ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ! ! ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ «ΣΤΟΥΡΝΟ» !

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΡΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΜΕ 8 ΠΛΟΙΑ. ΤΗΝ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ !
stournos tsipras

Το συλαλλήτηριο θα γίνει με ή χωρίς τρακτέρ διεμήνυσαν οι εκπρόσωποι της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτικών Μπλόκων

3ΜΕΤΩΠΗ  ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ, PUSTARES, ΠΕΙΝΑ

Αρση των capital controls, του Αγίου…

 

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Ο Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας στη Βουλή υποστήριξε πως δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την άρση του Εμπάργκο στην Οικονομία  διαψεύδοντας τόσο τον υπουργό Οικονομικών Ε.Τσακαλώτο, όσο και άλλους της κυβέρνησης, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι θα αρθούν τα capital controls το ερχόμενο καλοκαίρι!

 

«Ο περιορισμός στην κίνηση κεφαλαίων θα γίνει όταν ξεκινήσει η ανάκαμψη της οικονομίας, αλλά όταν και εφόσον επιστρέψουν στις τράπεζες οι καταθέσεις».  Αυτά τα 2 μαζί, δεν συμβαίνουν, αρα σημαίνουν ΠΟΤΕ !

ΔΙΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»,  ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!
fraxtis SKOPJA

Σκοπιανοί φαντάροι υψώνουν και δεύτερο φράχτη..

 

Ποιος θέλει να μπει στην φυλακή των μπανκς όταν είναι ελεύθερος; Αρα, αν πιστέψουμε τον Γ.Σουρνάρα, τα capitla control δεν θα αρθούν ποτέ!  Επιβεβαίωσε δηλαδή την Εθνοκάθαρση εξαγγέλοντας θανάτωση στους ηλικιωμένους Ελληνες «Υπερπροστατεύουμε την τρίτη ηλικία σε βάρος των νέων», μιλώντας για το κόστος των ισχνότων τώρα συντάξεων..

Τέλος τόνισε ότι θα είναι αταστροφικές οι συνέπειες για την χώρα (σσ.για την καρέκλα τους)  αν δεν ολοκληρωθεί άμεσα η αξιολόγηση

Γιατί τα είπε ;

– ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ

Διότι δεν λειτουργούν από μόνοι τους οι κατοχικοί υπεύθυνοι.. Απηχώντας το γενικό πνεύμα και την ιδεολογία της τραπεζαλήτικης σατραπείας που  προσπαθούν να στεριώσουν πάνω στο κεφάλια μας, εξήγησε : «Ένα δημοσιονομικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο να επιτυγχάνεται μέσω της μείωσης δαπανών και όχι μέσω αύξησης εισφοράς», όπως είπε ο κ. Στουρνάρας στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

 

«Θα κατασκηνώσουμε στην Αθήνα από την Παρασκευή». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι εκπρόσωποι της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων που παραχώρησαν συνέντευξή τύπου στην ΕΣΗΕΑ ενόψει της μεγάλης κινητοποιήσης των επόμενων ημερών.

Δεν θα μπει την Παρασκευή στην Αθήνα κανένα τρακτέρ προέβλεψε  το μεσημέρι της Τετάρτης υψηλόβαθμος αξιωματούχος, χωρίς να διευκρινίζεται Ελληνας ή ξένος , αμέσως μετά το πέρας του υπουργικού συμβουλίου.

Αντίθετα η κυβέρνηση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα επιμείνει στον διάλογο που έχει προτείνει στον αγροτικό κόσμο, ένας διάλογος που όπως υπογραμμίζεται δεν μπορεί να ξεκινήσει από μηδενική βάση. Θέλουν δηλαδή οι ξέσαλλες να ξεκινήσει το ματς και να χάνει με ένα μηδέν ο αντίπαλος και το  λένε ανοιχτά γιατί «γράφουν στα..», , το ελληνικό κοινό, απο βλακεία λέμε…

«Η κυβέρνηση έχει πρόταση και δεν θα μπορούσε να μην έχει πρόταση», σημείωσε ο ψευτο..  , ενω διαμαρτύρονταν  πως «ο διάλογος δεν μπορεί να γίνεται με τελεσίγραφα». Όσον αφορά στην διαπραγμάτευση, κυβερνητικοί παράγοντες επαναλαμβάνουν πως από την πλευρά των δανειστών δεν έχει τεθεί ζήτημα μείωσης συντάξεων, που λέει ο «καλός ο άνθρωπος» απο την ΤτΕ..

Τα αιτήματα των αγροτών των 68 μπλόκων που συμμετείχαν στην πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια στις 7 Φεβρουαρίου παρουσίασαν ο Βαγγέλης Μπούτας από το μπλόκο της Νίκαιας μαζι με τον Αλέξανδρο Κολλιαβασίλη από το μπλόκο «Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι δύο αγροτοσυνδικαλιστές ανακοίνωσαν ότι σημερα θα συναντηθούν με τον δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη προκειμένου να του ζητήσουν την βοήθεια του ξεκαρφωματικά και την στήριξη της ..πόλης,  για την αυριανή κινητοποίηση στην πρωτεύουσα προκειμένου να πιέσουν περισσότερο την κυβέρνηση. 

 

Αλλά τα ωραιότερα ήταν οι αντιδράσεις  των ξένων κατακτητών στο κίνημα Αντίστασης των Ελληνων που κατάλαβαν.. Ουσιαστικά σήμερα είπαν ό,τι παρέδωσαν το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ. όπως  σας λέγαμε μιά βδομάδα πίσω εμείς και το κυριότερο συμμετέχουμε στον πόλεμο με 8 πλοία, τασόμενη αναφανδόν εναντίον της Ρωσίας όπως σας λέμε από προχθές με τις ασυναρτησίες του Καημμένου..

Τα πλοία του ΝΑΤΟ θα επιχειρούν σε Ελλάδα και Τουρκία, είπαν σήμερα.  Χθες η Όλγα Γεροβασίλη δήλωνε ότι η ενεργοποίηση της Συμμαχίας θα αφορά αποκλειστικά τα τουρκικά χωρικά ύδατα. Βασικά έχουν παραδοθεί στους «συμμάχους» πανευτυχείς πάνω στην ώρα του πολεμικού χαμού, που τους δίνεται, νομίζουν, η  ευκαιρία..

Επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν υπάρχει, όμως ο Πάνος Καμμένος, φαινεται διέρρευσε  τι αποφάσεις ελήφθησαν στη σημερινή σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ

Μία είδηση  μόνο  από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κρατικό, δηλαδή, πρακτορείο ειδήσεων, ότι «η ελληνική πλευρά δηλώνει σύμφωνη με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στις προσπάθειες μείωσης των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, με προϋπόθεση το σεβασμό της εθνικής κυριαρχίας».

Κυβερνητική πηγή που συμμετείχε στη σύνοδο, σημείωσε πως «η πρωτοβουλία είναι προς την πλευρά που επιθυμούμε», τονίζοντας ότι «μας βρίσκει σύμφωνους, αρκεί να υπάρχει σεβασμός στα χωρικά ύδατα της χώρας και όχι παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας». «Τρίχες κατσαρές» δηλαδή.

Επιπλέον, ανέφερε ότι «όσοι διασώζονται από τη θάλασσα, θα αποστέλλονται στην Τουρκία, ενώ το ΝΑΤΟ θα διασφαλίσει τους διεθνείς κανόνες και συμφωνίες». Η Μέρκελ είπε ότι θα τους  «νομιμοποιούν» ως πρόσφυγες για να τους φέρνουν με ισχυρό καθεστώς να μην διαμαρτύρονται οι ιθαγενείς της Ελλάδας και της Ευρώπης προοπτικά..

makrygiannhs evrwph

Οι κακορίζικοι της Αμερικανευρώπης χρησιμοποιούν εδώ πληρωμένα τομάρια (αχυράνθρωπους), γιά να μας βασανίζουν και να μας μαδάνε. Γιά αντάλλαγμα τους αναγνωρίζουν ως πολιτική εκπροσώπηση της άτυχης Ελλάδας και τους στηρίζουν και τους αφήνουν να κλέβουν το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία ατιμωρητί και να κρύβουν τα κλοπιμαία στις οφσόρ και τις τράπεζές τους στο εξωτερικό.

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι τα πλοία της Ελλάδας θα επιχειρούν στην Ελλάδα, της Τουρκίας στην Τουρκία και των τρίτων χωρών και στις δύο πλευρές, ενώ ανέφερε ότι η Ελλάδα βλέπει «με θετικό τρόπο» την ενίσχυση της νατοίκης  αρμάδας της Μεσογείου με οκτώ πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.! Παρότι, λέμε, η διοίκηση αυτής τώρα της δύναμης, την οποία έχει σήμερα η Γερμανία, αναμένεται να περάσει στον επόμενο, που είναι η Τουρκία…

Τέλος, όχι στις απειλές και στα δεινά, αλλά σ’ αυτά που μιλάμε, η Ευρωένωση ζητά να αυξηθεί η ταχύτητα και η χωρητικότητα των χοτ σποτς στρατοπέδων συγκέντρωσης εποικισμού της Ελλάδας και να παίρνει σειρά η Ιταλία όπου επίσης ο Ιταλός Τσίπρας, ο Ματτέο Ρέντζι χτυπάει τον εαυτό του και την «Ευρώπη» με την γνωστή παρανοϊκή τακτική της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης για να υποδουλώσει τη χώρα του..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

14 + nine =