 πρόσφυγες και μετανάστες καθώς η Τροχαία δεν τους αφήνει να επιβιβαστούν στα λεωφορεία προς Ειδομένη.

ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΡΟΔΟΔΟΤΑCIA ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»

ΧΕΛΛΑΣ, Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ασφυκτική είναι η κατάσταση στην Ελλάδα με τους μετανάστες, την ώρα που κρύβονται οι προδότες πολιτικοί και πεινά ο κόσμος όλος..

Ενώ στα ελληνικά νησιά συνεχίζουν να φθάνουν κατά χιλιάδες, στα βόρεια σύνορα η ΠΓΔΜ αυξάνει τους ελέγχους με αποτέλεσμα η πληρότητα στον καταυλισμό της ουδέτερης ζώνης, στο ύψος Ειδομένης-Γευγελής, να έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την αστυνομία, σχεδόν 3.000 άτομα βρίσκονται, αυτή την ώρα, στον καταυλισμό της Ειδομένης, ενώ άλλα 62 λεωφορεία, στα οποία επιβαίνουν περίπου 3.000 άτομα, περίμεναν στο βενζινάδικο που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 χλμ. από τον καταυλισμό, προκειμένου να πάρουν το «πράσινο φως» από την αστυνομία για να συνεχίσουν την πορεία τους.

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

metanastes dRESDH

Η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό, βρισκόμαστε στη Δρέσδη σε ένα παλιό ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει ως κέντρο φιλοξενίας προσφύγων τον Μάρτιο. Οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι σημαντικές, όμως δεν υπάρχει κανένα θύμα. Ενα μικρό πλήθος από Γερμανούς, 20 έως 30 άνθρωποι, δεν κρύβουν την χαρά τους ενώ κοιτούν το κτίριο που έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΤΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣΚΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ…. ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ !

 

Αύξηση 117% σημειώθηκε στον αριθμό των προσφύγων-λάθρο που πέρασαν στην Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης καθώς Τουρκία και λαθροδιακινητές επιχειρούν να προλάβουν την καταληκτική ημερομηνία της 24ης Φεβρουαρίου όταν και θα ξεκινήσει η ΝΑΤΟϊκή δύναμη τις περιπολίες και θα ανακοινωθούν οι ζώνες ευθύνης. Στο διάστημα 14-21 Φεβρουαρίου καταγράφηκαν 17.159 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες όταν την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 7.968 άνθρωποι!

 

Τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης δέιχνουν ότι αριθμός των μεταναστών και προσφύγων που πέρασαν στο ελληνικό έδαφος την εβδομάδα 14-21 Φεβρουαρίου αυξήθηκε κατά 117%(!) σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα. Συνολικά από την αρχή του χρόνου, έχουν περάσει στην Ελλάδα 96.131 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες όταν ο συνολικός αριθμός που πέρασε στην Ευρώπη ήταν της τάξης των 103.519 ανθρώπων. Δηλαδή περισσότεροι από το 90% περνούνε από την Ελλάδα

 

Ο απολογισμός των θυμάτων τις πρώτες 52 ημέρες του έτους είναι 411 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που επιχειρούσαν να περάσουν στην Ευρώπη.

 

Το Καστελόριζο στο μεταξύ «βουλιάζει» καθώς οι λαθρομετανάστες-πρόσφυγες συνεχίζουν να περνούν κατά κύματα στο νησί στο οποίο αριθμός των μόνιμων κατοίκων δεν υπερβαίνει τους 250! «Το Καστελόριζο δεν είναι οχυρωμένο. Οι κάτοικοι σηκώνουν από μόνοι τους ένα μεγάλο φορτίο. Τα σώματα ασφαλείας είναι υποστελεχωμένα και με πενιχρά μέσα κάνουν υπερπροσπάθειες να ανταπεξέλθουν», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

 

Ο Χατζημάρκος, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του «Mega», υπογράμμισε: «Οι δουλέμποροι, αυτοί οι απίστευτοι εγκληματίες δεν εξυπηρετούν μόνο οικονομικούς σκοπούς. Η λειτουργία των εγκληματικών στόχων έχει κάποια διάσταση που θα μπορούσε να είναι και πολιτική».

 

Η Άγκυρα χρησιμοποιεί και με πολύ οργανωμένο τρόπο το προσφυγικό-λαθρομεταναστευτικό ως εργαλείο άσκησης εξωτερικής πολιτικής με μεγάλη επιτυχία, αφού τελικά κατάφερε να θέσει το Αιγαίο σε καθεστώς «συνδιαχείρισης» μέσω του… ΝΑΤΟ που ήταν πάγια επιδίωξή της Αγκυρας..

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ,

Ο ορισμός του «αποτυχημένου κράτους (failed state)» δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκος. Αφορά τα κράτη εκείνα που, ενώ είναι «ανεξάρτητα», αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ευθύνες που έχουν και αποτυγχάνουν συστηματικά στο να λειτουργούν με τον σωστό τρόπο.

Τα χαρακτηριστικά αυτής της κατάστασης περιλαμβάνουν την αδυναμία παροχής αξιόπιστων δημόσιων υπηρεσιών στους πολίτες, την σοβαρού βαθμού δυσλειτουργία του συστήματος απονομής της δικαιοσύνης, την εκτεταμένη διαφθορά και εγκληματικότητα, την μη διατήρηση του ελέγχου στο σύνολο της επικράτειας του «αποτυχημένου κράτους» και τέλος την αδυναμία του να αλληλοεπιδρά με τα άλλα κράτη σε ισότιμη βάση.

Στην Ελλάδα λοιπόν έχουμε και λέμε:

1. Ξένες στρατιωτικές και παραστρατιωτικές δυνάμεις –βλέπε Frontex– διατηρούν τις τελευταίες βδομάδες τον πλήρη έλεγχο ελληνικών νησιών όπως είναι η Λέσβος. Το κράτος απουσιάζει κι αδυνατεί να παράσχει ακόμα και τις στοιχειώδεις υπηρεσίες αλληλεγγύης και υγειονομικής φροντίδας για τους πρόσφυγες που καταφθάνουν στα μέρη αυτά. Ούτε καν τον κεντρικό συντονιστικό ρόλο μπορεί να παίξει αφού όλα έχουν περάσει στην δικαιοδοσία διεθνών οργανώσεων και ξένων ΜΚΟ.

2. Οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπίζονται με τον τρόπο που ο σερίφης του Νότινχαμ αντιμετώπιζε τους δυστυχείς υπηκόους του στην ιστορία του Robin Hood. Τους ληστεύει αδίστακτα φορολογώντας και τον αέρα που ανασαίνουνε. Τότε οι πολίτες κρύβονταν στο τρομακτικό δάσος του Σέργουντ, τώρα φεύγουν για όποια γωνιά της γης τους φωτίσει ο μεγαλοδύναμος. Τότε υπήρχε κι ένας Ρομπέρτ να οργανώσει την αντίσταση στον δυνάστη, τώρα δεν υπάρχει δυστυχώς κανείς.

3. Ουσιαστικά, υπηρεσίες δεν παρέχονται από το Ελληνικό κράτος. Ό,τι προσφέρεται είναι κυριολεκτικά για το ανάθεμα. Για δικαιοσύνη ας μην μιλήσουμε καλύτερα καθόλου. Δεν υπάρχει ούτε καν η εφαρμογή των έστω και κακών νόμων. Όσο για την διαφθορά, μετά το γαλαζοπράσινο πάτησε πια και στο κόκκινο.

4.ΕΕ και ΝΑΤΟ αποφασίζουν πριν από μας, για εμάς και φυσικά χωρίς εμάς. Τα πολεμικά της συμμαχίας θα περιπολούν τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας. Η σύμμαχος Τουρκία απαγορεύει την προσγείωση του πρωθυπουργικού αεροσκάφος στην αμφισβητούμενη (!) Ρόδο. ΕΕ, ΝΑΤΟ και ΟΗΕ ετοιμάζουν το συμβόλαιο ξεπουλήματος της Κύπρου κι εμείς ευελπιστούμε ότι θα μας καλέσουν στο τραπέζι για να υπογράψουμε. Τέτοια φιλοδοξία!

5.H EE αποφασίζει υπέρ της ειδικής αντιμετώπισης για την Βρετανία, προτείνοντας μια επιπλέον σειρά εξαιρέσεων στις ήδη υπάρχουσες. Την ίδια στιγμή η εδώ και 6 χρόνια χρεοκοπημένη Ελλάδα που υποδέχεται τεράστιο αριθμό προσφύγων απειλείται με αποπομπή από την Σεγκεν. Καμία ελάφρυνση του προγράμματος προσαρμογής εξαιτίας του προσφυγικού ζητήματος. Δημοκρατία a la Europa! Το ασύλληπτα γελοίο του θέματος είναι το εξής: η Ελλάδα ψήφισε υπέρ της ειδικής σχέσης για την Βρετανία. Ειδική περίπτωση η Βρετανία για την Ευρώπη. Η Ελλάδα όμως όχι!

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six − 3 =