Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΥΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ! ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ;;

ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΖΩΝΟΙ

ΥΠ’ ΟΨΙΝ, ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ Ο,ΤΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕ Θ’ ΑΡΓΗΣΕΙ ..  ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ  ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΕΛΟΥΣΑΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣΚΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

 12 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ “ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ” ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΑΝΙΚΑΝΩΝ) ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Η Ρεμπέκα Φονγκ, γενική πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς στη Λάρισα τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό και αφού είπε και αυτή τα ίδια που λένε συνήθως οι αμερικανοί αξιωματούχοι, ότι «κατανοούν τη δυσκολία που αντιμετωπίζει η Ελλάδα», προχώρησε σε αποκάλυψη : ομάδα 12 αμερικανών τεχνοκρατών, με εντολή της κυβέρνησης των ΗΠΑ, βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης για να προτείνει στον κ. Τσίπρα και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο «μέτρα ανάκαμψης για να μπορέσει η χώρα να επανέλθει σε κανονικότητα». Δηλαδή, οι «σύμμαχοι» φοβούνται τα χειρότερα που έρχονται και διασφαλίζουν το «πράμα τους», οι ιθαγενείς εσείς κι εμείς αναλώσιμοι

LEKANH

Η (Γ)ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΣ ΩΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ, ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΠΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ… ΟΙ  ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑΙ… ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ  ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ,

Και επειδή οι αμερικανοί δεν δίνουν συνήθως λεπτομέρειες, έγινε ένας μικρός χαμός και να σου το θέμα έρχεται στη Βουλή. Ποιοι είναι αυτοί οι 12 (ονόματα και γενικά βιογραφικά), ποιος τους πληρώνει (η ελληνική κυβέρνηση, η αμερικανική ή το ΔΝΤ), με ποιους υπουργούς συνεργάζονται και σε τι είναι μερικά από τα ερωτήματα που υπέβαλε ήδη προς τον Πρωθυπουργό ο γαλάζιος βουλευτής Χρ. Κέλλας. ΒΗΜΑτοδότης. Μ’ αυτό το παληκάρι δηλαδή οι «σύμμαχοι» κατακτητές μας ανακοινώνουν οι ίδιοι ό,τι βρισκόμαστε και επισήμως υπό αμερικανική επιτροπεία.. Δεν είναι μια μαγεία ?? ))
ΩΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΝΕΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΗ  ΣΥΡΙΑ..
Με δήλωση του πρίν λίγο ο Αμερικανός Υπουργός άμυνας Α.Κάρτερ,δήλωσε πως η συμμαχία θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα,για να λάβει απόφαση για χερσαία εισβολή στην Βόρεια Συρία!!!Γιαυτό δεν άφησαν το ρωσικό [ΑΝ-30],να πετάξει στην ανατολική Τουρκία,για να μην εντοπίσει τις προετοιμασίες με λεπτομέρειες!!! Ετοιμάζονται πυρετωδώς οι δυτικοί,μαζι με τους μουλάδες να αιματοκυλίσουν τον κόσμο!!!Δεν υπάρχει αμφιβολία,πως αν το επιχειρήσουν οι Ρώσοι θα τους χτυπήσουν παραδειγματικά!!! Εμείς και άλλοι, τον τελευταίο καιρό σας ενημερώνουμε για την οριακή κατάσταση στη Μέση Ανατολή . Και χθές βράδυ οι Ρώσοι διέρρεαν,πως είναι έτοιμοι να χτυπήσουν με πυρηνικά,πιθανούς στρατιωτικούς σχηματισμούς,που θα επιχειρήσουν παραβίαση των Συριακών συνόρων. Είναι επιτακτική ανάγκη η Ελλάδα να μην λάβει μέρος σε αυτήν την σύνοδο του ολέθρου και πολύ περισσότερο να μην συνηγορήσει για χερσαία εισβολή, η οποία εξυπηρετεί ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! Καθίσταται επιτακτικό να ανατροπούν οι μαριονέτες ΣΑΝΘΕΛ και να αναλάβει ελληνική ηγεσία το Κράτος αν θέλουμε να επιβιώσουμε..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten + 8 =