ΑΚΡΟΠΟΛΗ : ΧΩΡΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

pano-laikatzidonΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Με την ανάρτηση πανό στον βράχο της Ακρόπολης διαμαρτυρήθηκαν οι πωλητές και παραγωγοί λαϊκών αγορών για το ασφαλιστικό εκφράζοντας δυναμικά την αλληλεγγύη τους στους αγρότες..

ανοιξτε δρομους

Εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών κρέμασαν το πανό, στο οποίο γράφει ότι «χωρίς αγροτική παραγωγή δεν υπάρχει μέλλον στην Ελλάδα». Αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν και ξεκρέμασαν το πανό, ενώ δύο άτομα οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης, από όπου στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.
Η Ομοσπονδία, τα μέλη της οποίας απεργούν σήμερα και αύριο, καταγγέλλει ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο οδηγεί τον κλάδο στην εξαθλίωση και τον αφανισμό. Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι με το νομοσχέδιο «θα κληθούμε να καταβάλουμε μεγαλύτερες ασφαλιστικές εισφορές, που σε συνδυασμό με την ήδη υψηλή φορολογία, καθιστά την εργασία μας μη οικονομικά βιώσιμη, με επακόλουθο την παραίτηση των περισσότερων συναδέλφων, την συρρίκνωση περαιτέρω του κλάδου μας, και τον ουσιαστικό του αφανισμό.»

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen − 6 =