ΔΙΑΒΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

BOMBARD

 

 

ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΟ»

 

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑ !

Η καταγγελία στο ΝΑΤΟ-ΗΠΑ δείχνει βίντεο με τουρκικό πυροβολικό και άρματα μάχης να βαλουν μέσα στη Συρία!   Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ζήτησε εξηγήσεις από το ΝΑΤΟ, το Πεντάγωνο και τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις για το περιστατικό! Πληροφορίες για «αμερικανικό δάχτυλο» θα δουν σε λίγο το φως της δημοσιότητας.

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑ !

Επιβεβαιώνει ο ιδιοκτήτης του τουρκικού TV8, Ali Ilicali ότι συναντήθηκε με τον πορδυπουργόΤσίπρα και συζήτησαν αγορα καναλιού στην άτυχη Ελλάδα… «Έχουμε δυο εναλλακτικές λύσεις, είτε θα αγοράσουμε κάποιο ελληνικό κανάλι, είτε θα αγοράσουμε μια νέα συχνότητα. Ήδη ο Τσίπρας με τον οποίο είχαμε συνάντηση έδειξε θετικός σε αυτή την πρόθεσή μας και ο σκοπός μας είναι να λειτουργήσει μέχρι τον Οκτώβριο», φέρεται να έχει δηλώσει στον τουρκικό Τύπο ο Ali Cemal Karabudak, διευθυντής μάρκετινγκ. Την είδηση είχε αποκαλύψει ο «τρελός» της Βολής προχθές..

 

 

Ο στρατηγός Igor Konashenkov έδειξε το βιντεο που δείχνει τμήμα των συνόρων Συρίας-Τουρκίας και τις τουρκικές εγκαταστάσεις οι οποίες δεν είχαν δεχτεί πυρά.   Σύμφωνα με τον Ρώσο εκπρόσωπο, το Υπουργείο Άμυνας έλαβε το βίντεο από το Γενικό Επιτελείο της Συρίας μέσω ομάδας που ανήκει στην πατριωτική αντίσταση και δείχνει «πυροβολικό που είχε αναπτυχθεί κατά μήκος των συνόρων Συρίας-Τουρκίας.

 

 

«Το τουρκικό πυροβολικό σφυροκόπησε θέσεις μέσα στο έδαφος της Συρίας και χτύπησε κατοικημένη περιοχή. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι μια ισχυρή απόδειξη ότι οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις χτυπούν με πυροβολικό εγκαταστάσεις μέσα στο έδαφος της Συρίας»!   «Αυτοί που μας προειδοποίησαν εμάς για συνέπειες…να σκεφτούν πρώτοι την παγίδα που έστησαν να μην πέσουν μέσα από τους Τούρκους συνεργάτες τους»!

 

 

«Όσον αφορά τους ισχυρισμούς των Τούρκων ότι ρωσικό μαχητικό παραβίασε τον ενάεριο χώρο τους, αυτό δνε υποστηρίζεται από κάποια πραγματική απόδειξη αλλά πρόκειται για μια προσχεδιασμένη πρόκληση» ανέφερε το ρωσικό ΥΠ.ΑΜ.   «Αυτή η υστερία  της τουρκικής πλευράς την αποία εμείς αποκαλούμε ως αβάσιμη προπαγάνδα μοιάζει με προσχεδιασμένη πρόκληση» είπε ο Igor Konashenkov.

 

Ταυτόχρονα η Ρωσία παρέδωσε στην Συρία μαχητικά MiG-29SM για να περιπολούν στα σύνορα με την Τουρκία και με εντολή να καταρρίψουν οποιοδήποτε τουρκικό μαχητικό μπει στον εναέριο χώρο.

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − eleven =