«Κ»ΚΕ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΑCIA’S ΤΩΡΑ «ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ» !

agrotes PAME

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ… ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ  ΜΕ  ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΤΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΗ….

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΟΤΗ

Με του «Κ»ΚΕ το πλαγιοκόπημα ξανατίθεται το ΠΡΩΤΟ πανεθνικό ερώτημα :

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ «ΟΧΙ» ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ?

Θα κλείσουν τα σύνορα με την Τουρκία, θα κρατήσουμε το ανατολικό Αιγαίο ελληνικό. Θα σταματήσει ο αφελληνισμός της Ελλάδας?  Αλλιώς συνεχίζεται η Γενοκτονία με πείνα..

Στο Σύνταγμα έφτασε η πορεία του ΠΑΜΕ, το οποίο βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που διαδηλώνουν την αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό και στο φορολογικό. Με αφετηρία συγκέντρωσης την Ομόνοια, η πορεία χωρίστηκε σε δύο μέρη, με το ένα να φτάνει στο Σύνταγμα μέσω Σταδίου και το άλλο μέσω Πανεπιστημίου.

Κουτσούμπας : Λαϊκή συμμαχία για αντεπίθεση τώρα…

Κουτσούμπας

Στην κινητοποίηση συμπαράστασης του ΠΑΜΕ συμμετέχουν εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους και οργανώσεις συνταξιούχων. Το αίτημα που κυριάρχησε στην πορεία του ήταν η απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό που «σφαγιάζει τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης». Στο Σύνταγμα μπροστά από τη Βουλή φτάνοντας η πορεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε με τα μπλόκα των αγροτών που βρίσκονται συγκεντρωμένοι έχοντας στήσει από χθες σκηνές στην πλατεία Συντάγματος.

Στο Σύνταγμα βρίσκονται επίσης, συμπαραστεκόμενοι στους αγρότες, μαθητικές και φοιτητικές οργανώσεις, η ΛΑΕ και το ΕΠΑΜ και πλήθος κόσμου…

«ΚΑΠΕΛΩΜΑ» ΑΠΟ»Κ»ΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΦΕΔΡΕΙΑ CIA

Πάρτε κλίμα απο το ΠΑΜΕ που ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ-ΣΤΑΛΙΝ  ΣΗΜΑΙΑ(video)  «απαιτεί την απόσυρση του νόμου «λαιμητόμο» για το ασφαλιστικό προειδοποιώντας για «συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μέχρι τέλους». Στη συγκέντρωση βρίσκεται ο γενικός γραμματέας του αμερκανοτσαμπουκαλεμένου «Κ»ΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ το «παρών» δίνουν εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους και συνταξιούχοι.

Το σύνθημα που επικρατεί είναι «Εργατιά, Αγροτιά, μια φωνή και μια γροθιά». Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή, όπου βρίσκονται από χθες οι αγρότες, που έχουν στήσει σκηνές έχοντας διαμηνύσει ότι θα παραμείνουν έως αύριο Κυριακή.

«Λαϊκή συμμαχία για αντεπίθεση τώρα» δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας. Για ποιό λαό δε λέει, ελληνική σημαία πουθενά…

«Το μήνυμα είναι ένα: Εργατιά-Αγροτιά μια φωνή, μια γροθιά. Εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι των πόλεων, συνταξιούχοι, νέοι και νέες, γυναίκες των λαϊκών οικογενειών έχουν κοινά ταξικά συμφέροντα ενάντια στην τάξη που τους εκμεταλλεύεται, ενάντια στους αντιλαϊκούς νόμους- λαιμητόμους, όπως είναι το ασφαλιστικό, το φορολογικό, ενάντια στις κυβερνήσεις που ψηφίζουν αυτούς τους νόμους, ενάντια στις λυκοσυμμαχίες που ξεζουμίζουν τον λαό μας. Λαϊκή συμμαχία για αντεπίθεση τώρα» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen − 11 =