«ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ» ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΡΑΧΤΩΡ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΑCIA’S

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ 120 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ
mouzalas bondlini

ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΟΥ !! «Αν η Ελλάδα βρεθεί έξω από τη Σένγκεν, αυτό σημαίνει άρνηση σεβασμού προς τις αξίες τις Ευρώπης», δήλωσε η πρόεδρος της ιταλικής Βουλής Λάουρα Μποντλίνι που περιόδευσε χθες τη Λέσβο. Μαζί της, ο αναπληρωτής υπουργός ανοιχτών συνόρων Γ. Μουζάλας και ο αντιπρόεδρος της Βολής Τάσος Κουράκης. ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΩΣΙΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ ΤΗ  ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ  ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ  ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ  ΣΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ  ΣΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ

ΤΟ ΝΑΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ!

«ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΣΗ» Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ «ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ» ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ

Πέντε μήνες μετά τις πρώτες ευρωπαϊκές αποφάσεις για καταγραφή, μετεγκατάσταση και επανεγκατάσταση, σήμερα «η μετεγκατάσταση δεν ακούγεται, η επανεγκατάσταση δεν ακούγεται, ακούγονται μόνο η καταγραφή και όλο και πιο έντονα κατηγορίες για τη χώρα μας», δήλωσε χθες ο «υπουργός» μεταναστευσης και ανοιχτών συνόρων Μουζάλας.

Δηλαδή πλέον λένε ό,τι δήθεν μόνον οι Ευρωπαίοι θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποθήκη μεταναστών κι όχι τα προδοτικά λαμόγια της  πολιτικής  και οι «νταβάδες» που λήστεψαν το κράτος και τώρα ξεπουλανε εδαφη, μνημεία κι όλη τη χώρα..

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ
TSIPRAS KAMMENOS PAVLOPOULOS ISRAEL

Τσίπρας-Καμένος-Παυλόπουλος,παρέδωσαν το Αιγαίο στις Νατοικές δυνάμεις σε μια ξεκάθαρη αποστολή,κατά του Ρωσικού πολεμικού ναυτικού και καμία απολύτως σχέση δεν έχει με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.Είναι κωμικό και να σχολιάσει κάποιος,πως η Ελλάδα,με τα 45 πολεμικά πλοία πρώτης γραμμής,δεν μπορεί να επιτηρήσει επαρκώς,το Ελληνικό αρχιπέλαγος.Άλλοι ήταν οι σκοποί των δυτικών,και άλλες οι βουλές τους.Έψαχναν απλώς να βρούν την κατάλληλη φόρμουλα να το πλασάρουν στην κοινωνία μας και στην ρωσική διπλωματία. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια οι Αμερικανοί,επέτρεψαν το ταξίδι Παυλόπουλου στην Ρωσία,με σκοπό να αποκοιμήσουν την ρωσική διπλωματία. Δεν είναι η πρώτη φορά..Είναι γνωστο ό,τι οι μισέλληνες πολιτικοί από εποχής Σημίτη πηγαίνουν για μπίζνες εκπροσωπώντας το Νατο και την Αμερικανευρώπη γενικότερα στην προσπάθεια υποδουλωσης των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ, η οποία απέτυχε παταγωδώ;ς με τον Πούτιν..

Εν τω μεταξύ στην Αλεξανδρούπολη συνέλαβαν άλλους 3 «καλούς» τζιχαντιστές με μόνον 22 οπλα, κυάλια, αλλά και 120 χιλιάδες συνολικά σφαίρες… Και οι τρεις δηλώνουν στις Αρχές ότι δεν ανήκουν στις τάξεις των ισλαμοκανιβάλων τους ISIS αλλά σε εκείνες τις αντάρτικες ομάδες που μάχονται (μαζί με τους Αμερικάνους) εναντίον του… Επίσης δηλώνουν ό,τι έφτασαν στην Ελλάδα από την Ευρώπη και είχαν τελικό προορισμό τη Συρία.

«Κάτω από την απειλή της εξόδου της Ελλάδας από τη Σένγκεν, υποκρύπτεται το ντε φάκτο κλείσιμο των συνόρων από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες», έλεγε ο «Ελληνας υπουργός» Μουζάλας χθες στη Μυτιλήνη..  «Πρόκειται για ενέργεια η οποία διασπά την Ευρωπαϊκή Ένωση και αντί να τιμωρούνται οι χώρες που έχουν αυτήν τη συμπεριφορά τιμωρείται η Ελλάδα». Η Ευρωένωση μόνο τους ενδιαφέρει γιατί χωρίς αυτήν, χωρίς τις ξένες πλάτες κινδυνεύουν να δικαστούν για Εσχάτη ΠροδοΣΙΑ..

Αναφορά στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ έκανε τονίζοντας: «Πρόκειται για μία πολύ λεπτή υπόθεση. Θέλουμε να ελπίζουμε πως θα περιορίσει την προσφυγική ροή κάνοντας διασώσεις, όπως τουλάχιστον μέχρι τώρα έχει δηλωθεί. Θα πρέπει να δούμε τα υπηρεσιακά σχέδια και μέσα μας ένας μικρός φόβος μπορεί να υπάρχει ότι μπορούν να γίνουν λάθος χειρισμοί. Νομίζω όμως, είπε, ότι η πρόθεση είναι φανερή και αυτή είναι να διασωθούν οι πρόσφυγες που πραγματοποιούν το πέρασμα του Αιγαίου».  ΟΥΔΕΝ ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟ!

Δεν μετακινείται αρμάδα για «ανθρωπιστικούς σκοπούς», αλλά μονο για πολεμικούς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νατοϊκός στόλος θα παραλαμβάνειι από τα τουρκικά παράλια τους ίσως 70 χιλιάδες πρόσφυγες που δημιουργούν οι συγκρούσεις στο Αλέπο στα σύνορα με τη Συρία και θα τους φέρει να εποικίσουν την ελληνική ενδοχώρα Με την ίδια κίνηση θέλουν να εξουδετερώσουν τις αντιδράσεις των ραγιάδων που κατάλαβαν ό,τι υποδουλώνονται μέσα στην ίδια τους τη χώρα..

Ο παγκόσμιος Μουζάλας, στο συνέδριο με θέμα «Η Ελλάδα, η Ευρώπη, ο κόσμος μπροστά στην προσφυγική κρίση»  σήμερα στην Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στη Λέσβο, με ακροατήριο πολιτικούς και στρατιωτικούς «κουραμπιέδες», και μέλη «ανθρωπιστικών»  ΜΚΟ αναφέρθηκε στο «φλέγον» όπως παραδέχθηκε ζήτημα για το τι πρόκειται να γίνει με τους μετανάστες.

Μίλησε δε για αλλαγή στάσης της ευρωπαϊκής πολιτικής στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος.

Την ίδια ώρα, είπε, «έχουμε κλείσιμο συνόρων με φράχτες, επαναφορά συνοριακών ελέγχων, μια τεράστια αύξηση της προσπάθειας να ενοχοποιηθεί η χώρα μας. Λένε ψέματα με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο στηριζόμενοι σε ένα μικρό κομμάτι αλήθειας».  Κάποιους στην Ελλλάδα δε θυμίζει αυτό, εε ??

metanastes kws

ΥΠ’ ΟΨΙΝ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ Ο,ΤΙ ΤΑ ΟΠΕΝ ΜΠΟΡΝΤΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥΣ» ΚΑΙ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ», ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ, ΜΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ..

Τώρα φάνηκε ό,τι τα ανοιχτά σύνορα  στην άτυχη Ελλάδα είναι προαπαιτούμενο στην προετοιμασία για τη διεξαγωγή του πολέμου κατά της Ρωσίας… Θέλουν αφενός να παύσουν να είναι διελεύσιμα απ’ όλους τα διεθνή ύδατα του Αιγαίου και αφετέρου να καταλάβουν πλήρως και να εποικίσουν την Ελλάδα με φανατικούς ατάκτους πολεμιστές («φανάτικς», λέγονται) για να περικυκλώσουν από παντου τη Ρωσία, τη Σερβία κλπ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − twelve =