ΚΩΣ ΧΟΤ ΣΠΟΤ : ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΡΜΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ !

kws travmatias

ΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ.. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣΚΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ  ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ?

«Ξυπνήστε συμπατριώτες έφεραν τα ΜΑΤ ! Είναι η ΧΟΥΝΤΑ του ΣφΥΡΙΖΑ » !

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΧΟΤ ΣΠΟΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε άνδρες των ΜΑΤ και κατοίκους της Κω έχει μετατραπεί από το πρωί η περιοχή Πυλί, όπου βρίσκεται το στρατόπεδο 148 το οποίο θά ‘θελαν να μετατραπεί σε hot spot αρχικά για 20 τουλάχιστον χιλιάδες μετανάστες..

Περίπου 500 κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το στρατόπεδο για να εναντιωθούν στα σχέδια της κυβέρνησης να δημιουργήσει και στρατόπεδο με πολλές χιλιάδες «πρόσφυγες  και μεταναστες» μαζί με το κέντρο καταγραφής προσφύγων στο νησί τους. Εκεί από το πρωί βρίσκονταν διμοιρίες των ΜΑΤ που κατέλαβαν και φρουρούν το χώρο όπου είναι σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής.

kws travma

ΕΛΑΒΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ, ΟΜΩΣ Η ΒΙΑ ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ ΜΕ ΒΙΑ.. ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ..

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ως ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΙΣ  ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΑΣ .. ΕΚΕΙ … ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

 

 

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι άνδρες των ΜΑΤ έλαβαν εντολη να  επιτεθούν πριν  έρθουν κι άλλοι κάτοικοι.. Εκαναν χρήση δακρυγόνων αλλά και των γκλομπ τους με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί τραυματίες πολίτες..

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κω τρεις κάτοικοι, ένας 70χρονος, ένας 35χρονος και ένας 30χρονος, οι οποίοι έφεραν θλαστικά τραύματα στο κεφάλι που προήλθαν από τα γκλομπ των ΜΑΤ.

Εν τω μεταξύ σήμερα, το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού προχώρησε στην έγκριση πιστώσεων ύψους 9,3 εκατ. ευρώ για δυο έργα που αφορούν στη δημιουργία κέντρων υποδοχής και καταγραφής προσφύγων και μεταναστών…  Ειδικότερα χοτ σποτ θα γίνουν σε Λέσβο, Κω, Λέρο, Χίο και Σάμο που δέχονται τις μεγαλύτερες προσφυγικές ροές.

Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών το Μέγαρο Μαξίμου παραδέχεται ότι χώρες της ΕΕ θέλουν να κλείσουν τα σύνορα με την Ελλάδα, εξαπολύοντας ευθείες βολές σε Πολωνία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Τσεχία και κατηγορώντας την ίδια ώρα τους Ευρωπαίους ότι δεν υλοποιούν τις δεσμεύσεις τους.

 

Λίγες ώρες έπειτα από τις δηλώσεις του Επιτρόπου Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλου και το μήνυμα που έστειλε στην ελληνική κυβέρνηση, το Μαξίμου με νέο non paper υπογραμμίζει πως η παρά το βάρος της  κρίσης, η Ελλάδα υλοποιεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει και σημειώνει πως το «blame game» δεν έχει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα για την επίλυση του προσφυγικού.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η χώρα μας πρωτοστατεί στον αγώνα να υλοποιηθεί μια πολιτική αντίστοιχη με το ανθρωπιστικό πρόσωπο της Ευρώπης και να αποτραπεί ο κατακερματισμός του ευρωπαϊκού χώρου και η ακροδεξιά οπισθοδρόμηση.

Όπως λένε, πρέπει να σημειωθεί ότι η επιτυχής άσκηση της πολιτικής αυτής, απαιτεί αντίστοιχους ρυθμούς υλοποίησης και από τα άλλα μέρη.

Στο σημείο αυτό το Μαξίμου κατηγορεί τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες ότι δεν υλοποιούν τις δεσμεύσεις τους, εξηγώντας πως το πρόγραμμα μετεγκατάστασης σε σε άλλα κράτη-μέλη βρίσκεται στο 0,17% της υλοποίησής του, ότι η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας  δεν έχει ξεκινήσει, ενώ όπως τονίζει, το ίδιο συμβαίνει και με τις συμφωνίες επανεισδοχής, για τους πρόσφυγες που δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης ασύλου.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΕΣ :

Ξυπνήστε συμπατριώτες έφεραν τα ΜΑΤ ! Είναι η ΧΟΥΝΤΑ του ΣφΥΡΙΖΑ, με σύνθημα το «αποφασίζουμε και διατάζουμε» του Στ. ΠΑΤΑΚΟΥ θείου του ΤσΙΠρΑ.: Σήμερα  ΡΊΧΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΥΛΙ…. Με τα ΜΑΤ και ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ θα δούμε την μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή της Κω. Το κοντό-ΥΠΟΘΕΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ με το Κάπτεν Ηλίας σύμβολο και ΚΡΑΧΤΗ προσέλευσης λαθρομεταναστών το καλοκαίρι και Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ συγΚΑΜΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟ αναστατώνουν την κοινωνία της Κω ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ… Την ώρα που εμείς θα καταστρεφόμαστε οικονομικά και θα σβηστούμε από τον τουριστικό χάρτη στην Ελλάδα με χιλιάδες λαθρομετανάστες που ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ θα περιφέρονται από τον επαρχιακό μέχρι το ΠΥΛΙ, το ΜΑΡΜΑΡΙ, το ΖΥΠΑΡΙ, το ΤΙΓΚΑΚΙ, θα κάνουν τζόκινγκ στην παραλιακή μέχρι και την πόλη της Κω. Θα στήνουν τσαντίρια παντού μέχρι να βρουν καράβι για φύγουν όσοι θα παίρνουν χαρτιά για παραπάνω και ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΩ για διακοπές σε τουριστικό θέρετρο… ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ 40 ΣΤΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΡΖΗ ή του ΒΑΚΟΥΦ. Δεν υπάρχει κανένας λογικός πολίτης του ΣφΥΡΙΖΑ σε αυτό το νησί που δεν βλέπει αυτό που έρχεται … 

Γραφείο Ειδικού ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ο χωρίς ΤΣΙΠΑ ΣφΥΡΙΖΑ. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά ΑΦΓΑΝΩΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΣΥΡΙΩΝ, ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ, ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ…: Διαμονή σε ΣΤΑΤΟΠΕΔΟ Ωλλ ινκλούζιβ ΔΩΡΕΑΝ στο 148 στρατόπεδο και το καλοκαίρι σε σκηνές πάνω στο κύμα που θα σας περιμένουν πλήρως εξοπλισμένες στην παραλιακή λεωφόρο και στα διπλανά πάρκα της παραλιακής, όλα δωρεάν. Ετσι καταστρέφει την οικονομία των νησιών η ανύπαρκτη κυβέρνηση του ΣφΥΡΙΖΑ που θέλει να μας μετατρέψει σε νησί– στρατόπεδο ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ που δεν θα φύγουν από την Κω, γιατί κανείς δεν θα  έρθει να τους πάρει..

 

Εμείς ρωτάμε, άδικο έχουν ??

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen + 15 =