ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΣ PUSTARES ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ..ΝΑΤΟ !

ΤΡΑΚΤΕΡ

Κωστής Βεζδρεβάνης : Φίλοι αγρότες, Μην κλείνετε τους δρόμους, ΑΝΟΙΞΤΕ τους !, καταλαμβάνοντας τα διόδια του Μπόμπολα…. Κάντε την Ευρω-Χούντα και τα σκυλιά της να πονέσουν λίγο, μην ταλαιπωρείτε τον κόσμο.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!

inred : Έρχεται σύντομα το «αριστερό» Exit /καιρός να πάμε αλλιώς…

Κάθε μέρα και χειρότερα για τους ΣΑΝΕΛ… Η διαπραγμάτευση εξελίσσεται με το μαρτύριο της σταγόνας. Οι «δανειστές» αυξάνουν τις απαιτήσεις και η κυβέρνηση «διαπραγματεύεται» προσπαθώντας να κερδίσει πολιτικό χρόνο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι είναι υποχρεωμένη να υποκύψει.  

Τα κυβερνητικά στελέχη παρακολουθούν με τρόμο τις αντιδράσεις της κοινωνίας συνεχίζοντας να επιδεικνύουν αλαζονεία κι αγγίζοντας τα όρια της γελοιότητας,  ενώ έχουν αρχίσει να πέφτουν σφαλιάρες σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις και εκδηλώσεις του κυβερνητικού σχήματος και του κομματικού μορφώματος του Συ.ρι.ζα.

ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ

AGROTES METRA

Τα εισοδήματα καταρρέουν, η ακρίβεια επελαύνει, η ανεργία αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, τα νέα μέτρα χωρίς καμία αμφιβολία επιταχύνουν την απόλυτη χρεοκοπία της κοινωνίας προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι απαιτήσεις της Τρόικας και της εγχώριας μεγαλοαστικής ολιγαρχίας.

Εκτίμησή μας είναι ότι πράγματι, η αντίστροφη μέτρηση για την «πρώτη φορά αριστερά» και την κωμικοτραγική της απόπειρα διακυβέρνησης έχει ξεκινήσει. Σημαντικός παράγοντας οι κινητοποιήσεις που φαίνεται ότι δυναμώνουν. Με τους αγρότες συντάσσονται σε κοινό μέτωπο όλες οι κατηγορίες των εργαζόμενων που πλήττονται σκληρά και μαζί όλοι οι υπόλοιποι. Εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι που αντιλαμβάνονται ότι οδηγούνται στη λαιμητόμο της Τρόικα και μαζί η νέα γενιά που βλέπει μπροστά της τα αδιέξοδα να πολλαπλασιάζονται τραγικά.

Το Grexit, η Schengen κι όλα τα υπόλοιπα «δεινά» δεν φαίνεται ότι συνεχίζουν να αντέχουν στη συνείδηση του κόσμου, ούτε είναι ικανά να περιορίσουν άλλο τις αντιδράσεις, παρέχοντας τον απαραίτητο χρόνο για τους σχεδιασμούς της ευρωπαϊκής και της εγχώριας ολιγαρχίας.

Το ασφαλιστικό /φορολογικό φαίνεται ότι ξεχείλισε το ποτήρι. Η κυβέρνηση το έχει αντιληφθεί και επιδιώκει να εξασφαλίσει μόνο τον απαραίτητο πολιτικό χρόνο για την απεμπλοκή της από την εξουσία.

Τα διευθυντήρια των εταίρων θα συνεχίσουν να αυξάνουν τις πιέσεις και τους εκβιασμούς οδηγώντας τον κ. Τσίπρα και την ηγετική ομάδα σε υποχρεωτική και ταπεινωτική έξοδο εκτιμώντας ότι έχουν το πάνω χέρι και σύσσωμα πρόθυμο το υπόλοιπο εγχώριο πολιτικό προσωπικό για να προχωρήσει τους σχεδιασμούς τους  στην μετά Συ.ρι.ζα. εποχή.

Το κλειδί στις εξελίξεις είναι ουσιαστικά η ίδια και η κοινωνία, το εύρος, το μέγεθος και η ένταση των αντιστάσεων που θα εξελιχθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Η ιστορία γράφεται πάντα από τους λαούς. Οι συνθήκες είναι αναγκαίες. Η πραγματικότητα θα δείξει εάν μπορεί να αποδειχτούν και ικανές για να γυρίσει ο τροχός της ιστορίας και να πάμε αλλιώς.

ΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

genoktonia amesi

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five + 2 =