ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

karavanades-uper-tou-nai

ΥΠ’ ΟΨΙΝ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ … ΕΠΙΣΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ Ο,ΤΙ ΤΑ ΟΠΕΝ ΜΠΟΡΝΤΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΙ ΟΧΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ! ΟΥΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥΣ» ΚΑΙ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ», ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ,/ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΜΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΕΛΟΣ  εχει σχέση ολοφάνερη με ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ.. Οι εικονιζόμενοι καραβανάδες δεν είναι Ελληνες, τώρα ούτε το εθνόσημο φοράνε,  η προδοΣΙΑ δεν είναι θέμα μόνο των πολιτικών..

ΠΥΡΕΤΟΣ !  ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ

ΣΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑ» Η ΒΙΑΙΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ

 

Αμέσως, μεγάλη συμμαχική ναυτική δύναμη υπό γερμανική διοίκηση θα κατευθυνθεί «χωρίς καθυστέρηση» στο Αιγαίο για «να συνδράμει στην αντιμετώπιση της διακίνησης ανθρώπων» από τους διακινητές μεταναστών. Τον άλλο μήνα αναλαμβάνει η Τουρκία.. Θα πρέπει, η ελληνοφονική  διευθέτηση να έχει συμφωνηθεί στη συνάντηση Μέρκελ Νταβούτογλου προχθές..

Το Βερολίνο, η Αγκυρα και η Αθήνα μαζί (!!..)) ζήτησαν χθες το βράδυ επισήμως από τους συμμάχους τους στο ΝΑΤΟ την οργάνωση «αποστολής παρακολούθησης στο Αιγαίο Πέλαγος». Η  ολη κατάσταση και η παρουσίασή  της από χθες εξόχως οργουελικά

Αντικείμενο και πρόσχημα για την  κίνηση μεγάλου στόλου είναι να υπάρξει «μία καθαρή οπτική της κατάστασης στις τουρκικές ακτές», όπου ανθούν οι δραστηριότητες των διακινητών προσφύγων και μεταναστών, χάρη στην ανταλλαγή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, σύμφωνα με γερμανική κυβερνητική πηγή.

«ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ» ΓΕΝΙΚΩΣ.,.

METANASTES ELLINIKO

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΛΟ.. ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ..

 

 

Από την πλευρά της, η υπουργός Αμυνας της Γερμανίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε, ότι το ΝΑΤΟ συμφώνησε για τη ναυτική επιχείρηση στο Αιγαίο για την παρακολούθηση των προσφυγικών ροών και την αντιμετώπιση των διακινητών και πρόσθεσε ότι η νατοϊκή επιχείρηση πρέπει να αρχίσει το συντομότερο δυνατόν.

«Είναι σημαντικό τώρα να δράσουμε με ταχύτητα», δήλωσε η γερμανίδα υπουργός Αμυνας. Θα είναι η πρώτη φορά που το ΝΑΤΟ, αμυντικός στρατιωτικός οργανισμός, ο οποίος μέχρι σήμερα είχε αρνηθεί να εμπλακεί στην χειρότερη προσφυγική κρίση που γνωρίζει η Ευρώπη από το 1945, πραγματοποιεί τέτοια επιχείρηση παρακολούθησης.

«Το ΝΑΤΟ και όλες οι πλευρές που συμμετείχαν στις συνομιλίες σήμερα το πρωί εξέφρασαν τη βούληση του ΝΑΤΟ να υποστηρίξει και να συμμετάσχει στην επιχείρηση αυτή», δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας.

«Οι τρεις χώρες επεσήμαναν την ανάγκη για το ΝΑΤΟ να δράσει γρήγορα και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι απολύτως σύμφωνες, διότι διακυβεύονται ανθρώπινες ζωές», δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας, διευκρινίζοντας ότι η πρόταση των τριών χωρών συνίσταται στην «επέκταση της ναυτικής επιχείρησης του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο», η οποία σήμερα τελεί υπό τη διοίκηση της Γερμανίας, «ώστε να αντιμετωπισθεί η προσφυγική κρίση».

Συγκεκριμένα, το Βορειοατλαντικό Συμβούλιο, στο οποίο συμμετέχουν οι 28 χώρες μέλη του ΝΑΤΟ «έδωσε εντολή προς τις στρατιωτικές αρχές να γνωμοδοτήσουν για τους τρόπους πραγματοποίησης αυτής της επιχείρησης», εξήγησε ο Αστον Κάρτερ.

«Αυτοί θα εξετασθούν στη συνέχεια από το Στρατιωτικό Συμβούλιο του ΝΑΤΟ και μετά θα υποβληθούν στο Βορειοατλαντικό Συμβούλιο που δίνει το πράσινο φως για κάθε στρατιωτική επιχείρηση», διευκρίνισε ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας.

Μετά την Σίνδο και το Σχιστό, αλλά και τα πέντε hot spots στα νησιά Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κω και Λέρο, θα έχουν σειρά και άλλες ελληνικές πόλεις σε περίπτωση που αυτά δεν επαρκέσουν (και δεν θα επαρκέσουν), για να καλυφθεί ο όγκος των επιπλέον 10άδων χιλιάδων προσφύγων-λαθρομεταναστών που πρόκειται να «πλημμυρίσουν» την χώρα στο επόμενο χρονικό διάστημα:

Πρόκειται για τις πόλεις του Ναυπλίου, της Καβάλας, του Βόλου, της Πάτρας, της Καλαμάτας και της Πρέβεζας δηλαδή εν ολίγοις διάχυση για να  κατακτηθεί στο έδαφός της  η ελληνική επικράτεια όπως παραδέχθηκε  σήμερα το πρωί και ο υπουργός Ναυτιλίας Θ.Δρίτσας. Ο υπουργός δήλωσε ότι: «Η κυβέρνηση, για οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη υπάρξει, θα αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου η διαδικασία διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών να μην επιβαρύνει μονόπλευρα μία η δύο περιοχές, αλλά να διαχυθεί σε όλη την επικράτεια για να είναι διαχειρίσιμη με ανθρώπινους όρους.»

ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ.. ΤΖΕΡΥ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΡΑΓΟΣ

 

ιερωνυμος τσιπρας

Φωτό με αγιογραφικό ρετους και υψηλή ευκρίνεια για τα σούρτα φέρτα του Τζέρυ με τον Αλέξις.. Δυό φίλοι του «Γιώργκος» απ’ τα παλιά..

 

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εκ των υστέρων, μόλις χθες δηλαδή, προχώρησε σε βαρυσήμαντες δηλώσεις για το μεταναστευτικό ζήτημα, εκτιμώντας ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες θα εγκλωβιστούν τελικά στην χώρα, δεδομένου ότι κλείνουν τα σύνορα στον Βορρά δηλαδή στην Ειδομένη και κατήγγειλε οργανωμένο σχέδιο κατά της χώρας για εθνολογική και πληθυσμιακή αλλοίωση! Μάλιστα κατηγόρησε ευθέως ότι για τον πόλεμο στην Συρία ευθύνεται αποκλειστικά η ΕΕ και συνεπακόλουθα η Ουάσιγκτον

 

Είπε: «Όλα αυτά τα πράγματα φαίνονται σχεδιασμένα». «Θα έπρεπε όλοι να αναρωτηθούμε γιατί αυτοί οι άνθρωποι άφησαν τη Συρία και πνίγονται στη θάλασσα του Αιγαίου. Ποιοι φταίνε που έφυγαν; Ποιοι τους βομβάρδισαν; Ποιοι και γιατί κάνουν τον πόλεμο; Κλαίμε όλοι γιατί πνίγηκαν τα παιδιά όταν οι ίδιοι που έκαναν τον πόλεμο βάζουν παλούκια και φτιάχνουν σύνορα για να μην πάνε στις χώρες τους. Θέλετε μια πρόβλεψη; Θα πάνε επιλεγμένα κάποιοι (μετανάστες) για να γίνουν εργατικά χέρια αυτών που έχουν ανάγκη από εργατικά χέρια. Γι’ αυτό επιμένω ότι δεν πρέπει να κλεινόμαστε μόνο στο συναίσθημα. Όσα συμβαίνουν σήμερα είναι σχεδιασμένα για τα επόμενα πενήντα χρόνια».

 

Eίπε μάλιστα για το ζήτημα των τζαμιών: «Επί του προκατόχου μου Μακαριστού Χριστόδουλου είχε ληφθεί και απόφαση να γίνει το τζαμί. Μάλιστα η Εκκλησία έδωσε και μια μεγάλη έκταση στο Σκαραμαγκά για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι στις ανάγκες τους. Κι εγώ όταν είχα ερωτηθεί στην αρχή, είχα πει να προχωρήσουμε. Τώρα όμως μετά απ όλα αυτά που ζούμε και γίνονται οφείλω να πω ότι επιφυλάσσομαι. Δεν πρέπει να βιαστούμε.

 

Διότι σας θέτω για παράδειγμα ένα ερώτημα: σε ποιους θα κάνουμε τζαμί; Στους Σουνίτες ή στους Σιίτες που σφάζονται μεταξύ τους; Τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι; Προσευχή ή θα γίνουν τα τζαμιά σχολεία Τζιχαντισμού και φονταμενταλισμού; Και ποιος θα τα ελέγξει αυτά τα πράγματα;» Συνεπώς όλοι όσοι πίστευαν ότι οι λαθρο-πρόσφυγες είναι κάτι που θα απσχολήσει κάποιου πολύ μακριά από αυτούς σε μακρινά νησιά έκαναν μεγάλο λάθος θα έρθουν σύντομα κοντά τους και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι πόλεις αυτές θα είναι οι τελευταίες και δεν θα υπάρξουν κι άλλες, καθώς η δεξαμενή λάθρο και προσφύγων είναι ανεξάντλητη όσο συνεχίζεται ο πόλεμος στην Συρία, ένας πόλεμος τον οποίο ΗΠΑ και ΕΕ υπέθαλψαν και δημιούργησαν (με βασική ευθύνη της Ουάσιγκτον οι υπόλοιποι απλώς ακολουθούν).

 

Μόλις χθες ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλης Παπαδόπουλος ζήτησε από τους δημάρχους της Αττικής να προτείνουν άμεσα χώρους για τη φιλοξενία προσφύγων ..και μεταναστών, προκειμένου να προλάβουν τυχόν κλείσιμο των συνόρων! Που σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι δήμοι. «Θα δημιουργηθεί το κέντρο στο Σχιστό, ωστόσο ζητάμε από τους δημάρχους της Αττικής -γιατί η Αττική πιθανόν να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος λόγω του λιμανιού του Πειραιά- να μας υποδείξετε και άλλο χώρο»…

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × two =