ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΜΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ

putin agrios

ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΜΕ ΑΣΣΥΜΕΤΡΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ?

ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ «ΠΕΜΠΤΗ  ΦΑΛΑΓΓΑ» ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ !

Σε αστραπιαίο μίνι πραξικόπημα με εκκαθαρίσεις προχώρησε σήμερα ο Βλ. Πούτιν στον τομέα της εσωτερικής ασφάλειας.  Ο πόλεμος στο κοινό έγκλημα, αλλά και  στην υπονόμευση απο εχθρικές υπηρεσίες ποτέ  δεν σταματά. Ανάλογες επιχειρήσεις εναντίον της  «5ης φάλαγγας» οπως την λένε οι Ρώσοι αναμένονται και σε άλλους χώρους του ρωσικού κράτους εν οψει του πολέμου..

soros

Τον τόνο στην επίθεση της παρηκμασμένης Δύσης κατά της Ρωσίας δίνει ο κορυφαίος τραπεζαλήτης που εκπροσωπεί όλους με Ρότσιλντ και Ροκφέλερ.. «Ο Πούτιν είναι ο κίνδυνος για την Ευρώπη όχι η ISIS»! Οπως ήταν δηλαδή ο Σαντάμ, ο Μιλόσεβιτς κλπ κλπ

Φόβος και τρόμος προσωπικά είναι ο Ρώσος πρόεδρος για τους επίορκους αξιωματικούς Κάπου 10 που σχετίζονται με την εσωτερική ασφάλεια και καταπολέμηση τν ναρκωτικών είδαν σήμερα την απόλυση με την πόρτα εξόδου απο τις υπηρεσίες τους. Ανάμεσα σε αυτούς ο Sergei Devjatov,επικεφαλής της Τσετσενικής διοίκησης, ο επικεφαλής της διοίκησης της Μόσχας στο ανακριτικό τμήμα Αlexei Zjazev, καθώς και ο επικεφαλής της υπηρεσίας εκτάκτων αναγκών Robert Kirju. Yπεύθυνο στο υπουργείο εσωτερικών για την καταπολέμηση της διαφθοράς ο Β.Πούτιν τοποθέτησε έναν Συνταγματάρχη τον Vladislav Gorkavcev.

 Τώρα μαίνονται προπαγάνδα και προσφυγοποιηση

Σε έκτακτη ενημέρωση, το ρωσικό επιτελείο,αναφέρει πως ΄΄χθές ,2 αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη Α-10,  βομβάρδισαν την πόλη του Χαλεπίου και ανάμεσα στους στόχους που επλήγησαν, ήταν και το γενικό νοσοκομείο της πόλης΄΄.Ο Ρώσος Υποστράτηγος Igor Konashenkov,που έκανε τις ανακοινώσεις ανέφερε πως ρωσικά μαχητικά στηνπεριοχή, δεν υπήρχαν,αυτό όμως δεν εμπόδισε τα δυτικά ΜΜΕ,να κάνουν λόγο για ρωσικές καταστροφές σε έργα υποδομής της πόλης,όπως και σε νοσοκομείο. Η μαύρη προπαγάνδα οργιάζει και βλέπουμε τους δυτικούς και τους Αμερικανούς ιδιαίτερα,να κάνουν ότι έκαναν στην Βοσνία δαιμονοποιώντας τους Σέρβους.

Ο Konashenkov επισήμανε πως ο συνταγματάρχης εκπρόσωπος του Πενταγώνου δήλωσε ο,τι οι Ρώσοι βομβάρδισαν τις υποδομές της  πόλης δημιουργώντας άμεσα κάπου 50 χιλιάδες τρομοκρατημένους  πρόσφυγες. Αυτοί που θα εφορμήσουν στη γειτονική Τουρκία για να σωθούν», σ’ εμας, στο βασίλειο των ανικάνων  pustares..

Οι αμερικάνοι στη συνέχεια παραδέχθηκαν οτι έκαναν «ανθρώπινο λάθος» για να γίνουν πιό απειλητικοί, πιό Ελίτες-Αλητες ! Ο Ρώσος εκπρόσωπος υπενθύμισε την ανάλογη προπαγάνδα  που χρησιμοποίησαν οι «σύμμαχοι» τρομοκρατικά όταν χτύπησαν το νοσοκομείο των γιατρών δίχως σύνορα,  την ίδια όπως στο μαρτυρικό Αφγανιστάν και στην τραγική Φαλούτζα με τα χημικά κλπ κανιβαλικά από τους κατακτητές στους ιρακινούς στρατιώτες.. Προπαγάνδα για να αποσείουν τη δική τους ευθύνη, κατέληξε..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × three =